|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Opera 9 out!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Jel isprobal ko? Kakvi su prvi dojmovi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Ja sam je samo skinuo na hard, isprobat ću sutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ja je imam i stvarno opera kao opera. stabilna, zakon ![]() fora su oni widgeti, a i dobra stav je što je history lijpo složen po danima sad. opera me nikada nije iznevjerila ![]() pozz ![]()
![]() |
#7 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Joj, kak bi ja već odavno odfofao Firefox i prešao na Operu kad bi se određene ekstenzije nekako mogle prebaciti na Operu ![]() Ovak, jbga, izgleda da budem ipak još neko vrijeme ostao na Firefoxu.. Btw, devetka se upravo ide instalirati. Pa da vidimo na kaj bude to ličilo ![]()
![]() |
#9 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja ipak ne mogu napustiti Firefox zbog tih nekih ekstenzija koje mi "život znače". Makar u zadnje vrijeme sve intenzivnije razmišljam o prelasku na Operu, sve više i više mi FF zna dići živac. Za sada mi se ovo kaj sam isprobao Operu 9 sviđa. gg
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
jel zna netko jel se može nakako konventirati bookmarkse iz opere u firefox i obrnuto? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Super Moderators
|
Sve radi kako treba-brzo i stabilno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Opera: nuts : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Napravim uninstall opere 8 snimim operu 9, kad tamo ostao mi stari skin i sve iz bokmarksa: goood : Opera 7 je snimala učitane slike (bez download-a) u cache folder. Di se te slike pohranjuju u operi 9 ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
EDIT: @MIK Možda je kod tebe folder opcache taj u koji Opera sprema? Pokreni Operu u idi na Help >About Opera i tam točno piše u koji folder kaj ide. Zadnje izmijenjeno od: McG. 25.06.2006. u 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
|
Ma kak nema....??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ajde lijepo pogledaj malo bolje. "lokalna pohrana" se zove kod tebe... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
thx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
IMO jako dobar browser, ali nema do firefox-ovih extensiona... ![]()
![]() |
#24 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja koristim Operu već duže vrijeme i super sam zadovoljan i sad sam si instalirao i ovu najnoviju verziju ali imam jedan problem. Sa ovim dosadašnjim verzijama su mi se na svim hrvatskim forumima normalno ispisivali svi hrvatski znakovi a sad sa najnovijom verzijom na jednom forumu mi ne ispisuje slova č,ć i đ, a š i ž ispisuje. Probao sam mjenjati enkoding al koji god postavio uvijek mi neka od hrvatskih slova ne pokazuje dobro. Jel postoji još koji način da se to podesi?
![]() |
#26 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Ja već godinu dana koristim operu i stvarno sam prezadovoljan. Sad sam si skinuo devetku i super je. Najviše mi se sviđa što sad sprema stranice kak spada pa nemoram koristiti ie za to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Hmpf... ![]() Sve mi se cini da cu se vratiti na zadnju 6.xx verziju gdje su napokon uveli Unicode podrsku i to je sve sto mi manje vise treba, jer svakom novom verzijom ukenjaju stvar i potrgaju mi moje mukom slozene vizualne postavke koje teglim jos iz tih davnih verzija, a bome i one "ispod haube". O papanju memorije drugom prilikom... No, igrom slucaja su me nahuskali na tu novu verziju (i zaista, neke stranice sada prikazuje bolje) no interesiraju me (za sada) dvije stvari: Kako maknuti ovu krajnje iritantnu pizdariju: ![]() I kako opet natjerati Operu da bude defaultni browser, jer se malkice zaboravila, ocito, da je takva i bila prije (re)instalacije nove verzije, pa mi iz eksternih linkova otvara IE...
![]() |
![]() |
#28 |
Super Moderators
|
Probaj pogledati pod help/tabs/Multiple Document Interface, mislim da je to to za isključivanje " krajnje iritantne pizdarije" (nisam ziher) Meni ne smeta a zgodno je kad pootvaraš hrpu prozora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
ma opera je strava. koristim je oko 2 godine i super zadovoljan sam s njom. napokon su izbacili finalnu 9-tku, nema više beta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|