|
![]() |
#1 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Svjetsko prvenstvo
Evo, predlažem da se ovdje vodi rasprava o svjetskom prvenstvu i predstojećim tekmama koje će se igrati. Tekma otvaranja: Njemačka - Costa Rica, 4:2 Prvi dojmovi? Meni je tekma bila dobra, švabe ulijevaju povjerenje, dosta su se popravili nakon loše odigrane utakmice s Japanom. Po meni, Nijemci su zasluženo pobijedili. *ispričavam se ako je ovakav thread već otvoren, ili planiran od strane moderatora/admina* |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Iskreno, Njemačka mi ne izgleda dobro uopće. Imali su previše rupa u obrani, i također nekoliko puta je CR izbjegla zaleđe, što baš i nije dobro. Ali svaka čast igrali su dobro u napadu, prvi i četrvrti gol su bili zakon. Nemaju nekog protivnika u skupini, ali kada budu naletjeli na nekog jačeg, izgubit će. edit: kada im se vrati Ballack, sigurno će to biti bolje, ali ipak mislim da nisu jedni od boljih.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
pa imaš ovaka thread na vrhu ovoga foruka kao stiki
![]() |
![]() |
#5 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Evo vidiš... kao da sam znao... ![]() I baš nisam gledao u stickye, a možda sam pogriješio i zbog toga što nema dugo tog threada u novim postovima. Ispričavam se evo još jednom. Molim da se ukloni ovaj thread ili spoji sa stickyem . ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|