|
![]() |
#1 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
U mnostvu LCD-a, sto uzeti?
Pozdrav ovo je nastavak onog posta o AOC monitorima, ali buduci da ih nitko nema ili nije vidio idemo dalje s pitanjima. dakle do 2000kn, ali moze i za manje: Samsung 730bf - Links 1999kn Sony X-Black HS75P ~ 2000kn AOC LM728 - 1600kn mozda neki Acer, Benq, LG? samo recite gdje ih vidjeti uzivo a da je relativno blizu Links ducana? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
od ta 3 samsung obavezno... a 930bf ti je skuplji ~200kn pa razmisli o njemu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Guest
|
je, tako je....ja sam pomijesao malo...sori...ali svejedno uzmi 730bf.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eXe
|
uzeo bih ali sad imam mogucnost dobit Sony sa X-Blackom za 2100kn i to 19", a i Belinea ima neki za 2100kn. Znam da su to male pare, ali stvarno neznam sto uzeti. Samsung me nekako odbija... Kakvo je stanje sa bad pixelima i garancijom? (ako bih u Linksu uzeo?) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eXe
|
ali gdje da ga vidim u akciji kako radi? muci me to da mozda nije za filmove... a na Prad.de nema review (a ako idem na google nemogu naci dobar review nego samo neke price comparison). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
vjeruj mi sa samsungom neces pogrijesit...a mislim da sony ima odaziv 16ms, tako da naprema samsungu se uopce nemoze usporedjivat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
vidi i philipse razne...check my sig-190c6 jeftin...ja jako zadovoljan ghosta skoro nis overdrive see ne pozna ali backlight neujednacen (samo se na crnom/tamnom vidi...) i crna boja bi mogla biti crnja. ![]() od nabrojanih samsung ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eXe
|
A sto je sa Belineom? jer sam kao malo dijete, ja bih sto veci monitor a za manje pare. a onaj 19" je za 2100kn. nitko mi nije odgovorio kakva je garancija sa Samsungom u Linksu? koliko bad pixela treba imati da ti daju novi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
pa pitaj ih... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
eXe
|
no dobro, pitat cu ih... ali poludjet cu, kad neznam sto kupiti. Jako me privlaci AOC 728 za 1450kn, ali sto ako je jako los? s druge strane SAmsung 730bf, sto ako dobijem bad pixel ili vise njih? da li da uzmem mozda Belineu 19" ili najbolje da uzmem Perfect Panel.... trebam nekoga tko je probao vise ovih monitora pa moze bar malo objektivno reci... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Frend uzeo benq iz hgspota sa DVI-jem FP71GX od 4 ms za 1849 kuna. Rekao je da je slika do jaja. Imas i 1899 kuna 8ms ali ima SENSEYE . Ljudi hvale tu tehnologiju. Mogao nbi ga malo pogledat i probat u hgspotu ako daju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
tako je benq svi hvale u zadnje vrijeme i bilo bi dobro i o njiima razmisliti malo, imaju odlicnu tehnologiju,ali neces pogrijesiti ni sto se tice samsunga ako ces ga kupiti
![]() |
#19 |
eXe
|
rekao sam frendu da preispita Links i pogleda te monitore, ali njemu je sve to isto. Morat cu se onda uputiti sam u Links. ZAsto toliko navaljujem na Philips? pa jer ima 0 bad pixel garanciju, ali da li 3 godine ili samo prvu godinu? isao sam na Prad i tamo vele da je Samsung nesto bolji za igre i filmove od Benq-a. @Bruno_Rv - pitaj frenda kakva je crna u mraku kod filmova.... btw nista nismo komentirali Belineu. Znam da mi je izvor los (Bug) i tamo je super. Samo pitanje je sad. ima li neki model koji ima bolju matricu od TN a da je do 2100kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa covjece Bozji. Pa daj nazovi taj links i pitaj ih kako stoji to sa garancijom. Vec si 3 puta pitao jedno te isto, i stalno ti se daju odgovori da nazoves links, ali ti nista. Nazovi ih i reci im da ti treba monitor. Rade ti tamo dobri prodavaci koji ti znaju reci i usporedbu, ali ti znaju i sto je najbolje za te novce. Uz to ako ces kupovati robu iznad 1000kn dolazi ti na vrata besplatno. Preporucam ti samsunga. Ti gledas tu AOC a mozda ima losu sliku, a uz to i dosta bad pixela. Uzmi samsung i gotovo.
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Imam Samsunga 730BF i jako sam zadovoljan. Ako ga misliš uzimata traži da je made in Malesia, jer postoje i neke češke ili poljske verzije, nisam više siguran koje, na kojima se mogu javiti bad pixeli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
eXe
|
ok, ljudi nemojte se ljutiti sto sam dosadan, ipak mi je to big deal pa sve preispitujem. Nazvao sam ih i rekli da se tolerira do 3 mrtva pixela i 7 subpixela, ali da nema toga vec jako dugo. Isao sam i na anandtech i tamo mi rekli da rade uzmem 740B jer 730BF ima "response time issues (despite its lower rating)"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
dobro. ako ti tako kažeš ali nemoj se začuditi ako ih od 5 šta ih upališ 4 budu sa nekom greškom. I šta je najbolje neće ti htjet upalit. A o garanciji neću ni pričati..... nema šanse da ostavariš garanciju i da dobiješ istu stvar natrag |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
samsunga, a sad pogeldaj kad dodjes u trgovinu koji ti se vise svidja...nije da ces pogrijseit...mislim da je 740B malkice bolji |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|