|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Socket A proc
Imam jedno pitanje, ne znam je li dobar thread, ispravite me plz ako nije. Imam epox 8rda ploču i procesor AMD Athlon XP 1500mhz, htio bih jači procesor, a ne znam koji bi mi odgovarao, s obzirom da mi MBO podržava athlon XP do 3000+, a nisam vidio takvih u trgovini. Pitanje je koji bi mi proc odgovarao za ovu matičnu, koliko on košta, i na kraju, koliko mogu dobiti za ovog (ako uopće ga se može prodati). zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Evo recimo da bi ti ovo jako dobro islo uz tu plocu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=41313 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hm, hvala ali ja i ne bih znao iskoristiti taj procesor, koji je kako vidim klokabilan, iz jednostavnog razloga što ne znam kako...tako da bi meni pasao i neki "jednostavniji" ali ako se odlučim, možda se javim i na onaj. znači da mi na ploču idu svi koji nose oznaku socket A, ali do 3000+? ili? mislio sam da moraju biti Athlon XP... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Barton i je Athlon XP u principu odnosno tocno to pise na njemu. Ajde reci kako ti se tocno zove ploca pa ti preporucim(o) nesto po potrebi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Mislis 8rda+? Koja je rev. ploce? Sve vise od 1.0 je jako dobro, ak ti je lakse pogledaj sa CPUZ-om koja je rev. nortbridgea, C1 ti treba ![]() Sto se proca tice, prodaje se dosta mobilaca, savjetujem ti da si uzmes jednog, a vec ces naucit kako ga iskoristit ![]() P.S E da i ovaj tvoj proc se da prodat, samo budi razuman u cijeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
rev A2 stoji kod CPUZ mainboard, a tamo gdje bi trebao biti mnaufacturer je prazno... ne piše mi plusić na kraju, ali opet ponavljam EPOX EP-8RDA na kraju nema ni plus ni pro ni pro plus... @Dudek: ako se odlučim na novi procesor, javim se, ok? ništa prije godišnjeg... : sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Jel to ova ploca? http://www-old.epox.nl/english/produ...board/8rda.htm Ako je daj malo citaj sto pise o njoj na netu da se ne zeznes. Ploca moze "najvise" podrzati 333 FSB-a odnosno 166*2. E sada radit ce ona i na vecem FSBu vjerovatno, ali to je vec onda OC ak me shvacas. AL vidim da podrzava promjenu voltaza i multi-a tak da sigurno bi se dalo OCat HeHe moze, al nemoras se meni javljati nego Hamm-u, on ga prodaj ne ja, ja sam te samo uputio na njegov thread jer znam da ga prodaje. Zadnje izmijenjeno od: Dudek. 21.06.2006. u 13:45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Ak je to ova moja iz siga ,ili bar slična ![]()
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
@b.b mislim da si krivo pogledao, u CPUZ, klikni na tab Mainboard, a onda tek pogledaj koja je rev. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() @b.b. Pa otvori kućište i pogledaj što piše na poči kvragu... Damn... ![]() @dr_epox sve nf2 ultra400 ploče idu na 200, ali bez gadnih intervencija u napone će je teško natjerati da radi stabilno na više od 220, a on je sam rekao da nije za takve eksperimente... ![]() Inače generalno gledano Epox ima dobre nove biose za svoje starije Socket A ploče pa nije problem nafleshati podršku za proceve i ako je nema trenutno... ![]() Treba samo puknut novi bos prije zamjene gore i to je to... A najsigurnji način je da pročita na ploči u ove alate se nemožeš pouzdati 100% je ja sam imao 8rda3i pro koju su masovno krivi prepoznavali...: baad :
![]() |
#14 |
Premium
|
Ta ploca sluzbeno nema podrsku za FSB 400, ali ide(ako nije rev. 1.0). A sto se biosa tice, samo Merlinov dolazi u obzir, nema boljega ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|