|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
autoGK pitanje/problem
pokusavam pretvoriti film u divix koristeci autoGk jer je navodno najjednostavniji i vrlo pouzdan, dvd je ripan dvd decrypterom i zatim onih 3-4 klika u autoGK. problem je sto nema subtitlova ili ih dobijem ali su subtitlovi iz razgovora s redateljem ili tak nekaj, a drugi je problem sto slika kadni za zvukom par sekundi. ima li tu pomoci ili ne? jel normalno da nema zvuka na previewu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Bojim se da nema pomoci... Ima slucajeva keda se titlovi ne mogu dobiti/izvci a za zvuk pokusaj sa novijim Virtual dubom ali iskreno mislim da nece pomoc puno ali ne moze ni odmoc pa pokusaj. I da normalno je da zvuka nema u previewu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
NP samo svakako javi kako je bilo ako ti upadate mozda pomogne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Subtitle skines sa SubRip, moras ga malo uciti OCR-u ali nije nista tesko. Nemoj snimiti kao Unicode jer meni BSplayer nije htio prikazati titlove. Ako ti zvuk kasni u divx-u to mozes ispraviti sa Vitualdubom, kliknes na Audio->Interleaving i vidjet ces vec i sam jer pise ![]() Inace AGK nekako preferira xvid, a i sam dobijem izvrsne rezultate.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
evo mene opet ;D dakle..... odlucio ja rucno uskladit audio i video s VirtualDub-om a titlove posebno preko drugog fajla problemcic je sto kad ja postavim kasnjenje audia i kazem VD-u da spremi avi, djubre od filea ima 13 GB (tad sam ostao bez mjesta na disku, isao bi on jos) jesam li ja nesto usro ili je to normalno dok radi pa se kasnije vrati u normalu? 13 gigi mi je malo too much? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Spremaš uncompressed avi. I ne nije normalno. Nađi neki tutorial na netu za Vdub i po njemu radi.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To moraš radit u kombinaciji s TMPGEncom i VobSubom. |
![]() |
![]() |
|
|