Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.06.2006., 10:30   #7831
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor atha
Istog misljenja sam i ja. To sam jucer i E.T.-u rekao.
Steta da uopce ITKO bude zakinut za igranje na serveru u odredjeno vrijeme.
A nismo nikakav clan da se sada borimo tu i natjecemo.
Fora je ovako napraviti bas protiv noobovaca "rat", jer koliko god mi njih sprdali,
odlicni su igraci i bratski su nam "klan-sekta".

Povremeno se moze napraviti i nesto sprdancije radi, a neki warovi, lige i slicno pretjerano,
nisam za, no nitko vas ne sprjecava.
Nisam se gurao ni na kakvu listu jer nisam baš siguran da ovi ratovi neče imati i usputne žrtve - neke več vidim.
Osobno mislim da ako već mora onda to treba napraviti u neko vrijeme dana kada server zjapi prazan. Nije mi drago gledati i čitati tko je vrijedan a tko ne. Meni osobno nekad ide a nekad neide - ne smatram se nekim geymerom().
Zato smiriti malo strasti i idemo dalje za iste pare.: cheers2

BTW - trenutno imamo 110 članova.
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 10:33   #7832
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor MisterM
Nisam se gurao ni na kakvu listu jer nisam baš siguran da ovi ratovi neče imati i usputne žrtve - neke več vidim.
Osobno mislim da ako već mora onda to treba napraviti u neko vrijeme dana kada server zjapi prazan. Nije mi drago gledati i čitati tko je vrijedan a tko ne. Meni osobno nekad ide a nekad neide - ne smatram se nekim geymerom().
Zato smiriti malo strasti i idemo dalje za iste pare.: cheers2
BTW - trenutno imamo 110 članova.
sry, te pare će buraz odigrat.
kad sam ujutro doma, onda nikog nema,
a kad dodjem u 9 doma, onda je server pun, i ispada da loshe igram
sry
i pare koje sam dao, nije mi zao jer sam ih dobro ulozio
Staro 06.06.2006., 10:38   #7833
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

s athom
Staro 06.06.2006., 10:40   #7834
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor atha
...Ima netko screenove? Ja imam, ali doma...pa neka netko umejsto mene okine tih par screenova.
Ne stanu svi u jedan screen pa evo:

Prvi dio
Drugi dio
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
Staro 06.06.2006., 10:41   #7835
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Arrgrhrgrh, ne radi se o tome tko je dobar tko nije. Ako cijenjeni kolege Rijecani/Bakrani/primorci (veliko slovo ovdje namjerno korišteno )slože listu sa max 10 članova, mi ćemo složiti 2 takve, koliko god ima igrača (pretpostavljam da je kontinentalaca na forumu više) i sa zamjenama- pa će SVI igrat. Naravno da mi ne pada na pamet uskraćivati BILO kog za igru.

Andeo, ajd nemoj sad brijat igrat ćeš.

Sve se svodi na to da malo začinimo borbe na serveru s nekom ligom, pa i sami znate da će to bit dosta zanimljivije.

Poz
Staro 06.06.2006., 10:48   #7836
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor terminator
...te pare...i ispada da loshe igram
Idemo dalje za iste pare je jedna jako stara uzrečica i nema veze sa plačanjem servera.
A kakvo je ovo njesra ...ispada da ne igram dobro... ako ti je neko nešto rekao nije razlog da se odmah pretvoriš u primadonu - več sam rekao - za mene nema loših igrača - samo loših pojedinaca. Nitko se nije rodio kao Fatality a uvijek ima boljih.
Ako odlučiš da je jedna riječ ili kaj ja znam kaj tebi napravila nepremostivu prepreku za igranje OK tvoja odluka - meni će biti žao ali...
Da si mi bar napisao kaj se to dogodilo...

EDIT:
PM kasnim na posao - ali da velim još nešto - kad je Rak svojedobno razmišljao da se slože ekipe - da svi čipaju i da se igra liga pa najbolji odnesu novčanu nagradu - ja sam vidio katastrofu - jučerašnja/sinočnja događanja su potvrdila moje bojazni...
Staro 06.06.2006., 10:53   #7837
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Citiraj:
Autor MisterM
Idemo dalje za iste pare je jedna jako stara uzrečica i nema veze sa plačanjem servera.
A kakvo je ovo njesra ...ispada da ne igram dobro... ako ti je neko nešto rekao nije razlog da se odmah pretvoriš u primadonu - več sam rekao - za mene nema loših igrača - samo loših pojedinaca. Nitko se nije rodio kao Fatality a uvijek ima boljih.
Ako odlučiš da je jedna riječ ili kaj ja znam kaj tebi napravila nepremostivu prepreku za igranje OK tvoja odluka - meni će biti žao ali...
Da si mi bar napisao kaj se to dogodilo...
ne, nema veze s parama.
kažem samo da kad sam plačao server da sam ih super uložio : goood :
nebudem više igrao, razlog nije potreban
nije mi nitko ništa reko MM, nisam se uvrijedio.
Staro 06.06.2006., 11:02   #7838
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Citiraj:
Autor Andeo
Ako cemo takvu ligu ajmo je igrati ali napravimo teamove po 6 igraca i to u principu da cu ja napisati sve zainteresirane direktno u kod i pozivati random funkciju i kako ispadaju tako cu ih gurati u teamove. Moze to i netko drugi naraviti ako hoce, odnosno ja cu napraviti aplikaciju a nek izvlacenje radi Rak jer imamo najvise povjerenja u njega. Svi onda MORAJU igrati u teamovima koji su izabrani i jednom tjednom odigramo kolo, uvedemo tablicu i igramo ligu...

Aplikacija ce biti kompletni open source objavljen tu na netu tako da ne mislite da sam hardkorao sebe i zuleta u isti team...

Neki ce biti jaci, neki slabiji ali cemo se svi zabaviti. Ja aplikaciju mogu napraviti u roku od par sati. Dam je Raku on napravi izvlacenje i napise teamove.
Andeo care, baš sam o tom razmišljao!!! Programčić sa random izbacivanjem oznaka svakog igrača, tako nam je najlakše složit timove i nitko neće moć ništa kenjat

Super ideja, ako možeš, realiziraj i nemoj attachat nikakve maliciozne kodove u to Javi kako ide. Na kontinentalnom dijelu je zavrsna lista igraca. Ima nas 27. Što kažete? Javite ukupan broj primoraca pa da vidimo kako ćemo dalje.

@Terminator: pa daj čovječe šta ti je, svi imamo šugave dane i igramo trulo ponekad, evo Andeo na primjer svaki dan, nemoj odustajat zbog gluposti.
Staro 06.06.2006., 11:05   #7839
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Al opet nemože ispast da u jednom timu bude par jakih igrača, to bi onda trebalo opet ako bi se to dogodilo..

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 11:09   #7840
terminator
Spermich Termich
Moj komp

terminator's Avatar

Citiraj:
Autor Newbie Pro
Super ideja, ako možeš, realiziraj i nemoj attachat nikakve maliciozne kodove u to Javi kako ide. Na kontinentalnom dijelu je zavrsna lista igraca. Ima nas 27, pa sam mislio 3 tima od 9 ljudi složit. Što kažete? Javite ukupan broj primoraca pa da vidimo kako ćemo dalje.
Ej, zule, nas ima 27, a ja i buraz (Crash Owerride) imamo isti komp.
tak da ti ispada 26.
rako sam mu da ce se samo jedan prijavit, ali on je moral napisat svoje ime.
sorry kaj sam za***************o (ili on??) al neće ti bit 3x9
jesam : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa
vidiš zaš više ne igram, u stanju sam za***ati stvar sam tak
Staro 06.06.2006., 11:10   #7841
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Ok, nema frke, onda 26.
Staro 06.06.2006., 11:13   #7842
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Citiraj:
Autor Andeo
Cuj sda mozemo i listu koeficijenata pa kao svjetsko prvenstvo u nogometu imati jakosne grupe igraca ali time bi se izgubila draz igranja. Ja cu napraviti randomly pa kako ispalo ispalo. Brazil je krcat zvijezdama i svi ga smatraju nepobijedivim pa ga je Argentina nakantala itd. Isto vrijedi i za Chelsea ili Barcelonu tako da nemojmo pricati gluposti. Ovako ce biti fora, bodovi se skupljaju biti ce po mojoj procijeni 8 teamova. Znaci 16kola i 32 moguca boda, biti ce fora, rezultat nije bitan bitna je zabava. Svi iz teama koji pobijede besplatno klopaju na racun ostalih na Zderonjama i imaju titulu naj njub teama godine.
Genijalno, može. Mislim da bi ovo svima trebalo odgovarati. Čuj Buljo, nema mijenjanja timova, koji broj izbaci aplikacija, tako će biti. Andeo, mogao bi ih sad sve posložit i dat svakom redni broj. Ja moram ić uskoro i neće me bit do navečer doma.
Staro 06.06.2006., 11:15   #7843
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Citiraj:
Autor Andeo
Ako cemo takvu ligu ajmo je igrati ali napravimo teamove po 6 igraca i to u principu da cu ja napisati sve zainteresirane direktno u kod i pozivati RANDOM funkciju i kako ispadaju tako cu ih gurati u teamove. Moze to i netko drugi naraviti ako hoce, odnosno ja cu napraviti aplikaciju a nek izvlacenje radi Rak jer imamo najvise povjerenja u njega. Svi onda MORAJU igrati u teamovima koji su izabrani i jednom tjednom odigramo kolo, uvedemo tablicu i igramo ligu...

Aplikacija ce biti kompletni open source objavljen tu na netu tako da ne mislite da sam hardkorao sebe i zuleta u isti team...

Neki ce biti jaci, neki slabiji ali cemo se svi zabaviti. Ja aplikaciju mogu napraviti u roku od par sati. Dam je Raku on napravi izvlacenje i napise teamove.
Onda mene iskljuci iz toga jer se ja radi nekoga necu zivcirati! Ako cemo igrati onda ce jedan team biti NOB-ovci, a onda slazi ostale teamove kako hoces... Mi smo najbolje organizirani dok igramo zajedno i znamo kak netko igra i u koga se mozemo pouzdati. Na nekim mapama vec znamo i svatko svoje pozicije! To je moje misljenje i stojim iza njega
maX je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 11:21   #7844
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Ok, kako hoćeš. Mislio sam da je cilj svima ovdje za***************ancija. Mislim da random generator neće podržati to da jedan team bude NOB. Morat ćemo ispitati mišljenje ostalih ovdje.

Pitanje: Da li želite da oformimo ligu kako je Andeo naveo, s tim da jedan od teamova bude NOB? Čekamo odgovore.
Staro 06.06.2006., 11:25   #7845
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Ja sam uvijek za za***************anciju, ali ne takvu da radi nekoga doma RAZBIJAM tipkovnicu : roller :
Staro 06.06.2006., 11:27   #7846
Newbie Pro
Zule
Moj komp

Newbie Pro's Avatar

Evo, sve je rečeno.
Onda ostaje random generiranje timova. Sad svi stisnite zube i molite se da ne dobijemo Brazil..opet!
Staro 06.06.2006., 11:29   #7847
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ok a di sad kakva prijava,ili ostaju one prijave.

BTW,meni je svejedno s kim cu igrati,ak cu biti jako los (vjerojatno )koknut cu nekog od svojih pa cu se i ja hvaliti da sam ubio nekog :P
Staro 06.06.2006., 11:31   #7848
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Izgleda da cu ja onda morati spektejtati
Staro 06.06.2006., 11:31   #7849
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor Newbie Pro
Ok, kako hoćeš. Mislio sam da je cilj svima ovdje za***************ancija. Mislim da random generator neće podržati to da jedan team bude NOB. Morat ćemo ispitati mišljenje ostalih ovdje.

Pitanje: Da li želite da oformimo ligu kako je Andeo naveo, s tim da jedan od teamova bude NOB? Čekamo odgovore.
NE! Onda to nije inda PCE server gdje se random igra i u tome je i čar.

Ak organiziramo ligu di je *NOOB* jedan od timova onda je to defakto klan war. To igrajte u klanskoj ligi !
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 11:34   #7850
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

oukej andjele

BTW nije meni bitno ocu ic u minus ili ne,nego samo sebi za gust ,dok ne ocekuje ispred mene,romanticno mu zabiti kundak u glavu da sere kutnjake 3 dana
Staro 06.06.2006., 11:36   #7851
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Friends.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 11:56   #7852
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
max meni nije jasno kaj se pjeniš? Tak i tak smo i dosada igrali u radnom temaovima, čas si igrao sa Zueltom i Virusom a čas sa tomijem , smenom i panoramom.

Ova liga bi bila čista zazancija jer bi uvjek temaovi bili random i u tme je čar.

Zakaj sam ja protiv da vi *NOOB*vci budete jedan ciejli team? Sijećam se S&D na Toujane na jednoj starni su bili Zule i Virus il si bio ti, a na drugoj MM, RAK, Ja i neznam još tko, rezulatat je bio da se nismo defakto mogli mrdnut tri koraka iz spawna jer bi vi *nooB*vci doeltili i poubijali nas skup s ostatkom. Plantali smo pardon onaj jedna koji je nakao došao do planta je uspio svega 3 put plantat i uvjek je bilo allies 1 axis miljun ( jedna do dva mrtva)

Zakaj? jer je to jedna od tri mape koje znate igrat i na toj mapi ste imali taktički trening. Sad si misli kak bi to zgledalo na ostalim mapama? Jednako i dovelo bi do toga da bi ste sam vi ostali igrat ili bi odletili kao team jer bi ostatak ljudi to nenormalno nerviralo da se nemreš mrdnut u 12 partija. Jer nisu ni platili pare da ih netko smao ubija i ubije im cijlu momčad svaki puta kao ni da ih ubijaju cheateri.

Ak ti ne shvačaš smisao ove "lige" a to je zabava i raspašoj jer će se spojit najbolji i najlošiji a ne natjecataeljsko igranje kakvo ti podrazumjemvaš pod team aka klan, to je onda tvoj problem. Po toj logici ti je igranje i ovako na serveru jednaka muka jer nemaš uigrane teamove.

Za natjecatljsko igranje imaš klansku ligu a za zafrkanciju tu je PCE server.

Tako da sma ja IZRAZITO protiv bilo kakvog okupljanja teamova po klanskoj pripadnosti!Desili li se to odlazim a milsim da ne bih bio jedini!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 06.06.2006. u 12:15.
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 11:57   #7853
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Ma sve vas volim
Mi smo jedna velika obitelj
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 11:58   #7854
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Samo mi dajte cizme, odjelo, pusku i pokazite mi di cu se borit!
Staro 06.06.2006., 12:16   #7855
Alucard
Proud To Be Bakran

Alucard's Avatar

eto buljo i ja odigrali jedan dm , i zavrsilo neocekivano : lol2 :

Staro 06.06.2006., 12:50   #7856
SetH
Premium
Moj komp

SetH's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Andeo
Cekamo samo blagoslov od barbe Raka.
Opet ponavljam to je samo za***************ancija da onima popute mene koji nikada nece sudjelovati u nikakvim borbama da malo oduska i na par sekundi nabaci mi smjesak na lice. Zato je fora sta su teamovi randomly selected i sta sudjeluju SVI sa servera da se svi zajedno zabavljamo. Jedina stvar je obveza da se dojde na tekme ili najavi bar dan prije da znamo na cemu smo. Zato bi ible nedjeljom u vremenu koje svima pase iz teamova koji se susrecu u tom kolu... Ako netko nemoze igra se sa igracem manje ili dva ili 5 nije bitno. Pa znalo se dogadati da trojica dobiju petoricu! Ali kod prijave vodite o tome racuna jer ako nebudete profesionalni biti cete izbaceni iz lige to se odnosi i na clanove i na teamove koji se ne pridrzavaju osnovnih pravila SERVERA koje mozete procitati u stickyu a napisao ih je FieldMarshal a donesena su 07.07.1937. u Orlovom gnijezdu.

OVAKO PROCEDURA IZGLEDA:

1. ET je zatvorio teme kontinentalci i primorci i napraviti ce samo jednu gdje ce biti lista sa igracima a tamo ce kasnije biti napisani teamovi, biti ce u stickyu i nitko nece pisati nista tamo.

2. Ja cu dotle napraviti aplikaciju i dati je Raku, on ce je na kraju tjedna napuniti igracima i u nedjelju napraviti izvlacenje jer je on tako drag momak pa mu to nece biti problem

3. Teamovi ce onda imati 3 dana da se igraci preko ICQ, PM ili cega vec hoceju ALI NE FORUMA dogovore oko naziva i proslijede ih meni koji cu napisati konacnu listu sa nazivima teamova.

4. Napraviti cu raspored kola

5. Pocinje liga 18.06.2006 NEKA NAM BOG POMOGNE!

IGRACA bi trebalo biti max 6 da se stvori sto vise teamova iako cu ja u aplikaciju ugraditi mogucnost mijenjanja broja igraca po teamu. Isto tako moze ispati da neki team nakraju ima igraca manje. Zavisno o prijavama bude se vidjelo dali ce onda po par teamova imati 7 igraca ili par njih po 5 da bude sto vise teamova.
a šta je sa onima koji nisu u tim timovima??? Da li će oni moći igrati kad se 2 tima budu klala or what?
SetH je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 12:54   #7857
Zmaj000
Neradnik
Moj komp

Zmaj000's Avatar

Citiraj:
Autor seth
a šta je sa onima koji nisu u tim timovima??? Da li će oni moći igrati kad se 2 tima budu klala or what?
Ne!! Oni mogu biti u spec
Zmaj000 je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 12:56   #7858
buljo
Strichek Moderator
Moj komp

buljo's Avatar

Oni će tad pauzirat, dogovorit ćemo se točno vrijeme kad je koji fajt i drugi tad NE igraju..

E sad što se tiče izvlačenja neznam dal da se ponavlja ako se u jednom timu nađu prejaki igrači. Znači da u 1 timu budu 3-4 najjača igrača na serveru.

Neka RAK razmisli i neka to sredi pa da se napucavamo.

E sad druga stvar.
Ja bi da se igra od svakog tipa igra, dakle S&D, CTF, RO DM... Jer nisu svi dobri u svemu, i nakraju svega da iz toga izađe pobjednik, trajat će duže, bit će neizvjesnije i napetije.

Što vi ostali mislite?

/// Asus Maximus VII Hero /// Intel i7 4790K with Cryorig H5 /// 4*8GB Kingston DDR3 1600 /// Gigabyte 1070 Ti Gaming 8GB ///
/// HDD_0 Samsung 970 Evo Plus 500 GB SSD /// HDD_1 Samsung 860 Evo 500 GB /// HDD_2 WD 1TB Black /// HDD _3 WD 2TB Red /// HDD _4 WD 3TB Red /// HDD _5 WD 4TB Red /// DVD-RW Pioneer DVR-212 ///
/// Creative Gigaworks T20 /// Fnatic Gear Red /// Logitech G502 /// Razer Goliathus /// HyperX Cloud /// Corsair 650D Obsidian /// DELL U2719D + DELL U2719D /// CorsairHX650W ///
/// Synology 918+ = 2 x 4 TB WD Red & 2 x 6 TB Seagate IronWolf ///

/// Lenovo T480s /// i5 8250u, 16 GB, NVME 500 GB /// Lenovo ProDock ///

žmnpp
buljo je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 12:58   #7859
zippo
herr Flick
Moj komp

zippo's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
@Andeo
Slazem se u potpunosti. to je puno bolje nego podjele po regijama ili kako vec. Cilj svega ovoga je zahebancija a ne klansko, regionalno ili drugo ratovanje. Ako to neko ne moze prihvatiti bolje da se ne prijavljuje i ne kvari raspolozenje drugima
@buljo
ideja nije losa samo da se to ne razvuce previse i ne dosadi ljudima

nema vise zippacha ......

zippo je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2006., 13:03   #7860
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor RAK
U trenucima žestoke borbe sa mrskim neprijateljom sam uočio Gabreovu poruku izuzetno ružnog sadržaja. Promptno sam reagirao sa zabranom igranja od 2 tjedna.

Ne budi lijen, otišao pročitati što je to točno napisao:

653:24 sayteam;0;0;.::PcE::. Gabre;ma ***************em ti bombu majke majkine matere

Grozno. Užasno. Odvratno. Ali nije ono što sam ja mislio. I ne zaslužuje ban od 2 tjedna. Dovoljno je što sam ga odmah izbacio sa servera.

OK. Bana nema ali trebali bi malo kontrolirati što se izgovara na serveru. Ovo je bilo i napisano pa se može reći da je s predumišljajem. Ne želim tolerirati ovakav vokabular.

ja se duboko ispričavam i obećavam da se više neće ponoviti. Bolestan sam, perja me prehlada, grlo, kihanje, šmrcavica, tlak mi u banani..
živčan sam zbog toga, mozak mi ne radi, pa sam pretjerao sa psovkama. : flyingey
Također isprika za ono debil, baš sam glup. : flyingey

Ubuduće, neću koristiti tipkovnicu, tako ću bit miran. A mikrofon ionako malo koristim.
Isprika još jednom.

P.S. Danas su mi sredili ping. Jučer im poslao mail, i jutros me odmah dečko nazvao "da su mi sredili profil", što god to značilo.

Volim Vas sve : cheers2
Gabre je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno