Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.07.2006., 13:45   #61
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Arsenal Bolje da ste ispali od Ekranasa

Ako nish drugo,bit ce spektakl,pune tribine i ***************ena atmosfera!...
Staro 28.07.2006., 14:36   #62
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Arsenal Bolje da ste ispali od Ekranasa

Ako nish drugo,bit ce spektakl,pune tribine i ***************ena atmosfera!...
bar smo prošli za razliku od nekih
thuNdeR je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2006., 15:32   #63
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor $$kiLL3Rr
bar smo prošli za razliku od nekih
ma drago mi je,od Rijeke nisam nista ni ocekivao,Dinamo ima sredstava i mogucnosti za vise-bolje-jace!Rijeka ce uvijek biti "tu negdje",dok netko ne odluci nesto ulozit u taj klub,nadam se da ce novi stadion dignut Rijeku tamo gdje pripada,navijaci su zasluzili bolji klub.
Staro 28.07.2006., 15:41   #64
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
za proci i ciprane netrebaju ti barem je moje misljenje nikakave mogucnosti za bolje,vise i jace! i to u pretkolu uefe! bilo bi bas lijepo da dinamo spicka arsenal pa da vidim ko bu rekao sve je u lovi! bas me zanima kaj su thun i petrzalka rekli dali je sve u lovi! maribor spickao vilareal- dali je sve u lovi! siroki brijeg....
replace je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2006., 15:58   #65
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor replace
za proci i ciprane netrebaju ti barem je moje misljenje nikakave mogucnosti za bolje,vise i jace! i to u pretkolu uefe! bilo bi bas lijepo da dinamo spicka arsenal pa da vidim ko bu rekao sve je u lovi! bas me zanima kaj su thun i petrzalka rekli dali je sve u lovi! maribor spickao vilareal- dali je sve u lovi! siroki brijeg....
Neznam bas, Ze elias,Vakouftsis,Rink,Theodotou...to su igraci za klasu iznad bilo kojeg Rijekinog igraca,tko je opasan u Rijeci?Mikic?Bule?Ma daj.

Rijeka je objektivno slabija od Omonie,jasno je da je Omonia izgubila od Dinama i Maribora u pripremnim utakmicama,a Rijeka dobila Maribor...ali to su bile pripremne utakmice,Omonia se nikad u povjesti nije plasirala u 2. krug i s onako povoljnim rezultatom (2:2) tesko je bilo za ocekivat da nece ostaviti srce na terenu,takve se prilike jednostavno iskoristavaju.Omonia na domacem terenu nikada nije izgubila od nijedne europske momcadi,ali se nije uspjela plasirati dalje.
Rijeka je,osim sto je bitno oslabljena,u jako losoj formi,totalno spora i nimalo uigrana (uzmimo u obzir da su otisla 2 igraca oko kojeg se vrtila cijela kombinatorika i organizacija igre,novakovic i vuga),bez 2-3 igraca na razini Davora Vugrinca ili Igora Novakovica tesko ce Rijeka ove godine ponoviti proslogodisnji uspjeh,Vugrinec je bio vrhunski tehnicar i kreator,Novakovic izvrstan trkac s dobrim osjecajem centriranja lopti u sesnaestarac.I bez takva 2 igraca nemoguce je bilo sto postic.
Staro 28.07.2006., 15:59   #66
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Talking

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
ma drago mi je,od Rijeke nisam nista ni ocekivao,Dinamo ima sredstava i mogucnosti za vise-bolje-jace!Rijeka ce uvijek biti "tu negdje",dok netko ne odluci nesto ulozit u taj klub,nadam se da ce novi stadion dignut Rijeku tamo gdje pripada,navijaci su zasluzili bolji klub.
Ako Ježurka Ježić nema love onda ja imam 60 kila . Tip je očito lagano škrt ili mu se neda toliko uložiti u Rijeku.

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2006., 16:02   #67
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Zond
Ako Ježurka Ježić nema love onda ja imam 60 kila . Tip je očito lagano škrt ili mu se neda toliko uložiti u Rijeku.
Ja sam samo rekao "dok netko ne odluci ulozit u taj klub",Jezic ima i previse love,ali ocigledno ne ulaze.
Dinamo ima puno veci prihod od vlastitog grada(nego RI),tako da nije sve u Mamicu i Jezicu...
Staro 28.07.2006., 16:05   #68
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
A cuj ulozio je proslih sezona, ipak 2 kupa imate, sad opet 16 godina apstinencije . Opcenito najgluplji potez koji se moze povuci povlace HR klubovi - pojacavanje u polusezoni i onda u travnju i svibnju su momcadi na vrhuncu snage i uigranosti. Ja sam eto siguran da cete vi na zimu dovuci 2-3 dobra igrača. Naravno mlijeko se prolije u ljetnoj prodaji i onda praznog vrča u Europu .

Mislim kuzi se kaj ocu reci

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2006., 16:26   #69
replace
Registered User

replace's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Neznam bas, Ze elias,Vakouftsis,Rink,Theodotou...to su igraci za klasu iznad bilo kojeg Rijekinog igraca,tko je opasan u Rijeci?Mikic?Bule?Ma daj.

Rijeka je objektivno slabija od Omonie,jasno je da je Omonia izgubila od Dinama i Maribora u pripremnim utakmicama,a Rijeka dobila Maribor...ali to su bile pripremne utakmice,Omonia se nikad u povjesti nije plasirala u 2. krug i s onako povoljnim rezultatom (2:2) tesko je bilo za ocekivat da nece ostaviti srce na terenu,takve se prilike jednostavno iskoristavaju.Omonia na domacem terenu nikada nije izgubila od nijedne europske momcadi,ali se nije uspjela plasirati dalje.
Rijeka je,osim sto je bitno oslabljena,u jako losoj formi,totalno spora i nimalo uigrana (uzmimo u obzir da su otisla 2 igraca oko kojeg se vrtila cijela kombinatorika i organizacija igre,novakovic i vuga),bez 2-3 igraca na razini Davora Vugrinca ili Igora Novakovica tesko ce Rijeka ove godine ponoviti proslogodisnji uspjeh,Vugrinec je bio vrhunski tehnicar i kreator,Novakovic izvrstan trkac s dobrim osjecajem centriranja lopti u sesnaestarac.I bez takva 2 igraca nemoguce je bilo sto postic.
kao prvo iz posta u post pises gluposti da jednostavno sam nevjerujem,one igrace kaj si nabrojao to je skupina poluproizvoda s cipra a ove nase bar su ljudi ako nista drugo igrali u svjetskim klubovima pa ako oni nisu bolji od ovih gore onda ***************es mi sve sta ce vama lova (za ove ste pljunuli masnu lovu,ali treba nekad i imati strucnoga trenera da zna procijeniti koje dobar pa za sitne pare ga kupis i prodas za masnu lovu i jos ti odigra majstorski) kad je za vas ekranas Manchester!
kako moze biti objektivno slabija i opravdavas neopravdivo! pogledaj si klupski koeficijent svojih i njih,velis nikad nisu igrali u 2 krugu(ona nije pretkolo prosla!!!),ovo mi je najsmjesnije pa ta omonia je igrala doma bunker od 2000. godine i vani pusila s 5-6 komada a doma ima je atmosfera kazaliste poloa tih godina nije ni u europi igrala,normalno da nisu nikad nista napravili kad su izgubili u prvim pretkolima od amatera,govoris o nekomu srcu ma daj molim te doma od ovakvih luzera posaugat 2 komada .....
znaci ovisili ste o dva igraca i sad igrate sporo ko prosle godine + bunker,e hebes takav nogomet ali OKOSNICA momcadi vam je ista,sta ovisite o jednome igracu! rijeka nije u losoj formi oni su u formi kao i prosle sezone onih 4 komada ste redovito i u maximiru dobivali i kad ste bili jaci i ispadali ste od siptara i prosle godine kad ste bili jaci!

Zadnje izmijenjeno od: replace. 28.07.2006. u 16:37.
Staro 28.07.2006., 17:12   #70
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor replace
kao prvo iz posta u post pises gluposti da jednostavno sam nevjerujem,one igrace kaj si nabrojao to je skupina poluproizvoda s cipra a ove nase bar su ljudi ako nista drugo igrali u svjetskim klubovima pa ako oni nisu bolji od ovih gore onda ***************es mi sve sta ce vama lova (za ove ste pljunuli masnu lovu,ali treba nekad i imati strucnoga trenera da zna procijeniti koje dobar pa za sitne pare ga kupis i prodas za masnu lovu i jos ti odigra majstorski) kad je za vas ekranas Manchester!
kako moze biti objektivno slabija i opravdavas neopravdivo! pogledaj si klupski koeficijent svojih i njih,velis nikad nisu igrali u 2 krugu(ona nije pretkolo prosla!!!),ovo mi je najsmjesnije pa ta omonia je igrala doma bunker od 2000. godine i vani pusila s 5-6 komada a doma ima je atmosfera kazaliste poloa tih godina nije ni u europi igrala,normalno da nisu nikad nista napravili kad su izgubili u prvim pretkolima od amatera,govoris o nekomu srcu ma daj molim te doma od ovakvih luzera posaugat 2 komada .....
znaci ovisili ste o dva igraca i sad igrate sporo ko prosle godine + bunker,e hebes takav nogomet ali OKOSNICA momcadi vam je ista,sta ovisite o jednome igracu! rijeka nije u losoj formi oni su u formi kao i prosle sezone onih 4 komada ste redovito i u maximiru dobivali i kad ste bili jaci i ispadali ste od siptara i prosle godine kad ste bili jaci!
S tobom i tebi slicnima raspravu nemam volje nastavljat,dizes mi zivac,a kad mi netko digne zivac,verbalna rasprava za mene postaje "govor tijela".
Skrivat se iza monitora i odgovorat na ovakve provokacije nemam volje.

Kome to meni?ili mi se s duznim postovanjem obracas sa VI?Rijeka nije moj klub,Rijeka je Jezicev klub,neka radi s njim sto hoce.Nisam ja ovisio o 2 igraca,kao sto ti ovisis o cijeloj Mamicevoj momcadi.

Vec sam masu puta rekao sta je HNL za mene,tako da se na tu temu vise necu trosit.Rekao sam sta sam imao,uopce me ne interesira sta ti mislis o tome nit sam te pitao.

Ja ne opravdama losu igru Rijeke po rezultatima,nego bas,gle cuda,po IGRI,bio sam na Kantridi na tekmi i ne pricaj gluposti,vidio sam isto sto i ostali.Nogomet 3. lige.

Rijeka je uvijek igrala dobar nogomet,pogotovo prosle sezone,ovo sto su predstavili na Kantridi u prvoj tekmi je ravno Naftas Ivanicu,koji je izbacio Dinamo iz kupa
Staro 28.07.2006., 17:26   #71
replace
Registered User

replace's Avatar

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
S tobom i tebi slicnima raspravu nemam volje nastavljat,dizes mi zivac,a kad mi netko digne zivac,verbalna rasprava za mene postaje "govor tijela".
Skrivat se iza monitora i odgovorat na ovakve provokacije nemam volje.

Kome to meni?ili mi se s duznim postovanjem obracas sa VI?Rijeka nije moj klub,Rijeka je Jezicev klub,neka radi s njim sto hoce.Nisam ja ovisio o 2 igraca,kao sto ti ovisis o cijeloj Mamicevoj momcadi.

Vec sam masu puta rekao sta je HNL za mene,tako da se na tu temu vise necu trosit.Rekao sam sta sam imao,uopce me ne interesira sta ti mislis o tome nit sam te pitao.

Ja ne opravdama losu igru Rijeke po rezultatima,nego bas,gle cuda,po IGRI,bio sam na Kantridi na tekmi i ne pricaj gluposti,vidio sam isto sto i ostali.Nogomet 3. lige.

Rijeka je uvijek igrala dobar nogomet,pogotovo prosle sezone,ovo sto su predstavili na Kantridi u prvoj tekmi je ravno Naftas Ivanicu,koji je izbacio Dinamo iz kupa
tvoj govor tijela i tvoje skrivanje iza monitora su tvoja stvar frustracije ko zna sta radis s rukom i gdje ....
ti nemas postovanja i tebi se nemas sta s postovanjem obracati i vidim da si jako zapaljen za mamica sigurno i poster imas doma na zidu tako da tvoje gestikulacije iza monitora s rukom sve govore ....
tebe nitko niti ne pita da odgovaras na moj post ako te ne zanima hnl onda se makni s hnl-a jer pises gluposti kao i obicno i tako si i sad napisao glupost koja granici s znanstevnom fantastikom.
sva sreca da je rijeka igrala dobar nogomet kad je godinama ispadala od naftasa i slicnih iz kupa,pusila po 4,5,6 komada u maximiru,a da se dinamo nije ni oznojio kako treba,srecom pa je omonia protiv dinama gubila 6-0 na poluvrmenu od 3 postave dinama i sva sreca da je taj naftas pobijedio i omonio ima sluzbeni rezulat,srecom pa je rijeka igrala atraktivan nogomet kad je igrala bunker po 90 minuta i onda iz jedne kontre dala gol kao i sad,e takvom igrom nemozes do rezulatat tako da kuzim tvoju frustraciju....hebiga los nogomet ovo je bio 3 liga od nogometa ti velis ali naftas je care 2 liga,ako nista drugo barem za klasu ispred
Staro 28.07.2006., 17:37   #72
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
dajte molim vas pa ispadanje od omonie je katastrofa za hrvatski nogomet,da nemozes proci pretkolo i izvlaciti se na neka pojacanja dajte nemojte pricati gluposti,tu omoniu bi pobijedio u obje tekme sibenik novi prvoligas! ovaj gore pise takve gluposti i onda pocne spominjati mamica kofol misli da ce nekoga uvrijediti stim,a onaj jezic je budaletina i pol,a pogotovo onaj trener dragance poskocic koji je pokazao kulturu,a da ne pricam o golmanu dragancetu fuj gadi mi se sve!
Staro 28.07.2006., 17:46   #73
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor replace
tvoj govor tijela i tvoje skrivanje iza monitora su tvoja stvar frustracije ko zna sta radis s rukom i gdje ....
ti nemas postovanja i tebi se nemas sta s postovanjem obracati i vidim da si jako zapaljen za mamica sigurno i poster imas doma na zidu tako da tvoje gestikulacije iza monitora s rukom sve govore ....
tebe nitko niti ne pita da odgovaras na moj post ako te ne zanima hnl onda se makni s hnl-a jer pises gluposti kao i obicno i tako si i sad napisao glupost koja granici s znanstevnom fantastikom.
sva sreca da je rijeka igrala dobar nogomet kad je godinama ispadala od naftasa i slicnih iz kupa,pusila po 4,5,6 komada u maximiru,a da se dinamo nije ni oznojio kako treba,srecom pa je omonia protiv dinama gubila 6-0 na poluvrmenu od 3 postave dinama i sva sreca da je taj naftas pobijedio i omonio ima sluzbeni rezulat,srecom pa je rijeka igrala atraktivan nogomet kad je igrala bunker po 90 minuta i onda iz jedne kontre dala gol kao i sad,e takvom igrom nemozes do rezulatat tako da kuzim tvoju frustraciju....hebiga los nogomet ovo je bio 3 liga od nogometa ti velis ali naftas je care 2 liga,ako nista drugo barem za klasu ispred
Nisam zatupljen u HNL kao ti,tako da priznajem,nisam relevantan raspravljat s strucnjacima poput tebe,sva sreca da sam pametan pa me cijela ta liga uopce pretjerano ne zanima,ja sam iznosio svoja misljena i nisam solio pamet nikome.

Frustrian?Jako mi je zao,ali ne,nisam,zivot mi je presavrsen
Staro 28.07.2006., 17:50   #74
replace
Registered User

replace's Avatar

posteno,ipak je moj text imao odjeka i pogodio drito
Staro 28.07.2006., 18:30   #75
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Prolazimo mo ih....stavit ću 50 kn na prolaz Dinama....vječni optimist
Staro 28.07.2006., 19:07   #76
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Gigi1
Prolazimo mo ih....stavit ću 50 kn na prolaz Dinama....vječni optimist
možda da je samo jedna utakmica....znaš kako kažu: lopta je okrugla....no, proći Arsenal u dvije utakmice....hmmm...
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2006., 11:57   #77
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Mailman
možda da je samo jedna utakmica....znaš kako kažu: lopta je okrugla....no, proći Arsenal u dvije utakmice....hmmm...
...ja sam svarno uvjeren da to Dinamo može napraviti i u dvije utakmice....vidjet ćemo koliko Dinamo zapravo može učiniti....bude Agić rezal Henrya na 40m od gola.....a Henry nebu znal koja ga noga više boli...lijeva ili desna...
Staro 29.07.2006., 12:04   #78
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Citiraj:
Autor Gigi1
...ja sam svarno uvjeren da to Dinamo može napraviti i u dvije utakmice....vidjet ćemo koliko Dinamo zapravo može učiniti....bude Agić rezal Henrya na 40m od gola.....a Henry nebu znal koja ga noga više boli...lijeva ili desna...
Mislim da su te noge preskupe da bi sudac pustio Agicu da ih tako kosi
Staro 29.07.2006., 13:52   #79
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Mislim da su te noge preskupe da bi sudac pustio Agicu da ih tako kosi
Možda sudac voli slabije momcadi pa malo progleda kroz prste...: evil :
Staro 29.07.2006., 19:12   #80
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
dok se igra ima nade , sve je moguce , iako nece biti lagano . sad kad su talijani postali svj. prvaci sam vidio da je sve moguce , pa i Dinamo da prodje , na tekmu obavezno i ... kaj bude , bude .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2006., 00:59   #81
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
1:0
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 30.07.2006., 16:48   #82
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Jelc
1:0
A nije ni tolko dobro, moram priznat da sam malo više očekivao, ali ovaj Slaven je igrao bunker do bola: hitthewa
Staro 30.07.2006., 19:31   #83
ZED
a.k.a. LOPOV
Moj komp

ZED's Avatar

Citiraj:
Autor Gigi1
A nije ni tolko dobro, moram priznat da sam malo više očekivao, ali ovaj Slaven je igrao bunker do bola: hitthewa
To je bilo zavaravanje Arsenalovih skauta
Staro 01.08.2006., 19:02   #84
s.u.l.e.l.u.s
Premium

s.u.l.e.l.u.s's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor cassper
onaj jezic je budaletina i pol,a pogotovo onaj trener dragance poskocic koji je pokazao kulturu,a da ne pricam o golmanu dragancetu fuj gadi mi se sve!

Čekaj malo,a Mamić kao da nije seljak,a svoju kulturu i pamet je pokazao prošle sezone u svečanoj loži: baad : : baad :

A po mom mišljenju naša će liga biti jedan veliki qrac dok god jedan klub bude ubirao svu lovu i dokle god se taj klub bude trudio sve više oslabljivati druge klubove iz naše lige,tj.pokupovat sve igrače koji valjaju

A sa čim je to Skočić pokazao svoju kulturu,šta zato jer voli svoj klub i navijače???
s.u.l.e.l.u.s je offline   Reply With Quote
Staro 01.08.2006., 19:24   #85
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor s.u.l.e.l.u.s
Čekaj malo,a Mamić kao da nije seljak,a svoju kulturu i pamet je pokazao prošle sezone u svečanoj loži: baad : : baad :

A po mom mišljenju naša će liga biti jedan veliki qrac dok god jedan klub bude ubirao svu lovu i dokle god se taj klub bude trudio sve više oslabljivati druge klubove iz naše lige,tj.pokupovat sve igrače koji valjaju

A sa čim je to Skočić pokazao svoju kulturu,šta zato jer voli svoj klub i navijače???
Ajde prvo pogledaj datum kad je to napisano i kasno palis,kao prvo to se opcenito na sve "predsjednike" u hnl-u odnosilo,a kulturu je pokazao dragance na klupi i jezic u lozi pa kad je dobio samarcinu neki iz poe kojemu je radno mjesto nesto drugo,sta on uopce radi kao spijun uz delegaciju rijeke u lozi,nakon svojih poteza u lozi svi su se cudili sta se desilo koje popio samar sta je tu nekaj cudno nakon takvoga istupa???.Sta neko na gostovanju ima ***************at mater purgersku svima okolo u lozi i pokazivat srednji prst pogotovo veliki gospodin Dragance koji ocito tako izjavljuje ljubav klubu i navijacima,a on je kao autoritet i uzor i to iz cistoga mira na ***************enom terenu,a ovi u lozi!!!

Po meni ce nasa liga biti qurac dokle god nasi klubovi budu ispadali od ciprana U PRETKOLU UEFE i tako dalje. Ajde reci koji je klub kupio igrace iz nase lige i to hrpu kako ti kazes??? koji su to igraci iz hnl-a????? i koja se to lova ubire?????? sta i tebi smeta neciji uspjeh??? Sve mi se cini da moj klub pojacava okolo druge klubove i to iz sezone u sezonu,ocito treba imati Lipija na klupi i cijelu barcelonu da se prodje neki cipranin ili albanac

Zadnje izmijenjeno od: cassper. 01.08.2006. u 20:10.
cassper je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2006., 18:28   #86
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Question

ew ljudi da ne otvaram novi thread,moram vas upitat.,..
dolazim na tekmu dinamo arsenal 90%,ak uspijem prek rođaka nabavit karte...ici cu željeznicom ,koliko je udaljen od kolodvora (glavnog u zagrebu), stadion maksimir?? mislim na km
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2006., 19:03   #87
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Tomy no.1
ew ljudi da ne otvaram novi thread,moram vas upitat.,..
dolazim na tekmu dinamo arsenal 90%,ak uspijem prek rođaka nabavit karte...ici cu željeznicom ,koliko je udaljen od kolodvora (glavnog u zagrebu), stadion maksimir?? mislim na km
od glavnog koldvora najbolje ti je na cetvorku, silazis na bukovackoj (ako ides prema dubravi) ili na devetku pa silazis na sveticama (ako ides prema borongaju)

http://www.zet.hr/pdf/mrezadan.pdf
morph je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2006., 19:14   #88
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
a nemam Acrobat...
TomG je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2006., 19:31   #89
morph
*

morph's Avatar

Citiraj:
Autor Tomy no.1
a nemam Acrobat...
http://www.zet.hr/Linije_i_vozni_redovi/preckomreza.gif
Staro 03.08.2006., 19:52   #90
morph
*

morph's Avatar

vidjet ces stadion kad sidjes, stotinjak metara od stanice ne mozes ga fulat...
ne znam na koju tribinu ides, ako krenes od stanice prema stadionu doci ces pod sjeverozapad (sjeverna tribina se pruza duz ulice kojom ti vozi cetvorka(maksimirska)), da bi usao na istok moras proci sjever i sa desne strane ce ti biti ulazi na istok
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na