| 
 | |||||||||||
|  14.07.2006., 21:18 | #1 | 
| Jeftino pržim komponente Datum registracije: May 2006 Lokacija: Kutina 
				 |  JumperFree na ASUS-u A7V133??? Bok ljudi, zna li tko kako da uključim JumperFree mode na matičnoj ploči. Inače, matična mi je ASUS A7V133. Nemam manual i ne mogu ga skinut s interneta (ne znam zašto) | 
|   |   | 
|  14.07.2006., 21:40 | #2 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 |   Zašto nebi mogao skinuti ne kužim? Ne radi na ASUSovom siteu link ili što? Ako je to posrijedi... Imaš ovdje za skinuti pdf manual...  http://www.nek.uu.se/StaffPages/CV/CV93.pdf Ali napisat ću ti iz tog manuala ako fakat nemožeš skinuti zbog nečeg ozbiljnog...  Imaš Tri seta jumpera/dipova koja treba promjenit... DSW (DIP switch za frekvenciju nalazi se malo desno od ram utora kad se ploča gleda kao da je u kućištu postavljena) -> sve prebaci na Off postavku... VID (jumperi za volažu nalaze se malo dolje i lijevo od socketa kad se ploča gleda kao u prošlom) -> sve jumpere postavit na 3-4 JEN (jumper za jumperless mod skroz dolje kod front panel connectora za reset i ostalo) -> postavit na 2-3 Eto... Hope it helps... 
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  14.07.2006., 23:42 | #4 | |
				 |   Citiraj: 
 Pa to piše u frickin manualu, nisam ja to izmislio, ako inžinjeri koji su pravili ploču neznaju kako treba postavit jumpere za taj mod ond ge je**...  
				__________________ -- Have a nice day... | |
|   |   | 
|  15.07.2006., 09:25 | #5 | |
| Jeftino pržim komponente Datum registracije: May 2006 Lokacija: Kutina 
				 |  jumperfree... Citiraj: 
 Super, hvala na linku, ovaj ASUS-ov mi nije radio, al sad je OK HVALA: cheers2 | |
|   |   | 
|  15.07.2006., 10:52 | #6 | |
				 | Citiraj: 

__________________ -- Have a nice day... | |
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |