|
![]() |
#151 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Cooler je Cooler Arctic-Cooling Alpine 64 Evo sadašnje temperature. Bez klime. Temperatura u sobi je 20 stupnjeva. Komp je upaljen već 10 sati i zadnjih sat vremena surfam. ![]()
![]() |
![]() |
#152 | |
Moderator
|
Citiraj:
Prate me iz jedne renomirane firme koja mi je podarila drugu ploču jer u njoj rade dobri ljudi. Ali ako dojdem treći puta čisto sumnjam da budu više dobri.
![]() |
![]() |
#154 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa fala bogu da ce biti takva temp na 1.1, bilo bi zaista cudno da je veca. Moj freezer je do pred 2mjeseca na 1800mhz, def voltaza drzao temp na 28-29, tako da...
![]() |
#156 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Moze, prvom prilikom. Fotich mi nije na raspologanju trenutno. Vodeno je jos na stolu. Kroz neko vrijeme mislim napraviti zaseban plexi case. Nacrti u pripremi.
![]() |
#169 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Imam...ali nemam ideju kako da blok pristelim na ovaj CPU... a ja bi da to sve malo ljepse izgleda... ova kanta mi se vise ne drzi kraj kompa ![]() A i sve je puno kamenca... sipao sam vodu unutra koja ima vise kamenca nego vode... ![]()
![]() |
#175 |
MadModerator
|
Znao sam ja sta ce se desit, al mi se nije dalo kupovat 10-11l destilirane vode svaki put kad se zaprlja... tako da sam sipao obicnu...
![]() |
#176 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Koristiš calgon? ![]() Za***************avam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Moderator
|
Na ovom forumu se vidi da ste markirali sa biologije i kemije. Da nemate pojma o medicini i vinogradarstvu. Naliješ destiliranu vodu i na vrhu noža staviš hipermangana. Inače služi za ispiranje rana i uništavanje gljivica u medicini. Lagana otopina Joda, isto dobiješ crvenu vodu. Kupiš u ljekarni. Voda postane crveno-ljubičasta i nema šanse da se onečisti ili da se naprave kakve gljivice. Isto se može napraviti i sa modrom galicom koju možeš kupiti u agroljekarni. Služi za spremanje Bordoške juhe u vinogradarstvu. Za uništavanje gljivica.
![]() |
#178 |
MadModerator
|
AMD, znao sam ja vrlo dobro sta ce se desit ako onu vodu budem sipao, al sam bio ljen kupovato destiliranu vodu, ili sam pravit destiliranu vodu...predugo traje, ovako samo naspem i gotovo.
![]() |
#179 |
Moderator
|
Kupiš jednom. 10 litara cca 15 kuna. Staviš neku od gornjih kemikalija. Na kantu bilokakav poklopac da sakupiš što više kondenzirane vode. I onda moraš samo tu i tamo malo dolijat u kantu. Zbog kemije nemoraš mjenjat kompletnu vodu. Imaš čak za kupiti i kemiju za male bazenčiće i vodoskoke da ti se voda ne onečisti.
![]() |
#180 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
dobro, sada si im objasnio kemiju i medicinu.... : sweating ali mozda netko ne zeli plavu boju galice, vec toxic-green? ![]() a za to preferiram upotrebu fluoresceina.... imam ga doma i koristio ga mnogo puta za razne stvari, pokusi na faxu.... zaista malo praha moze obojati litre i litre vode... evo fotki kak to izgleda, uslikano mobom na brzaka sad pa nemojte zamjeriti.... P.S. ne vidim neku potrebu za velikim rezervarima, kad pricamo o sustavu koji ima hladnjak dakako. evo recimo slika br.2(gore) pokazuje jedan OK rezervar, kucne izrade, moze ga se nadolijevat tako da maknes 1 saraf i ulijes koliko treba... bez odspajanja ikakvih cijevi. a dihta da bolje ne moze nikakav poklopac na kanti nekoj...
![]() |
|
|