|
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
za proci i ciprane netrebaju ti barem je moje misljenje nikakave mogucnosti za bolje,vise i jace! i to u pretkolu uefe! bilo bi bas lijepo da dinamo spicka arsenal pa da vidim ko bu rekao sve je u lovi! bas me zanima kaj su thun i petrzalka rekli dali je sve u lovi! maribor spickao vilareal- dali je sve u lovi! siroki brijeg.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
|
Citiraj:
Rijeka je objektivno slabija od Omonie,jasno je da je Omonia izgubila od Dinama i Maribora u pripremnim utakmicama,a Rijeka dobila Maribor...ali to su bile pripremne utakmice,Omonia se nikad u povjesti nije plasirala u 2. krug i s onako povoljnim rezultatom (2:2) tesko je bilo za ocekivat da nece ostaviti srce na terenu,takve se prilike jednostavno iskoristavaju.Omonia na domacem terenu nikada nije izgubila od nijedne europske momcadi,ali se nije uspjela plasirati dalje. Rijeka je,osim sto je bitno oslabljena,u jako losoj formi,totalno spora i nimalo uigrana (uzmimo u obzir da su otisla 2 igraca oko kojeg se vrtila cijela kombinatorika i organizacija igre,novakovic i vuga),bez 2-3 igraca na razini Davora Vugrinca ili Igora Novakovica tesko ce Rijeka ove godine ponoviti proslogodisnji uspjeh,Vugrinec je bio vrhunski tehnicar i kreator,Novakovic izvrstan trkac s dobrim osjecajem centriranja lopti u sesnaestarac.I bez takva 2 igraca nemoguce je bilo sto postic.
![]() |
![]() |
#66 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
|
Citiraj:
Dinamo ima puno veci prihod od vlastitog grada(nego RI),tako da nije sve u Mamicu i Jezicu...
![]() |
![]() |
#68 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
A cuj ulozio je proslih sezona, ipak 2 kupa imate, sad opet 16 godina apstinencije ![]() ![]() Mislim kuzi se kaj ocu reci ![]()
![]() |
#69 | |
Registered User
|
Citiraj:
kako moze biti objektivno slabija i opravdavas neopravdivo! pogledaj si klupski koeficijent svojih i njih,velis nikad nisu igrali u 2 krugu(ona nije pretkolo prosla!!!),ovo mi je najsmjesnije pa ta omonia je igrala doma bunker od 2000. godine i vani pusila s 5-6 komada a doma ima je atmosfera kazaliste poloa tih godina nije ni u europi igrala,normalno da nisu nikad nista napravili kad su izgubili u prvim pretkolima od amatera,govoris o nekomu srcu ma daj molim te doma od ovakvih luzera posaugat 2 komada ..... znaci ovisili ste o dva igraca i sad igrate sporo ko prosle godine + bunker,e hebes takav nogomet ali OKOSNICA momcadi vam je ista,sta ovisite o jednome igracu! rijeka nije u losoj formi oni su u formi kao i prosle sezone onih 4 komada ste redovito i u maximiru dobivali i kad ste bili jaci i ispadali ste od siptara i prosle godine kad ste bili jaci! Zadnje izmijenjeno od: replace. 28.07.2006. u 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
Skrivat se iza monitora i odgovorat na ovakve provokacije nemam volje. Kome to meni?ili mi se s duznim postovanjem obracas sa VI?Rijeka nije moj klub,Rijeka je Jezicev klub,neka radi s njim sto hoce.Nisam ja ovisio o 2 igraca,kao sto ti ovisis o cijeloj Mamicevoj momcadi. Vec sam masu puta rekao sta je HNL za mene,tako da se na tu temu vise necu trosit.Rekao sam sta sam imao,uopce me ne interesira sta ti mislis o tome nit sam te pitao. Ja ne opravdama losu igru Rijeke po rezultatima,nego bas,gle cuda,po IGRI,bio sam na Kantridi na tekmi i ne pricaj gluposti,vidio sam isto sto i ostali.Nogomet 3. lige. Rijeka je uvijek igrala dobar nogomet,pogotovo prosle sezone,ovo sto su predstavili na Kantridi u prvoj tekmi je ravno Naftas Ivanicu,koji je izbacio Dinamo iz kupa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#71 | |
Registered User
|
Citiraj:
ti nemas postovanja i tebi se nemas sta s postovanjem obracati i vidim da si jako zapaljen za mamica sigurno i poster imas doma na zidu tako da tvoje gestikulacije iza monitora s rukom sve govore .... tebe nitko niti ne pita da odgovaras na moj post ako te ne zanima hnl onda se makni s hnl-a jer pises gluposti kao i obicno i tako si i sad napisao glupost koja granici s znanstevnom fantastikom. sva sreca da je rijeka igrala dobar nogomet kad je godinama ispadala od naftasa i slicnih iz kupa,pusila po 4,5,6 komada u maximiru,a da se dinamo nije ni oznojio kako treba,srecom pa je omonia protiv dinama gubila 6-0 na poluvrmenu od 3 postave dinama i sva sreca da je taj naftas pobijedio i omonio ima sluzbeni rezulat,srecom pa je rijeka igrala atraktivan nogomet kad je igrala bunker po 90 minuta i onda iz jedne kontre dala gol kao i sad,e takvom igrom nemozes do rezulatat tako da kuzim tvoju frustraciju....hebiga los nogomet ovo je bio 3 liga od nogometa ti velis ali naftas je care 2 liga,ako nista drugo barem za klasu ispred ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
dajte molim vas pa ispadanje od omonie je katastrofa za hrvatski nogomet,da nemozes proci pretkolo i izvlaciti se na neka pojacanja dajte nemojte pricati gluposti,tu omoniu bi pobijedio u obje tekme sibenik novi prvoligas! ovaj gore pise takve gluposti i onda pocne spominjati mamica kofol misli da ce nekoga uvrijediti stim,a onaj jezic je budaletina i pol,a pogotovo onaj trener dragance poskocic koji je pokazao kulturu,a da ne pricam o golmanu dragancetu fuj gadi mi se sve!
![]() |
#73 | |
Premium
|
Citiraj:
Frustrian?Jako mi je zao,ali ne,nisam,zivot mi je presavrsen ![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Registered User
|
posteno,ipak je moj text imao odjeka i pogodio drito ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
dok se igra ima nade , sve je moguce , iako nece biti lagano . sad kad su talijani postali svj. prvaci sam vidio da je sve moguce , pa i Dinamo da prodje , na tekmu obavezno i ... kaj bude , bude . |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
1:0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Čekaj malo,a Mamić kao da nije seljak,a svoju kulturu i pamet je pokazao prošle sezone u svečanoj loži: baad : : baad : A po mom mišljenju naša će liga biti jedan veliki qrac dok god jedan klub bude ubirao svu lovu i dokle god se taj klub bude trudio sve više oslabljivati druge klubove iz naše lige,tj.pokupovat sve igrače koji valjaju A sa čim je to Skočić pokazao svoju kulturu,šta zato jer voli svoj klub i navijače??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Po meni ce nasa liga biti qurac dokle god nasi klubovi budu ispadali od ciprana U PRETKOLU UEFE i tako dalje. Ajde reci koji je klub kupio igrace iz nase lige i to hrpu kako ti kazes??? koji su to igraci iz hnl-a????? i koja se to lova ubire?????? sta i tebi smeta neciji uspjeh??? Sve mi se cini da moj klub pojacava okolo druge klubove i to iz sezone u sezonu,ocito treba imati Lipija na klupi i cijelu barcelonu da se prodje neki cipranin ili albanac ![]()
nemam sig Zadnje izmijenjeno od: cassper. 01.08.2006. u 20:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() ew ljudi da ne otvaram novi thread,moram vas upitat.,.. dolazim na tekmu dinamo arsenal 90%,ak uspijem prek rođaka nabavit karte...ici cu željeznicom ,koliko je udaljen od kolodvora (glavnog u zagrebu), stadion maksimir?? mislim na km |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
http://www.zet.hr/pdf/mrezadan.pdf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
a nemam Acrobat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
*
|
vidjet ces stadion kad sidjes, stotinjak metara od stanice ne mozes ga fulat... ne znam na koju tribinu ides, ako krenes od stanice prema stadionu doci ces pod sjeverozapad (sjeverna tribina se pruza duz ulice kojom ti vozi cetvorka(maksimirska)), da bi usao na istok moras proci sjever i sa desne strane ce ti biti ulazi na istok |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|