|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
oke sad cem ja malo blesavo ali sto je s wimaxom??? zar ne bi to trebalo "uskoro" biti dostupno i obicnim userima?? i zar ne bi to trebalo biti "bolje" od T-crime DSL-a?? (znam da za istu cijenu bude sporije ali je FLAT pa....) efo ga jos jedan prijedlog kako su JUMBO plakati svakog jutra izvirali posvuda za nase generale tako bi mogli i cijenici T-cimea ovdje i u njem ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
http://www.t-com.hr/privatni/interne...max/cjenik.asp
![]() |
![]() |
#35 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ovaj Wimax koliko sam skužio nije flat rate. A baš sam ih mislio kontaktirati da mi to uvedu, ali neznam sad dal. Mislim da nikaj od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Hehe, možeš se žaliti upravi Vodovoda, a ne društvu za zaštitu potrošača. Ne mogu oni tu stvarno ništa napraviti. I onda, se printaju T-plakati? Će netko smisliti dizajn? Ajmo ljudi, kako je speedy-3 napisao, ako su mogli za generale nicat ko gljive poslije kiše, ajmo i za ovo (iako mi ne dobijemo novce kao oni, već nam ih kradu ![]()
![]() |
#39 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
The Zappa
|
1. ne bi puno skrenuli pozornost široj javnosti na taj problem. Morali bi uložiti znatno veća sredstva. To naravno nije isplativo. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Pečurka
|
Vidi, postoje načini za privuć medije. Ja znam u nekoliko novina nekoliko ljudi i lako s njima popričam o tome da se i to malo aktualizira (pogotovo s obzirom da to očito netko pokušava zataškati jer vidimo da se u medijima samo spomenulo i to je to). Printanje plakata bi koštalo, to je. Ali, dalo bi se na neke načine i dobiti neke novce na mala vrata i od konkurencije koja izravno to neće raditi ![]()
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ako dajete lovu za igranje na nekom serveru, onda se može dati i nešto za ovako plemenitu svrhu, čak i ja koja sam si jučer sa zadnjim kapima maestra kupila capri trapke, i zeznula si more i ine happeninge za srpanj ![]() ![]() ![]() i mcdonalds je prvih mjesec dana rada poslovao sa debelim gubitkom, da je to potrajalo još samo mjesec dana više, bankrotirali bi i ne bi nastala ova havarija mekića po cijelom svijetu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pečurka
|
Vidiš, možemo zamoliti ljude da doniraju sredstva za tiskanje plakata.
![]() |
#44 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
hehe, a koji sudjeluju u za***************avanju T-coma, dogovoriti sa nekim od konkurenata da dobiju free pristup netu... ![]() ako treba ja bi mogao nekaj na Z1 objaviti ako se organizirate... hehe ![]()
![]() |
#46 |
The Zappa
|
OK. Ajmo sad ozbiljno. Prvo bi trebali, ako mislimo ozbiljno, započeti sa webom. Ali ne nekakvi blogovi, free hostinzi i ine gluparije, već site na komercijalnoj domeni, pro hostingom i bez ikakvih oglasa. Prvo bi sa njime trebali započeti. Onda bi se lako nakamčila neka lova i za plakate. Ciljano, recimo po državnim institucijama: od jave uprave do obrazovnih ustanova. Važno je dospjeti u medije. Mislim da bi nam informatički časopisi tu dali prilično prostornog maha. Ajde, ako ima zaista zainteresiranih neka mi se jave na PM ili mail. Trebali bi prikupiti podatke i sastaviti konkretne činjenice. Lijepo ih uobličiti i prezentirati. Nije to gubitak vremena. Svaki pokušaj je vrijedan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
The Zappa
|
Od njih se to i očekuje. : wtf : Sasvim je normalna "pojava" da oni o tome pišu. Zato se oko toga i ne diže prašina koja bi skrenula veću pozornost širokih narodnih masa a.k.a. manje informatički pismenih. No, ne očekuje se od samih korisnika da se organiziraju i pokrenu akciju tipa "odzvonilo je" ![]() Ni nekakav tisak na majice nije loša ideja. Evo, ja bih je prvi obukao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
The Man
|
kaj se mene tiče nebi bilo loše, samo za takav "pokret" je potrebno osnovati udrugu... što i nije problem 100kn i 3 potpisnika...
![]() |
#50 |
Pečurka
|
Evo kad smo već udrugu spomenili, ja sam trenutno u Osijeku u fazi osnivanja udruge koja bi se bavila tim pitanjima, ali za razliku od ostalih udruga, vrlo aktivno. Za sad sam našao tko će biti u podružnici Osijek i podružnici Vinkovci. Ako je netko zainteresiran da osnuje podružnicu na drugim prostorima neka mi se javi ili na mail ili na 095/2000-007 . Uz ovo, radili bi se projekti kojekakvih radionica u kojem bi se radilo sve vezano za opismenjavanje informatičko svih dobnih skupina. U biti, radi se na svemu vezanom za promicanje informatike te naravno, kvalitetnijih i jeftinijih usluga. Mislim da ako se skupi dosta veliki broj ljudi ćemo nešto i uspjet napraviti. Naravno, ja imam neka poznantstva po medijima, vjerojatno imate i neki od vas pa nam to može samo pomoć u promicanju, ali najbolja promocija su akcije. Tako da bih molio da se javljaju samo oni koji su spremni raditi nešt (pa makar i povremeno).
![]() |
#51 |
The Zappa
|
@Zvijerko Malčice si skrenuo sa prime teme. : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
The Man
|
a što se tiče medijskih, a i političkih veza pa ima se i njih... ovo bi ako se dobro organizira moglo zauzeti dosta medijskog prostora...
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
eto ![]() ![]() jel uopće ima takvih udruga već (koje se bave "osvještavanjem" pučanstva o internetskom balkanizmu) ako sve dobro završi, možda se prometnemo i u filmske i manekenske vode ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Pečurka
|
Kao što rekoh, ja već osnivam udrugu koja bi se između ostalog i time bavila i svi spremni raditi na takvim problemima su dobrodošli. @karabaja Samo sam naveo čime sve bi se udruga bavila, da ne bude kasnije ![]()
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
OT: A npr. kad bi zvali Vip sluzbu za korisnike i raspitivali se u velikom broju za WiMAX !!! Zvao sam Vip prije cca mjesec dana i raspitivao se kad če to zaživit u HR, rekli su da bi trebalo do kraja godine. ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
The Zappa
|
Počelo je počelo!! "Saborska oporba danas je od Agencije za telekomunikacije zatražila da ukine svaki monopol T-HT-a u pružanju telekomunikacijskih usluga, a zahtijeva i ukidanje plaćanja telefonske pretplate za koju, smatraju, nema nikakve osnove. Smatraju i da treba onemogućiti HT-u da slobodno i besplatno koristi distribucijsko-telekomunikacijske kanale. Mato Arlović (SDP) tvrdi da su distribucijsko-telekomunikacijski kanali u vlasništvu lokalne samouprave jer nisu privatizirani, te da stoga treba onemogućiti da T-HT koristi te kanale kao svoje, već ih dati u koncesiju ili zakup. Jozo Radoš rekao je pak da Agencija nije provela liberalizaciju telekomunikacijskog tržišta, nije zaštitila slobodu tržišnog natjecanja niti spriječila zlouporabu monopola." http://www.vecernji-list.hr/newsroom...62991/index.do |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
evo, jedna ideja flyera. naravno imam ga u puno vecoj verziji. treba doradit jos malo na fontu gore i par tipfelera pomjerit kako spada. al eto, ideja recimo. nas 100 da se skupi i svako da 20 kn takvih cca 5000 se moze naštampat, ma i više brijem ne sjecam se vise kolko su cjene tiska bile kad sam to radio edit: flyer lol ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Pečurka
|
Mat, mal je prenapadan. Moje mišljenje je da to treba čiste činjenice iznjeti, bez onoga kako nas t-com potkrada, to će ljudi i sami zaključiti. Isto tako, bilo bi lijepo staviti citate t-comovaca iz prošlosti o tome šta će sve oni nama pružiti, isto tako iz vlade (ove, one, svejedno) itd. EDIT: I molio bih zainteresirane da se stvarno jave, da se mal organiziramo i to stvarno napravimo. Nije važno jel želite pristupiti udruzi ili imate udrugu već i želite surađivat. Važno je zajednički djelovat.
ECS Z77H2-A2X Deluxe I5 3350P G-Skill 16 GB DDR3 2133MHz Gainward Phantom GTX760 250 GB Samsung Evo Basic SSD XFX XTR 650W Silencio 650 Zadnje izmijenjeno od: Zvijerko. 01.06.2006. u 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|