|
![]() |
#1 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
links....
evo ljudi trebao bih uslugicu..... jel bi se dalo nekome mozda objasniti kako doci do linksa sa npr. glavnog zelj. kolodvora..... nisam iz zagreba pa se bas i ne snalazim a idem sutra u metropolu pa bi si skocio po.... pazi sad..... UV lampu ![]() mnogo hvala
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kad izađeš sa kolodvora, pitaj nekog di je stanica tramvaja. Kad dođeš na stanicu, upadaš u tramvaj broj 9 (piše ti gore Ljubljanica). Nakon 5 mislim stanica izlaziš van (na stanici će ti biti Konzum veliki u prizemlju, a na prvom katu Turbo limač; ili pitaj nekog kolko još do Trešnjevačkog trga, jer tamo moraš sići.) i onda gledaj kartu ovu kartu. http://forum.pcekspert.com/showpost....90&postcount=6 Napomena, ovo je karta kad se ide sa 12-icom (kada je Ice fisherman pitao kako doć). Ne obaziri se na broj tramvaja, ti moraš ići sa 9-kom ![]() Znači, po karti pješke po crvenoj putanji, kad si gotov, opet na 9 na glavni...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A da se nadjes sa nekim sa foruma i fino ode sa tobom. Platis mu pice, upoznas nekog i super se zabavis ? Ja bi drage volje, ali ucim za prijemni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
haba...ja idem u links danas...valjda...da ali za koji sat..pa ako oces..mozemo se naci negdje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|