|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
misljenje o Teac DVD-RW
Cijene DVD przilica padju opako i dalje pa sam odlucio kupiti jednu da se nadje ![]() TEAC DV-W50-002 Molim misljenje o doticnom Rezervna solucija za kupnju je PIONEER DVR-105, i trenutno uopce ne bi razmisljao izmedju ova dva s obzirom da Pioneer trenutno kosta 1490 kn a Teac 1870kn, ali u kupovinu idem nakon godisnjeg odmora do kad bi i cijena Teaca mogla nesto pasti (e bas sam se zagrijao za Teaca). Ajd, jel zna tko sto o tom Teacu, navodno je po testovima bolji od Pioneera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: misljenje o Teac DVD-RW
Citiraj:
Evo...lijepo odeš tam i pogledaš kaj vele korisnici-to ti je najpametnije. A i inače a u svezi glede takvih stvari- http://www.dvdrhelp.com/ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
i ja sam se dvoumio između Pioneera A05 i Teaca i na kraju su na poslu uzeli Pioneera, pa sam se prestao dvoumiti i prodao svog A04. malo ljudi koristi Teaca, pa češ teško dobiti tu informaciju. Ispišao sam krv dok nisam dođao do nekih podataka, dok se o Pioneerima sve zna i to su legende. neki ljudi su flashali Teaca -> Pioneera, tako da je Teac postao Pioneer. i znaš šta su time dobili... uređaj koji se savršeno radio kao Pioneer, ali neki mediji su pucali kada su bili snimani na 2x. isti mediji sa istog štapa koji su prije bili uredno snimani dok je bio 'Teac'. te iste medije ni originalni Pioneer A05 nije snimao na 2x kako treba. a originalni Teac, bez problema... također, neki testovi na netu su potvrdili da su ta dva uređaja potpuno ista elektronički, ali da ipak imaju različite firmwaree, te da Teac bolje čita loše snimljene i izgrebane medije... a čini se i bolju kompatibilnost sa DVD-R medijima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|