|
![]() |
#92 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Bogu hvala da je tekma gotova! Nemojmo ju više nikada spominjati! ![]() I da...ne sviđa mi se ona reklama za karlovačko... Dobro, onaj brazilac i japanac su ok...ali kakav je to australac koji ne pije Fosters? Opće je poznata činjenica: "He who drinks australian, thinks australian." ![]() Francuzi http://www.youtube.com/watch?v=oiZZm...fosters%20beer Njemci http://www.youtube.com/watch?v=uejxz...fosters%20beer |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ak englezi ovak nastave nebudu daleko dogurali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
čudno mi je ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
evo utakmica svedana i trinidada je bila odlicna puno prilika ,steta sto je zavrsilo nerjeseno..cak je i pao prveni crvendac na utakmici,naravno kod trinidada.....malo su grublje igrali pa su zato i pocrvenili utakmica argentine i obale bjelokosti isto odlicna prilika na obje strane no argentina je bila malo bolja i tako je i zavrsilo sa rezultatom od 2-1 za maradonine....!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
ovo s asustralcem i ja mislim da je definitivno hrvat argentina je pokazala i igrom i rezultatom da su ubitačni i zaslužuju prvo mjesto u skupini, a šveđani su prvo iznenađenje na SP, tj mnogi kladioničiri su danas : baad :
![]() |
#99 |
I am Zeko!
Datum registracije: Jun 2006
|
ma argentinci samo cekaju neki bliski susret pa padnu i valjaju se od "boli" te samo cekaju da ovima to dojadi a onda krenu u napad, a u drugu ruku obala bjelokosti je pokazala vrlo dobru igru, te da se i na njih mora racunat (kak bi nasi komentatori rekli)... one reklame su bile fora prvih par dana, al su ih poceli pustat svako malu pa su sad vec dosadne |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Inaće ovaj fosters što se pravi u Europi nije isti kao i u Australiji. A što se tiće SP Obala Bjelokosti je bila iznenađujuće dobra, jer gledao sam ih na Afričkom kupu i tamo uopće nisu prikazali ni lijep ni kvalitetan nogomet a prošli su u finale, izgleda da onda ovdje neće proći ni skupinu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Nemoj podcjenit Obalu Bjelokosti. Po meni oni su vrlo kvalitetna momčad, koliko su samo lopti oduzeli Argentincima, jer su ovi bili samo malo neodlučni. Također tehnički su vrlo podkovani, dobri su dribleri. Ruku na srce bili su puno bolji od Argentine u prvom poluvremenu, stvorili su puno šansi, trebali su zabiti barem jedan gol. Argentinci nisu mogli do lopte prvo poluvrijeme. Primili su golove iz pogrešaka u obrani. Upravo slaba obrana je njihov najslabiji dio. Oni moraju popraviti igru u obrani, također onaj nijhov golman mi nije baš nešto. No dobro, da poprave igru u obrani mogli bi pomrsiti račune Srbiji i Nizozemskoj, uvjeren sam u to.
![]() |
#102 |
sto da napisem ?!
|
Sad jedva čekam nizozemska-srbija.... mislim da će biti dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Registered Cyber boy
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() Moje misljenje: 1. 2. A Njemacka, Ekvador. B Engleska, T I T C Argentina, Obala B. D Portugal Meksiko E Italija Ceska F Hrvatska, Brazil G Francuska, Švicarska H Španjolska, Ukrajina Osmofinale: Njemacka 2-0 T I T Argentina 3-0 Meksiko Brazil 5- 3 Italija Francuska 4-2 Ukrajina Engleska 6-1 Ekvador O. B. 1-1,5-4(penali) Portugal Hrvatska 1-0 Ceska Spanjolsjka 4-0 Svicarska Cetvrtfinale: Njemacka 4-5 Argentina Brazil 2-2, 4-5 Francuska Engleska 4-0 O. B Hrvatska 5-2 Spanjolska Polufinale: Argentina 1-3 Francuska Engleska 1-0 Hrvatska 3. Hrvatska 3-1 Argentina Finale: Francuska 6-5 Engleska 1. Francuska 2. Engleska 3. Hrvatska 4. Engleska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo, i nizozemcima je bilo dlakavo... Malo je falilo da srbi izjednače. Onaj australac me sve više živcira. Ne znam je li poanta da bi i australci sve učinili za karlovačko ili da bi i homoseksualci učinili sve za karlovačko? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
koje isfuravanje na krokodil dandija ![]()
![]() |
#110 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
onaj austaralac u reklami, katastrofa, tak mi dođe da mu šaku u glavu zalijepim brazilac je u početku bio onak fora a sad je i on dosadio |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Moderator
|
ma oba mi idu na neku stvar, pogotovo ovaj kaj mucice spominje...Sad još samo čekam kad će staviti japanca...opet će biti Ćirohito shit... Nego, danas tekma između Portugala i Angole? ko jučer (ili kad već) Engleska i Paragvaj. Gol u 4. minuti (ipak je ovaj bil ljepši) i onda niš... Ali, bome su ove male i u nogometu nepoznate državice dobre, nedaju se samo tako... Samo me strah kak ćemo mi protiv Brazilske sambe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
danas tekma australija - japan... to treba pogledat, da ocijenimo s koliko ćemo spušiti protiv kojih...
![]() |
#116 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Vas bi trebalo staviti za voditelje kladionica, proricatelje ili pak kao zamjenu za kolegu Blazicka. E to bi bilo vrlo interesantno, i jos k tome mnogo tuznije od originala.
![]() |
#117 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
A baš bi to pogleda, dosad sam gleda u potpunosti samo švabe vs kostarika i srbija - nizozemska, ali ***************iga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kaj sve nisu profulali klokani... ![]() Nije ni čudno da su popušili onakvu glupu gajbu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
aj ne****te vise da ce nas razvalit brazil.....se***e bez veze,ocito niste za hrvatsku....po vasem nebi ni trebali grat s njima da im damo odma 3 boda jel??? stvarno bezveze klafrate... evo i prvo poluvrijeme australije i japana gotovo ,japanci ko kamikaze lete na sve strane ali ja mislim da ce to na kraju biti nerjeseno !! australci lome kidaju biti ce tu jos koji zuti do kraja a mozda i crvendac..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|