|
![]() |
#271 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
nisam pokusavao biti bahat ali htio ne htio nije neki bed sloziti takav komp...ako imas para..a zaradio si ih isto kao i ja ... ja tebi ne serem oko toga...nego oko onoga dijela sa "jako sam se trudio sloziti ovo"..puno je teze sloziti komp s limitiranim budzetom nego ovako...ja sam curi slozio slican komp svome u 10min...money wasnt limit...i ispalo je oko 9k kn...dobila ga je za rodjendan od staraca...da ne mislite da imam tak puno para... ali da mi je rekla da je uvijet 5000kn namucio bih se ko svinja..ovak sam samo recitirao i pisao na papir... a vjeruj ja sam svoj komp sam kupio...znam da se ponavljam ali ne zelim da ispadne da ti serem oko zaradjenih novaca koje si potrosio na njega... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
..
|
Citiraj:
a sto se tice cuge kad si fraj...ja sam u ehz-u uglavnom popodne...sutra ne vjerujem ali cetvrtak i petak da ... pa se javi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Miro nemoj ni ti mene krivo shvatiti ! ![]() Ja sam osoba koja se voli puno šaliti i sl., a čuj tko ne riskira, ne profitira. I nije da sam imao no limit?! To moram dodati, imao sam 5 500 kn !!! A posudio sam ostalo i nešto na kartice pa plačao kasnije, tako da ... sam se oko kompjutera, sve skupa namučio !!! ![]() Čuj u petak imam ispit, pa onda u utorak, tako da bi ja sljedeći tjedan. Do kojeg ti radiš?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
***2CROwded***
|
Evo i moje nove matične ![]() Nisam siguran za taj VDD mod, mislim još pogledam, ... Idem vidjeti kako ide matična ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
..
|
Citiraj:
ides na dismat ili na energetsku? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#276 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#277 |
***2CROwded***
|
Za sada mi se čini da je bolja, a kao što sam i vidio nVidijin čip je A3, a prošli je bio A2, ... Radi stabilno kao u sigu, i temp. je manja !!! Tako da nema frke ![]() Odvrtim još i taj 2001 ![]() ![]() Evo i temp. sam updatao u sig, tako da vidiš podatke od nove ploče ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
***2CROwded***
|
Evo i 17 748 ! Dakle bolja je matična ! Ne ruši mi se 3D Mark ni na 215 FSB, probat ću na 220 još ! ![]() http://service.futuremark.com/compare?2k1=6676140 |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
***2CROwded***
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
svaka cas kova koliko ti je sada to stabilno na 218FSB i kolike su temp ![]()
![]() |
#282 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
![]() Dakle temp. evo max je 52°C. STABILNO KO ... !!! ![]() Pa evo sa 220 sam mogao vrtiti 3DMark, no na game 2 mislim da je to zmaj, onaj prvi dio, pred kraj njega bi mi se zamrznuo komp ! Uspio sam čak s PCMarkom izmjeriti bodove za CPU i MEM, malo malo nestabilan dakle u 3DMarku ! To pričam za 220 FSB ! Povećao sam bio i napon no još se prije zblokao, vjerovatno temp.! Mogao bih još probati 219, hehe, jer sam ja odmah s 220 na 218 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
***2CROwded***
|
Nije baš stabilno, no nije ni daleko od toga ! ![]() Samo sam provjeravao koliko ide ! Zadovoljan sam i sa ovim u SIG-u ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Navijam za tebe kova!Idi do 2500!
![]() |
#285 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
![]() Dođe do windowsa, čak sam vidio i background i onda slijedi reset ! ![]() Ja zadovoljan sa stabilnošću na 218, na 1.7 V mi se resetirao nakon 10 min 100% CPU ! A na 1.725 V STABILAN ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Premium
|
Joj, kad ce vodeno kova?Treba marcu pokazati da nije jedini tu na forumu sa 2500! ![]()
![]() |
#288 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
|
Zasto?
![]() |
#290 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
***2CROwded***
|
Marac je tebi išao do 2400 Mhz na zrak ?! Kada će vodeno, joj, negdje tamo oko 9 mj. za rođendan ![]() Nadam se prije, no iskreno mislim da će do tada biti !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Premium
|
Citiraj:
Moj ide na struju a vjerujem da i tvoj ide isto ![]() Stari moj, ja zraka nisam imao u kompu vec dobrih 9 mjeseci. A zasto sad furam na 1700+ vjerujem da to mnoge zanima ![]() ![]() ![]() Nakon 2 tjedna zivota bez dodira s kompom skuzis da nije opce vazno imas li 500mhz ili 55 000mhz, 256MB ili 2560MB, graficku od 500kn ili od 5000kn........ ne kupujes jos 256MB memorije za jedva skupljenih 400kn........ ne visis od jutra 10h do navecer 10h na netu u potrazi za necim sto nepostoji............. Takav zivot je jadan zivot i fala bogu da ja vise nisam takav, skuzis da je lijepo vrijeme, da pipice samo cekaju da ih neko pojebe, da je vrijeme da uhvatis neku bojicu, nabacis par kila mišića, dobijes manji tel. racun te okusiš pravi život! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Premium
|
Netko je bio na ispiranju mozga!Marac kaj je tebi bilo?JA isto idem uhvatit bojicu i nabacit par kila misica!Od kompa ne mogu ni jedan dan!Cini se da je netko na ovom forumu ovisnik o sexu.Hehe, nevalja u ničem pretjerivat! ![]()
![]() |
#295 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
![]() Zamiječujem lijepo vrijeme, odem i na Jarun uživam u pogledu ![]() A da ne pričam o mišićima !!! ![]() ![]() Neznam za ostale ! EDIT: E Marac, da iskoristim dok si takav !! Daj mi prodaj vodeno ! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Kova. 26.06.2003. u 21:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Premium
|
Ej, kova jesi ovo ti u avataru?Ako jesi poslikaj cijelo tijelo da vidimo mišiće! PS.Koliko sati visiš na internetu? ![]()
![]() |
#297 | |
Premium
|
Citiraj:
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
***2CROwded***
|
Marac, sorry morao sam, inače baš ne barim, pa onda ![]() Jesam to sam ja, a cijelo tijelo, hm sumnjam da želiš vidjeti, mislim koji ste manijaci ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
Evo i ja sam se poslikao! ![]() Marac, kak to da imas curu, a jebes naokolo? ![]()
![]() |
|
|