|
![]() |
#1 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Zanimljivo...procitati prije kupnje DVD/HDD recordera
c/p sa newgrupe ========================================================== Dakle ovo vidim prvi put u životu. Nova - sinoć ko 0:30, neki francuski film počnem snimanje na Digitalni video (Pioneer), kad preko ekrana: NIJE DOZVOLJENO SNIMANJE OVOG SADRŽAJA naravno na engleskom i to izjavljuje Pioneer. Na svim drugim programima snimanje moguće, danas na Novoj snimanje moguće. Jesam li prvi koji je to doživio ili sam pomalo zaostao? ========================================================== |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Uh vrlo zaje*ano,nisam čuo za takvo što.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
da ti iskreno kazem niti ja nisam to jos cuo,ajde neka netko ko zna odgovori i mene zanima sad zasto ti se to desilo...
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mislim da bi neki modani flash za taj dvd rijesio stvari... jer svi defoltni imaju neka ogranicenja... inace po meni jaaaaako glup postupak pionirca ...
![]() |
#7 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Zastita via signal, nista novo vidjeno na Sat programima u sprezi za Brand imenima. EU ambicije sa Digitalijom su nezasitne, ovo vam je dobar uvod zasto se sve clanice forsiraju na sto brzi prelazak. Cekajte "Digitalna vremena" koja su pred nama, bit ce "veselja" Jasno, i dalje ostaju magicne kutijice i modovi, pa za one angaziranije, sve po starom ![]() Cini mi se u poplavi potrosacog stancanja da su sve vise na steti ljudi koji kupuju velika imena. Em su razmazeni kodovima (osim izuzetaka) za citanje medija, jer pucaju samo na elitna imena proizvodjaca, em hardverski modovi su uvjek skuplji nego i najveci angazman za neki Jeftikaner proizvod. Za Sony-a se sjecam koliko su kostali modovi za prve DVD playere. Dok su oni manje znani sa dva klika na daljinskom to olabavili za trajno. Sjetite sa samo PS1-ce, ma kao da Sony nema u ciklusu proizvodnje planirane modove dragih mu korisnika. Samo otvori paralelno trziste. Za kojeg "nezna" da postoji. Srecom nisam jos ovo imao na svojom JVC-u, more bit da je Victor zakasnio sa ovim modelom biti timski igrach Makro Gluparijama. Isao bih detaljnije ali ta detaljnost nebi bila prihvatljiva za pravila foruma ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|