|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
P5ND2-Sli Nvidia Nforce4
imam maticnu P5ND2-sli sa Intel Pent 3ghz 2mb cesh , 512Mb ram 128 Pci-e ,,i sta je problem preblem je u tome sto se Aluminijumski Hladnjaci preterano greju toliko da ne moze da se stavi prst 2-3 sekunde,,,kad sam iskljucio kul an kvajt u biosu za procesor on toliko uspeo da i ohladi onaj Crveni Aluminijumski Hladnjak ali zato onaj crni AL Hladnjak i dalje je vreo dali je neko testirao ili dali neko ima istu maticnu dali je to njegova normalna temperatura a u biosu javlja da je temperatura MB 34-38-39 temperatura , a vamo ne moze da se 2-3 sekunde drzi prst ??????????????? pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
pa zar je moguce da iz ovog foruma PCEKSPERT nisu testirali ovu matcnu ,,posto nema i dalje odgovora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da je fish imao tu matičnu. I da, chipset se jako grije, tako da ti to nije niš čudnog. Stavi neki vent da puše po njemu i nemaš brige...Čitam da je fish čak stavljao vodeno na chipset... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
chipset se grije ko govno na rostilju. znaci nf4 za intele izbjegavati u sirokom luku.... znam da je par ljudi islo vracati ploce jer je ploca doslovce gorila na chipsetu. i da temp je daleko iznad 60c a ne 40...
![]() |
#6 |
Registered User
|
to je prevruce za jedan chipset ,gori jos samo sto ne izbije vatra iz cipseta,ma siguno 70-80 stepeni nabije temp ,sa dodatnim kulerom southbrigde ne greje se dosta je hladan ,a sto se tice onog velikog crvenog neznam sta cu snjim |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
samo stavi neki ventilator da puse po njemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
moram te razocarat al po ljeti pod vodom i isto 630 procem...na vodi je opko 40° jednom rijecju...vruce ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|