|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
extend desktop on TV
Imam graf. Club3d radeon 9600, spojio sam ju na Tv (video i audio). Kad odaberem opciju "extend main onto TV" na tv-u vidim samo wallpaper i ništa drugo (ikone,taskbar ,aplikacije-nula);color quality je min. 16 bitna(nema opcije 8 bitna). Ako odaberem opciju "clone main with TV" tada na tv-u vidim kompletan desktop i sve aplikacije. Problem je u tome što kad pokrenem bilo koji player za gledanje videa(power dvd, mplayer,nero show,divx player, bsplayer...) na tv-u vidim player i okvir video prozora ali video NE. : hitthewa : hitthewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
imao sam isti probem s 9550..desni klik na desktop..propertis..setting..advance..i tamo traži po opcijama..nemam tu grafu više pa se ne sječam...točno..ili možda čak probaj u opcijama od playera.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
|
Uključi clone + overlay, ako želiš na TV-u imat video u fullscreenu dok nešt drugo vrtiš na glavnom monitoru ili same on all ako želiš baš sve jednako na oba displaya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Koje drivere koristis za graficku?Ja sam htio instalirat ati omega,ali s njim nemogu ''prosirit desktop na tv''.Trenutno koristim Catalyst drivere,al na njima moram prvo ukljuciti ''force detection of tv''....zna tko kak se to u omega driverima slozi?
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
U driverima isključi taj drugi monitor i onda na onoj Settings kartici čim uđeš u Display Properties staviš extend... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|