|
![]() |
#1 |
JTP - Online trgovina
Datum registracije: Apr 2006
|
DVI i TV
bok! kako sam vec prije naveo kupio sam si xerox xa7, koji podrzava i dvi, sad sam htio pitati mogu li ga nekako koristiti kao tv? cuo sam da ga mogu spojiti sa receiverom? znaci da moram kupiti satelitsku antenu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
DVI je nacin povezivanja na PC (digitalni signal) dok Xerox ima DVI-I kabel kojim moze prenositi digitalni, ali i analogni signal. Svaki monitor mozes koristiti kao TV preko TV kartica, medjutim ako zelis standalone TV onda moras nabaviti neki receiver koji (po mogucnosti ima dvi/vga izlaz), ali to je poprilicno tesko naci kod nas.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ima ih za kupiti pročitaj malo ovu temu. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=38890
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
To sam ja prokenija, medjutim ako pogledas spec. za averov tuner vidis da pod requirements pise "PC" ??? Ima pravih vanjskih dvb tunera , medjutim triba naci neki konverter s rca na vga.
![]() |
#5 |
|
Tebi treba ovo http://www.aver.com/2005home/product...7/tvbox7.shtml a imaš ga za kupiti u Nobilisu http://www.nobilis-informatika.hr/ph...27&pro_id=2416
![]() |
#7 |
JTP - Online trgovina
|
znaci to mogu koristiti, a mogu isto spojiti se sa satelitskom? kakva je inace slika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Da ali ti taj tuner možeš ukopčati u monitor neovisno do kompa,što znači ne treba ti biti komp upaljen da bi gledao tv-e,jer ima direktni izlaz za monitor.Slika je odlična s obzitom da je digitalni signal.
![]() |
#9 |
JTP - Online trgovina
|
ma super onda. znaci kvaliteta slike mi onda zavisi o monitoru, jel tak? fino ga mogu spojiti sa monitorom i gledati satelitsku, samo me jos zanima jel taj receiver ima da mogu decodirati programe? da mogu gledati premiere ili slicno;-) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
JTP - Online trgovina
|
sorry sto malo gnjavim, ali sta mi tocno treba kod receviera? i kako ga spojiti? jel se on spaja sa dvi-kabelom? il scime? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
|
Mislim da me nisi razumio,to nije prijemnik za digitalne satelitske programe već za digitalne ZEMALJSKE programe. A da li postoji takvo što u verziji za gledanje statelitskih digitalnih programa to ne znam,vidjet ću malo pa ako što iskopam javim.
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
mislim da je riješenje dreambox,on mislim da ima izlaz za monitor,za zx7 ti nije bitno jel ima dvi ili analog ,jer dobiješ snjim razdjelnik.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JTP - Online trgovina
|
dreambox? al koji model? i koliko to kosta? |
![]() |
![]() |
|
|