|
![]() |
#2 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Radio sam tamo prije nekoliko godina prek student-servisa. Firma je dobra, sa zdravom politikom. Kompletno Microsoft, HP, Epson, Autodesk, Olympus, te jos poneke firme, u Hrvatsku dolazi preko njih. Sluzbeni uvoznik, nema boljih para, pogotovo kaj se ne zezaju s maloprodajom. Prodaju uslugu i pamet, a to se najvise isplati. Ekipa je tada bila odlicna, vjerujem da se to nije promijenilo. Ako mozes, uchipi se tam.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
frend je tamo radio...istovarivanje slepera i sl... kaze da su ok...samo posao nije lak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Vidim da se ništa ne žališ/hvališ sa ATI&Pingu kombinacijom ![]() Ak ti zaškripi- http://www.rage3d.com/board/forumdisplay.php?forumid=61 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma velprodaja je najbolja - ne trebaš nekom idiotu uvaljivat nešto u kaj se ne kuži i onda se on pretvara kao da nešto zna (osim must koze), onda mu ti objašnjavaš, a on ode i na izlasku ga pošalješ u 3pm ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
radim u firmi koja blisko surađuje s rekrom. vidimo se 100%. btw meni su odlični.... kad sam prvi put uletio samo kaj se nisam zdrko na sve one certifikate ! zakon ! BBTW... bar ćeš imati ogromne pauze kojima nikada kraja !:clap:
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
puno vam hvala svima. upravo su mi javili da sam primljen. u ponedjeljak pocinjem. i ja sam imao samo dovre dojmove sa raygovora, ali nisam bio ziher, BTW radit cu na telefonskoj aktivaciji microsoftovih proizvoda dok ne polozim MOUSE tecaj, pa me prebacuju na helpline. Zakon sto me salju na tecajeve, ma brijem da cu bit prezadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo, sada sam na prvom pravom radnom danu. U pon je bilo samo upoznavanje. Prvi dan, ko prvi dan, tipican za Microsoft (ups, mozda ovo ne bih trebao trebao pricati, ipak su oni sad ruka koja me hrani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
jel ti sad na kraju radiš u recru, ili kaj ? mislim... da znam komu da se krvi napijem kad drugi put bude gablec, a meni se žuri ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|