|
![]() |
#1 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
BSOD-ovi
imam malih problema. mislio sam da su do drivera za grafu, ali ne... dakle uglavnom u igrama, a i u samim win zna bit. nekad je nv4_disp.dll (to je dio drivera za grafu) dok je nekad memorijska adresa u hex kodu tipa 0x00000001. ja mislim da mi je to do ovih shrot rama koje imam ali nisam ziher.
![]() |
#2 |
Avocado
|
znaci niko nema prijedlog?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Meni su se igre znale rušit od drivera za integriranu zvučnu. Ram bar lako provjeriš sa memtestom.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vjerojatno je neki konflikt među driverima nastao. Probaj sa drive Cleanerom PRO očistit sve iz safe moda pa onda sve novo snimiti (mislim na drivere za grafu)...
![]() |
#6 |
Avocado
|
mem test proso 2 puta. treba vise? sad cu sa drivercleanerom probat eto probo sam, sad jos samo treba vidit jel ce zbrejkat ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 13.07.2006. u 16:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
jesi reinstalirao win otkad si stavio novu grafu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Nemoj memtest, OCCT pusti ili 3dmark u cjelosti. I stavi whql drajvere za nju. Provjeri da u biosu ti nije dignut takt pcie-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Avocado
|
ja imam agp... da novi su win. zasto ne memtest?? bas je to najbolji program koji u cijelosti moze istestirat memu. 3dmark vrti bez frke, nije zbog temp grafe kad je u loadu 59C napajanje ne smije biti, hladno je ko led, kad mi cijeli komp trosi 3 put manje neg grafa ![]()
![]() |
#17 |
Avocado
|
nije softver u pitanju ziher. a nije ni mema. naime, danas sam otiso kupit 2GB meme da se rijesim tih bsod-ova ali ne... kud bi to meni radilo. onda sam vratio mobilca na stock i sve radi normalno. sad je samo pitanje: zasto onda na potpuno istim postavkama vrti prime torture test 10h bez greske? nije mi jasno :confused:
![]() |
#18 |
Guest
|
A nemoze ni prime sve testirat...probaj OCCT, Super pi 32m na 2.6ghz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Avocado
|
sumnjao sam na proc i pogodio. voltaza od 1.424 mu je premala... sad je na 1.45. inace sam prije imo potpuno iste postavke kao kad su bsod poceli, pa sam malo pogledo voltaze i smanjile su se za cijelih 0,04V. morat cu taj adapter sredit
![]() |
#20 |
Guest
|
Bar sad imas vremena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Avocado
|
sad sam zadnja 2 mjeseca dao 5k kuna u komp. sve si mislim da mi je 2.6GHz dosta... sad je u BIOS-u na 1.5 ali pada do 1.45, tak da je sad kak treba. mema radi na 434MHz i ja zadovoljan. tak i tak necu moc dobit neki score u suppi jer su manji moduli bolji za to.
![]() |
#23 |
Avocado
|
stanje se pogorsava... cini se da sam adapter skurio. crash nisi me trebo nagovarat... sad mi nece radit na 2.6GHz sa 1.525 u BIOS-u-->1.49V load. previse je voltaze za adapter to... ![]()
![]() |
#24 |
Guest
|
Zasto nisi napravio onaj mod da malo stabiliziras napon? Sad dobro pazi kaj ces napravit sa zadnjim adapterom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A hebo tek koj ti vrag nije dao mira ?!?! Kaj ti te 2s u super piu tak puno znace? Ma daj.... Ko da vidis razliku. Nemoj se zezat jer bus skuril i zadnji adapter, a onda si tek usosio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Avocado
|
da, skuzio sam i ja sam... bude sve u redu, samo se nadam da se nije procu nes desilo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|