|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
iriver,sony mp3 player, iskustva molim!
dakle planiram kupit mp3 sa 512mb memorije trazim zvuk i kvalitetu. Moji favoriti su iriver t20 i sony NW-E002F Ako netko zna ista o ovim mp3 playerima nek napise... Kod irivera me zanima da li jos ima kvalitetne slusalice kao i ifp 795 ili 895 te ako netko zna razlike u odnosu na t10 model.. Slobodno preporucite i alternativu osim ipod shufflea jer ne zelim coravog misa ![]()
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
nisam imao iskutsva s iRiverom, ali imam Sony NW-E405....odlican mp3, baterija drzi do 50 sati, lagan, mali, zvuk je super, a ni dobivene slusalice nisu lose...preporuka... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Mogo bi možda i malo pogledati Creative-ov Zen Nano, ima 512MB, FM radio, diktafon... Čini mi se da čak ima i odvojiv dio kao da bude USB stick zasebno. Osobno mislim da Sony po meni ima najbolji zvuk tik uz Creativ-ov Zen Nano, ali iRiver nažalost nisam imao prilike čuti... Ja bi osobno uzeo Sony NW-E002F, jer sam njihov fanatik(više od pola tehnike u kući mi je od Sony-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Bok,
prodajem potpuno novi Sony NW-E002F s radiom star 15 dana, pod garancijom, nekoristeni! Trazim 500kn!!!! Vidim da ljudi puno pisu o njemu, strasno im je lijep (sto je i tocno), no meni ne treba (dobio na poklon), pa ga prodajem... Slika je na http://img.clubic.com/photo/00295674.jpg Moj je ovaj ljubicasti, predzadnji s desna. Evo, ako ste zainteresirani, na PM ponude, molim! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ne treba Sonic Stage... Ja sam nasao jedan mali programcic (zove se Mp3 nesto, ne sjecam se vise) na njihovim stranicama, koji se "instalira" na mp3 player i onda se normalno prebacuju stvari... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ja ga imam vec tjedan dva i player je ok a kad se instalira sonic stage 4.0 prebacivanje ide bez problema za kojih 2-3 min 50 pjesama je gore! Za sada sam vrlo zadovoljan,no morat ce se kupiti bolje slusalice: hello2 :
![]() |
#9 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Radio sam sa sonyjem, ali ipak je iRiver nenadmasan (imam ifp-795 model) Nakon dvije godine habanja izgleda ko da je tek otpakiran, zvuk je bio i ostao odličan, a kopira se ko na obični USB stick, mana je dosta spor transfer (oko 700-800k mi kopira) i visoka cijena po megabajtu. Kod sonyja kao pozitivne strane mogu staviti dizajn, punjivu bateriju i cijenu. Doduše NW-E00X serija je dosta osakaćena što se tiče opcija, a kvaliteta zvuka je ipak nešto niža nego na prethodnim serijama. Sonic Stage je takodjer pain in the ass.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|