|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Nakon sto snimite materijal, te ga prebacite na komp, koje programe koristite za editiranje, stapanje, nekakve "efekte" i sl. Imam idej o jednom kratkometraznom dokumentarcu koji planiram u suradnji sa SKIG-om i MKC-om mozda snimiti, pa bih to usavršio na računalu. Radi se o skaterima tu kod nas, te mogucnosti izgradjne skate parka koji se odugovlaci zbog nepoznatih razloga... Mozda na neki nacin i pomoci deckima, jer ce biti projekcija filma kasnije u gradu. Pa me sada zanimaju preporuke programa za korištenje. Ništa pretjerano napredno i skupo, ali da se može složiti dobar dokumentarac na kraju... :clap:
![]() |
#2 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
probaj pinnacle studio 8, progam je dosta jednostavan a ima bezbroj mogucnosti....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Čak i Trial verzija Pinnacle studio 10.5 je jako velika... Da li se isplati skidati ili? Ima netko iskustva sa ovim programom? Meni ponajvise treba lagano sklapanje, rezanje i dodavanje videosa u jedan... Te efekti između određenih scena, na početku i na kraju dokumentarca... Ipak cu snimat nekakav underground dokumentarac, pa bi to ono trebalo biti "prej*beno" što se gledajuci sa te strane tice, ako kužite...
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Pinnacle studio 10.5. je 1,5GB fulll... Toliko veliko bas i ne mogu skidat! U dva posta tri prijedloga... Netko iskustvo? dakle, ponajvise su mi bitni efekti i jednostavno stapanje...
![]() |
![]() |
#6 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
ja ne vidim razloga zasto sve to navedeno ne bi mogao obaviti jednim besplatnim programom.... WMM :burn: ![]() ja ga koristim za jednostavnije stvari, izrezivanje spotova sa satelitske na DVD. za ostalo zavrtim ipak Pinnacle. ali kad si rekao da nemas pinnacle, i ne da ti ga se skidat, probaj s WMM
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nešto malo i dobro je MPEG Video Wizard (da, opet) - ima dosta 2D/3D efekata, filtera i tih điđa miđa. Program je velik 10-ak MB. Drugi bi bio Pinnacle Studio 10.1 koji je pak na 3 CD-a. Mogu ti ga dofurat kad budem išao u Županju. BTW, jel poznaš Emšu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Možeš koristit AVS Video Editor ( cca 50 mB ) ili Honestech Video Editor ( cca 25 mB ). I jedan i drugi imaju dosta efekata ( bolji je AVS Video Editor koji ima i konverter ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Greška u koracima... Pitao sam da li se isplati skidati ga... Jer ako se sve navedeno moze u njemu (pa cak i vise), na ne pretjerano tezak nacin, dakako da sma spreman platiti koju kunu paketa vise ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Župarić? Završio stojarskog tehničara ove godine? ...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Riješeno... ![]() |