|
![]() |
#8585 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zule meni je svejedno kako god vi odlucite meni ok...bitno da se igra i da [V.P.] pobijede! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8586 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
b)Nema PUBLIC CHATA! Za sve lol-ove, bravo-e, jaoo-e koristite tipku "y" umjesto "t" jer ometate druge koji jos nisu popili metak. Nemojte koristiti TEAM CHAT za "lol, bravo, videl sam, ubi me, psmtr" i ostale pizdarije.
![]() |
#8588 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Slazem se sa restrikcijom public chata. MOLIM SVIH da editirate bindove i stavite ih na Y, a ne na T. Sto se tice trajanja matcha. Po meni je 3min najbolje. A sto se tice broja partija, eto 16 sto je rekao Sam Fischer je sasvim ok.
![]() |
#8590 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Edit a da Public chat? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8591 |
Moderator
|
Ma dobro, ja sam to tako generalno rekao. Stavite bindove ne na "say" nego na "say team" funkciju. ![]() Moja greska, mislio sam da su default T i Y, jer je tako kod mene, a cini mi se da nisam nista premjestao. Tako je Zule, publica nema, a u teamu radite sto vam kapetan dozvoli. Ja odmah govorim, neka to bude u najmanjoj mjeri, i sto bolje opisati situaciju u kojoj vas je ubio neprijatelj, odnosno sto bolje opisati lokaciju da se ostali mogu snaci - jer to je ono sto je najbitnije.
![]() |
#8592 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja mislim da trebamo usmjeriti naše snage ka povečanju industrijske proizvodnje te da izvoznicima treba omogučiti povoljnije linije kreditiranja ![]() ![]() Dakle ...khm, khm ... slažem se sa gore navedenim... ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8595 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
nazhalost ne
![]() |
#8596 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
sve super, sve za 5, ali se nikako ne slažem da zamjena ne bude kao spectator! zašto? zato jer recimo moram ić zvat suigrača, na način da bi ga kontaktirao na ICQ ili MSN gdje će on, recimo, strpljivo čučati ko budala, ne znajući što se događa. e tu nastaje problem, JER igra kao igra se meni uredno ruši nakon što iziđem u windoze. svejedno koristio WIN tipku, ili kombinaciju alt+tab.. razumijete? zamjena mora biti kao spectator. na taj način se vrlo jednostavno igrači zamjene u letu, i neće biti komplikacija. samo vas to molim, a koliko će rundi biti, ja se slažem da treba biti barem 16, a runda ne kraća od 3 min, jer je to smiješno kratko. gubi se bilo kakva napetost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8597 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8598 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#8604 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8605 |
Psycho owns you suckers!
Datum registracije: Apr 2006
|
aaa Nestrpljiv sam postao : nuts : Kad se sjetim da imam ban jos do nedjelje.auuf: hitthewa Kad vas je bilo jučer il prekjučer 28 zamalo sam ušo al obuzdo sam se. Rak zasto si tako strog ![]()
DS Klan server (WH proof) IP: 195.228.45.64:28973 Posjetite nas!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8606 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
samo jedno pitanje , alien vultures u nedelju igraju 2 partije ? posto su sljepci odgodili bili.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8607 |
1oo1 NooB
|
Kaj je ovo nikoga na serveru? ![]() ![]() A zaboravio sam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8608 |
Moderator
|
Ja bih mogao skoro, dovrsavam sa poslom....a na utakmicu skicam. Posto je TV u drugoj sobi, a pod nelosim mi je kutem, skinuo sam vrata od druge sobe da nesto i vidim. ![]()
![]() |
|
|