|
![]() |
#7831 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Osobno mislim da ako već mora onda to treba napraviti u neko vrijeme dana kada server zjapi prazan. Nije mi drago gledati i čitati tko je vrijedan a tko ne. Meni osobno nekad ide a nekad neide - ne smatram se nekim geymerom( ![]() Zato smiriti malo strasti i idemo dalje za iste pare.: cheers2 BTW - trenutno imamo 110 članova.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7832 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
kad sam ujutro doma, onda nikog nema, a kad dodjem u 9 doma, onda je server pun, i ispada da loshe igram sry ![]() i pare koje sam dao, nije mi zao jer sam ih dobro ulozio ![]()
![]() |
![]() |
#7834 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7835 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Arrgrhrgrh, ne radi se o tome tko je dobar tko nije. Ako cijenjeni kolege Rijecani/Bakrani/primorci (veliko slovo ovdje namjerno korišteno ![]() Andeo, ajd nemoj sad brijat ![]() Sve se svodi na to da malo začinimo borbe na serveru s nekom ligom, pa i sami znate da će to bit dosta zanimljivije. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7836 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
A kakvo je ovo njesra ...ispada da ne igram dobro... ako ti je neko nešto rekao nije razlog da se odmah pretvoriš u primadonu - več sam rekao - za mene nema loših igrača - samo loših pojedinaca. Nitko se nije rodio kao Fatality a uvijek ima boljih. Ako odlučiš da je jedna riječ ili kaj ja znam kaj tebi napravila nepremostivu prepreku za igranje OK tvoja odluka - meni će biti žao ali... Da si mi bar napisao kaj se to dogodilo... EDIT: PM kasnim na posao - ali da velim još nešto - kad je Rak svojedobno razmišljao da se slože ekipe - da svi čipaju i da se igra liga pa najbolji odnesu novčanu nagradu - ja sam vidio katastrofu - jučerašnja/sinočnja događanja su potvrdila moje bojazni...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7837 | |
Spermich Termich
|
Citiraj:
kažem samo da kad sam plačao server da sam ih super uložio : goood : nebudem više igrao, razlog nije potreban nije mi nitko ništa reko MM, nisam se uvrijedio.
![]() |
![]() |
#7838 | |
Zule
|
Citiraj:
![]() Super ideja, ako možeš, realiziraj i nemoj attachat nikakve maliciozne kodove u to ![]() @Terminator: pa daj čovječe šta ti je, svi imamo šugave dane i igramo trulo ponekad, evo Andeo na primjer svaki dan, nemoj odustajat zbog gluposti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7840 | |
Spermich Termich
|
Citiraj:
tak da ti ispada 26. rako sam mu da ce se samo jedan prijavit, ali on je moral napisat svoje ime. sorry kaj sam za***************o (ili on??) al neće ti bit 3x9 jesam : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa : hitthewa vidiš zaš više ne igram, u stanju sam za***ati stvar sam tak ![]()
![]() |
![]() |
#7842 | |
Zule
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7843 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7844 |
Zule
|
Ok, kako hoćeš. Mislio sam da je cilj svima ovdje za***************ancija. Mislim da random generator neće podržati to da jedan team bude NOB. Morat ćemo ispitati mišljenje ostalih ovdje. Pitanje: Da li želite da oformimo ligu kako je Andeo naveo, s tim da jedan od teamova bude NOB? Čekamo odgovore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7847 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ok a di sad kakva prijava,ili ostaju one prijave. BTW,meni je svejedno s kim cu igrati,ak cu biti jako los (vjerojatno ![]()
![]() |
#7849 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ak organiziramo ligu di je *NOOB* jedan od timova onda je to defakto klan war. To igrajte u klanskoj ligi !
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7850 |
Premium
|
oukej andjele ![]() BTW nije meni bitno ocu ic u minus ili ne,nego samo sebi za gust ,dok ne ocekuje ispred mene,romanticno mu zabiti kundak u glavu da sere kutnjake 3 dana ![]()
![]() |
#7852 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
max meni nije jasno kaj se pjeniš? Tak i tak smo i dosada igrali u radnom temaovima, čas si igrao sa Zueltom i Virusom a čas sa tomijem , smenom i panoramom. Ova liga bi bila čista zazancija jer bi uvjek temaovi bili random i u tme je čar. Zakaj sam ja protiv da vi *NOOB*vci budete jedan ciejli team? Sijećam se S&D na Toujane na jednoj starni su bili Zule i Virus il si bio ti, a na drugoj MM, RAK, Ja i neznam još tko, rezulatat je bio da se nismo defakto mogli mrdnut tri koraka iz spawna jer bi vi *nooB*vci doeltili i poubijali nas skup s ostatkom. Plantali smo pardon onaj jedna koji je nakao došao do planta je uspio svega 3 put plantat i uvjek je bilo allies 1 axis miljun ( jedna do dva mrtva) Zakaj? jer je to jedna od tri mape koje znate igrat i na toj mapi ste imali taktički trening. Sad si misli kak bi to zgledalo na ostalim mapama? Jednako i dovelo bi do toga da bi ste sam vi ostali igrat ili bi odletili kao team jer bi ostatak ljudi to nenormalno nerviralo da se nemreš mrdnut u 12 partija. Jer nisu ni platili pare da ih netko smao ubija i ubije im cijlu momčad svaki puta kao ni da ih ubijaju cheateri. Ak ti ne shvačaš smisao ove "lige" a to je zabava i raspašoj jer će se spojit najbolji i najlošiji a ne natjecataeljsko igranje kakvo ti podrazumjemvaš pod team aka klan, to je onda tvoj problem. Po toj logici ti je igranje i ovako na serveru jednaka muka jer nemaš uigrane teamove. Za natjecatljsko igranje imaš klansku ligu a za zafrkanciju tu je PCE server. Tako da sma ja IZRAZITO protiv bilo kakvog okupljanja teamova po klanskoj pripadnosti!Desili li se to odlazim a milsim da ne bih bio jedini!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 06.06.2006. u 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7855 |
Proud To Be Bakran
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7856 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7858 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Oni će tad pauzirat, dogovorit ćemo se točno vrijeme kad je koji fajt i drugi tad NE igraju.. E sad što se tiče izvlačenja neznam dal da se ponavlja ako se u jednom timu nađu prejaki igrači. Znači da u 1 timu budu 3-4 najjača igrača na serveru. Neka RAK razmisli i neka to sredi pa da se napucavamo. E sad druga stvar. Ja bi da se igra od svakog tipa igra, dakle S&D, CTF, RO DM... Jer nisu svi dobri u svemu, i nakraju svega da iz toga izađe pobjednik, trajat će duže, bit će neizvjesnije i napetije. Što vi ostali mislite?
![]() |
#7859 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
@Andeo Slazem se u potpunosti. to je puno bolje nego podjele po regijama ili kako vec. Cilj svega ovoga je zahebancija a ne klansko, regionalno ili drugo ratovanje. Ako to neko ne moze prihvatiti bolje da se ne prijavljuje i ne kvari raspolozenje drugima @buljo ideja nije losa samo da se to ne razvuce previse i ne dosadi ljudima
![]() |
#7860 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ja se duboko ispričavam i obećavam da se više neće ponoviti. Bolestan sam, perja me prehlada, grlo, kihanje, šmrcavica, tlak mi u banani.. ![]() živčan sam zbog toga, mozak mi ne radi, pa sam pretjerao sa psovkama. : flyingey Također isprika za ono debil, baš sam glup. : flyingey Ubuduće, neću koristiti tipkovnicu, tako ću bit miran. A mikrofon ionako malo koristim. Isprika još jednom. P.S. Danas su mi sredili ping. Jučer im poslao mail, i jutros me odmah dečko nazvao "da su mi sredili profil", što god to značilo. Volim Vas sve : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|