|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Tražim partnera za firmu/PC shop
HClinfo (www.hclinfo.hr) je firma koja se bavi prodajom i servisom hardwarea i igara, grafičkim i web dizajnom (solutions.com.hr) te oslikavanjem vozila. Također osnivaći smo portala www.hcl.hr (Hrvatska Cyber Liga) i nositelji licence za World Cyber Games za 2006. Tražim nekoga ko je spreman uložiti u firmu novac ili rad i znanje (prvotno rad i znanje) a glavni cilj je unapređenje poslovanja, pokretanje web shopa ,organizacija evenata. Ako je neko zainteresiran za više informacija može me kontaktirati na tomislav.perkovic@gmail.com Prednost kandidatima sa iskustvom u: -slaganju i servisiranju PC-a ili -iskustvo u trgovini i marketingu (ekonomiji) ili -programiranje PHP ili sl. Poštenje,marljivost, komunikativnost i ideja također su tražene odlike.
![]() |
#2 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
mc_fish se javlja. Sad je kod mene. Navecer kad dodje doma ti se javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
evo poslao sam ti mail...ja sam doticni mc_fish ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
To vrijedi samo za zg? ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
HClinfo (www.hclinfo.hr) je firma koja se bavi prodajom i servisom hardwarea i igara, grafičkim i web dizajnom (solutions.com.hr) .Također osnivaći smo portala www.hcl.hr (Hrvatska Cyber Liga) i nositelji licence za World Cyber Games za 2006. Tražim nekoga ko je spreman uložiti u firmu novac ili rad i znanje (prvotno rad i znanje) a glavni cilj je unapređenje poslovanja, pokretanje web shopa ,organizacija evenata. Ako je neko zainteresiran za više informacija može me kontaktirati na tomislav.perkovic@gmail.com Prednost kandidatima sa iskustvom u: -slaganju i servisiranju PC-a ili -iskustvo u trgovini i marketingu (ekonomiji) ili -programiranje PHP ili sl. Poštenje,marljivost, komunikativnost i ideja također su tražene odlike.Molim kontakte slati na mail a ne na PM jer ih obično propustim vidjeti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|