|
![]() |
#1 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
Audigy 2 ZS ili Audigy 4
Vidim da već dosta ljudi ima Audigy kartice, pa jedno pitanje za njih. Dakle, pitanje je, šta bi vi uzeli da je cijena relativno ista??? Audigy 2 ZS ili Audigy 4? i zašto?
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..audigy 4,podrska za eax 4 i nesto bolji zvuk ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja bi ipak dao prednost 2zs , bar po mojim usima kaj sam dozivio . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
Pa sudeći po review sa guru3d i sa službenih stranica creativa, audigy 2 ZS isto ima EAX4 i ASIO. Ako je to istina, onda ostaje samo subjektivan dojam pojedinca o kvaliteti zvuka pojedine kartice ili? Ispravite me ako sam u krivu.
![]() |
#9 |
Guest
|
ma razlika se osjeti NE.... kolko su mi govorili da će bit bolji zvuk na audigyu se s obzirom na integriranu koju sam furao.....rcaku se osjeti.... a pogotovo između te dvije, ak se ne osjeti razlika između onboard i audigy se za kaj su mi govorili da je nebo i zemlja, između te dvije nema šanse da se osjeti.... |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
a ti si onda ili gluh ili imaš neke desktop zvučnike od 50kn pa ne čuješ razliku između onboard ''zvučne'' i Audigy-a....
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Zimi je zima, a ljeti je.
Datum registracije: Feb 2006
|
Kad smo vec kod zvucnih zanima me cije su bolje terratecove il CL-ove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Strichek Moderator
|
@trpi Kupiš zvučnike od 150kn ne 20kn, pogledaš i vidiš da je sam čip na zvučnoj veći od SBa na matičnoj gdje se ujedno nalazi od integrirane zvučne i samim tim si već došao do zaključka da zvuk mora bit bolji u što se uvjeriš kad ju isprobaš. A što se tiče dvojke i četvorke da bi tu razliku osjetio trebaš imat kvalitetne zvučnike, ne one za 300kn nego za 1000kn. @Pathetix Terratec ima problema sa driverima i ako želiš da ti nova zvučna bude novi problem kupi ju ![]() Ako imaš love Audigy4 je moj izbor ![]() Bude je kupio na moju preporuku Audigy4 nek on kaže koju riječ ako vidi ovaj post.
![]() |
#13 |
Moderator
|
I sam imam Audigy2 PlatinumEX i prezadovoljan sam tom zvučnom! Četvorku nisam čuo ali mislim da za prosječno uho dovoljna i dvojka.... ![]()
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Audigy 2 ZS IMA ASIO. Doduše ograničene funkcionalnosti (44.1KHz/16bit), ali ima. I ima PRAVI EAX 4.0, koji je ionako samo API i radi na svim audigy karticama jednako, te je ovisan samo o driverima i naravno, igrama koje ga podržavaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ima li audigy 4 digitalni 5.1 izlaz , sad iman audigy se kartica izgleda doslovno isto kao audigy 2zs isto pozlaceni konektori,crna je ,velika,ima firewire,samo sta na njoj pise samo audigy , bi li se osjetila kakva razlika u kvaliteti zvuka u odnosu na audigy4 u pitanju su z5500 zvučnici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ako s eradi o kvaliteti zvuka onda je terratec bolji, tj ne morav bit terratec nego VIA envy 24 HT chip. Citiraj:
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|