|
![]() |
#1 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Što NE raditi na laptopu...
dakle, do sada sam spajao lap u auto na mali LCD 7'' pa slova nisu bila bas najcitljivija... ![]() u želji da spojim na veci LCD, dosao do ideje da odvojim buil-in LCD od baze kompa (nju pod sic) a LCD preko kabela na krov ili slicno... dakle raskapanje... ![]() Aktivni hladnjak(ima vent) od grafike i dijela maticne... paste nema nigdje! ![]() pa evo i paste po svemu tome... ![]() ![]() vadio matcnu van uz sve ostale komponente iz jednog razloga, ![]() gumb za paljenje lapa je na gornjoj strani, ali do njega se moze doci tek kad se sve pocupa odispod.... a isao sam do njega da bih nalemio dve zice i simulirao stiskanje gumba za Power On. zasto?, pa kad bude odvojena baza od LCDa da ne moram nista po njoj dirat, samo spojim neku tipku pored lcd-a i preko nje palim cijeli komp... evo i tog malog djela sa tipkama... ![]() zalemljene zice za probu, da vidim jesam li pogodio kontakte... mjerim jel zatvoren strujni krug kad stisnem/pustim... ![]()
![]() |
#2 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
spoj na strani LCD-a ![]() Kako uredno smanjiti flat kabel u nesto slicno obicnome? ![]() Snake skin(crni buzir) pomogao malo. Gotovi kablovi ![]() kada se već radi nešto za auto... Stigao paket iz linksa, 8 neonki za u auto, pod sjedala i svijetle kada se otvore vrata ... ![]() ![]() 2 paketa otvorio odmah da vidim jel to radi... OK je... ![]() ![]() ![]() zakljucak price: prokleta stvar ne radi, a svaka zica spojena i ispitano multimetrom jel OK spoj. valjda je kabel predug za signal, uzeo sam 2 metra... eto, pa da ako netko ide raditi nesto slicno, zna sto ga ceka.... . .
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 03.04.2010. u 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Čestitam...ti si ono što u Fight clubu nazivaju Spacemonkey ![]() ![]() A misliš da neko pojačalo na tom kabelu od monitora ne bi pomoglo? Samo kakvo bi moralo biti...26-okanalno? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
**Hajduk**
Datum registracije: Apr 2006
|
pa zar ti moras sve rastavit-Iodakle ti te sve pare gleda sam tvoj mod nerazumin bacas sve malo starije i sve novo stavljas nekuzim te hahaha
Fassssst.....no0 cooment... Zadnje izmijenjeno od: Kr&m&. 20.07.2006. u 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
sta tebe briga odakle njemu lova... jel tebe tko pita jel imaš para ili ne... kak bi ti napisao hahaha... : wtf : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Kr&m&: Dok napraviš onakve modove kakve je napravio Tom na svojem autu onda ćeš shvatiti koliko je posla i truda potrebno uložiti da ispadne tak dobro i neće ti pasti na pamet nekoga zahebavati: cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Tom, steta, toliko truda a prokleta stvar ne radi, a iskreno sam se nadao da ce ti to uspjeti ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
Citiraj:
![]() hmm ...mATX kombinacija... kad sam zadnji put gledao, mislim da je bio problem naci napajanje kompa(ono 12, -12, 0, 5...) za na 12V spojit... tj da nije sa 220 V, posto mi taj 12/220 pretvarac dosta struje vuce, koristim ga samo kad zatreba, a ipak to je 220 u autu...nikad ne znas... a i gubici su veliki, prvo s 12 na 220 pa onda klasicno napajanje vraca opet na nizi napon... vani toga ima za kupit, ali kod nas nisam nasao. http://tinyurl.com/p8ugm
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Druga varijanta bi ti bila sad taj laptop koji imas spojiti na neki vanjski LCD sa VGA ulazom i njega smontirati u auto, a lap pod sic ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
ajme to staro godinu dana... već se razbio bocom i onaj 7''lcd/dvd u autu, pa sada imam DVD/TV/FM s LCD-om koji izlazi van automatski(link - zadnji post dole)... a onaj lap. zavrsio u smecu jer se preslo na desktop+water.. . ![]() ne, dobro dodje za pogledat nekaj, bilo kaj ![]() ovi u pimp my ride stvarno stave nekad svasta, akvarij, ribice, vodopad, 4 nintenda, stroj za balone od sapunice.... samo da nabacaju u auto ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 25.11.2007. u 16:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
svaka cast,ti si D LIK. |
![]() |
![]() |
|
|