|
![]() |
#1 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Foobar (0.9.x)
zanima me par stvari u vezi ovog programa jer tek odnedavno koristim isti (v0.9.2 beta4) pa nisam jos pohvatao sve stvari http://screenshots.haque.net/screens...shot-31727.jpg kako dobiti ovu listu lijevo (all music/domace/strane itd..)? kako natjerati program da prikaze covere ako je npr slika covera u folderu gdje se nalazi pjesma/album? (imam plugin album art panel ) vidio sam da postoji vise pluginova za lyricse pa me zanima koji je najbolji i da li postoji neki vezan uz evil lyrics? opcenito koje pluginove je dobro imati? ovo su moji http://img185.imageshack.us/img185/7374/f20004lv.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Za korisnike foobara i samurize-a (a može i za ostale ![]() ![]() ![]() UVJETI - Samurize v1.64 (starije verzije ne rade sa foobarom v9) - foobar2000 v9.x INSTALACIJA - Raspakirajte arhivu (~40 Kb), pokrenite 'CDCovers.sam' i samurize će uraditi ostalo. Ako dobijete poruku da file nije prepoznat to znači da vam '*.sam' datoteke još nisu asocirane sa Samurize-om i zato idite u 'C:\Program Files\Samurize' i ručno pokrenite 'ImportExportTool.exe > Import' Ako ima kakvih pitanja javite se ovdje : cheers2
Zadnje izmijenjeno od: crn. 08.06.2006. u 19:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
The Geek Wants Out
|
Napravi shortcut na 'client.exe' i u target box upiši : Citiraj:
Ikone : Iconfactory...
![]() |
![]() |
#9 |
*
|
@crn evo uspjelo mi je ovo sa samurizeom i tvojim widgetom, a i skuzio sam kako staviti album art panel u foobar ![]() ![]() ![]() da li koristis neki plugin za lyricse u foobaru ili to preko evil lyricsa moze ic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The Geek Wants Out
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
jel to radi bez samurizea. I da prijedlog jedan. Ajde crni napravi jedan lijepi thread o foobaru (bez samurizea ![]() I nek se stavi sticky. Nemrem sve polovit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
*
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma ja trenutno ne rabim foobar nego winamp i u lagainini pizdim... Nece mi album art citat glupi toaster... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Da ne otvaram novi thread... zašto mi foobar neće reproducirat .wma fajlove? I da, crni, stvarno bi bila dobra ideja da napraviš jedan post o foobaru i da sve pojasniš, jer većina se ne može snaći, uključujući i mene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj ctrl+P, pa file types.... za wma fajlove, to je za asociations, ali ono.. might do the trick ![]() I ja stavila sve one bonbomčiće kojima nas Crn lijepo bombardira, al kod mene nije imalo prođu, 0.9.1. se učitavala i gasila duže od Winampa back in the day, pa sam sve reinstalirala natrag na 0.9. i sad sam happy camper bez ičega. Crnove fajlove vole fine guzice, al ne i moja Bejb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
The Geek Wants Out
|
Evo danas ću uhvatiti malo vremena i složiti jedan HOWTO vodič za foobar2000v9...ako netko ima trebao bi mi host za jedno 1Mb 'must have' plugina i *.fcs postavki tako da ne lutate okolo tražeči komponente...
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |