|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
punkbuster hardware ban
pozz... jel znate jel se to moze kako maknuti? pola klana mi bobilo ban.. ekipa se pocela bavit mracnom stranom ![]() znam da nije u redu ali tako mi je dosadno bez njih igrati..... ako netko zna nacin neka kaze :-) |
![]() |
![]() |
#2 |
Psycho owns you suckers!
Datum registracije: Apr 2006
|
da..nek kupe nove kompove ![]()
DS Klan server (WH proof) IP: 195.228.45.64:28973 Posjetite nas!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Prvo mi moras reci ime klana, nickove clanova koji su dobili ban, njihova prava imena i brojeve mobitela i adrese. Onda cu im lijepo skinut taj HW ban. ![]()
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
u kojoj igri,budemo ja i mirko to rijesili,mi ti odlicno to radimo. sramota.takvim prijateljima treba pucat u glavu a ne pomoći.to ti nisu prijatelji. btw koji klan?
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
MadBoy kad dobijes detalje zamolio bi te da ih prosljedis dalje kako bi i moj AntiCheat Comunity popravio pogresku, jer ocito je da je deckima zao i da se to vise nebu dogodilo ![]() Samo me zanima za koji igru je to? Jer da dobijes PB HW ban, on te mora uhvatit 3 puta da varas, tj. da si striktno modificirao neke od PB fajlova... isto tako zar stvarno mislis da ce ti netko normalan pomoc oko tog tvog HW ban-a? Drago mi je znat da PB prevladava u vecini igara tak da ste "bananko" i na ostalim igrama... Eto kad kupite novi HW onda nemojte skidat okolo cheat-ove nego dodite kod nas, mi imamo najbolje cheat-packs koji jos nisu otkriveni od PB-a evo link http://www.ff-cro.net/page.php?15 |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
takva je bila i moja reakcija..... kreteni jesu to sam im i ja rekao..... najgore je kaj su u klanu 2 buraza i mladji je dobio ban pa ni stariji nemoze igrati: hello2 :... kad sam ga pitao zasto vara rekao mi je da je samo htio pokazat drugom cheateru na serveru kako je to : quake2 :..... idiot mali sad je buraza sje..... |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
decko dosao do ideje i odkad smo stavili na taj dio hit counter sve vise i vise nam je smjesno : goood : |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
sorry krivo sam te shvatio bullseye, onda ovako ako vec jesi posten kako kazes, onda ovako napravi s njima umjesto da im zelis pomoc, izbaci ih iz klana i obavjesti sve vase prijateljske klanove o njima, pa cak i ostale hrvatkse klanove do kojih mozes doc.... to je najbolje za tvoj klan sto mozes ucinit... ovako ce ljudi stec krivi dojam jer im zelis pomoc |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() nemogu reci tag pa bi ljudi i mene mogli proglasit cheaterom... mislim da tag nije potreban... on vise nece igrat, nemoze cheatat tako da.... |
|
![]() |
![]() |
#18 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ma daj molim te e ja kada sam cuo da netko haka iz moga klana dobio je ban bez mogucnosti pomilovanja... vrlo jednostavno varas / neigras nema tu filozofije ... a shemice mladji bura mi je igrao neprolaze uz takve gluposti vucem pralaleno sa pas mi ej pojeo zadacu....
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
ali kazem vam profesore to je istina.... ![]() ma sram ga je dati tag kad su svi mozda takvi. EDIT: vama netreba HW ban,vama treba dati electricity ban,jel bi i na teletekstu chitali. n44bz
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
vidjet ces noob-a kad ti dodjem u sumu i skinem tog medu :-) |
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
come and get someeeee ![]() ma za***************ajem se samo.sva sreca da ne igram AA inace bi te ownao :P ma i da nam da s tag meni to nis ne znaci ![]()
#24 |
Guest
|
Ja molim administratore da fino lockaju topic i banaju sve budale kaj su ikad probale cheatat. Jednom cheater, uvijek cheater. Hvala |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
ofkors,nadi me 1vs1 ako hoces,nick nuke. ali bez citeva molim hvala
#27 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
neznam,ja sam instalirao 1.0,pa patch 1.2 pa 1.3.mislim da se tak i mora. a kak da nades server,skini si all seeing eye i tamo imas krdo servera. ako nesto trebas PM-aj me. pucamo se
#29 |
Premium
|
aj ja bi zamolio Admine ako mi mogu pm-at IP od bullseye da nadem koji igru on to igra i koji tag nosi... ako je AA onda cu na par nacina skuzit ko vara ko ne. Atha aj uskoci sa uslugom plz ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
bullseye onak da imam mladjeg buraza svim silama bi se potrudio da mu nabavim drugi komp jer kada imas jedan komp nikada mira... Ja sam od muke sestri nabavio drugi komp, tak da mi ej to malo nevjerovatno pogotovo sada kada komp dobijes za 2500kn ..
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|