|
![]() |
#31 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajde decki mir. Nemojte se svđat. Za svađu pravac: forum.links.hr ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
A ovaj put sam na Scorpievoj strani. Decko je i špd pravu temu stavio i sve, i zasto nebi pitao dali ima netko kakve savjete koji bi mu pomogli. A ako mu nitko nema sto pametno reci neka suti...
![]() |
#33 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ako bi vent stajao vodoravno onda ga samo umetni između tornjeva a ako ide okomito onda ga nekom gumicom (za kosu) fiksiraj da ne ispadne i to je to...nikakva mudrost!
![]() |
![]() |
#34 | |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
thx anyway
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Najbolje skini hladnjak pa ga ponovo montiraj.Da si olakšaš postavljanje,prvo omotaj izolir traku samo jednom oko socketa.Tek toliko da ti poluge od hladnjaka ne ispadaju.Kad je hladnjak montiran onda traku skini. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa covjece, sto nevidis da je sada temperatura zraka porasla na 25-30 celziusa?! Naravno da ce ti cpu biti vrući. Prije se hladio zrakom koji je bio na 15-25 (ili vise ovisno o proventiliranosti kućista), dok je sad zrak za 15 ak stupnjeva topliji. Jesi li izasao iz sobe ovih zadnjih par tjedana uopće? ![]() A uostalom imas i mrcinu od procesora koja se grije poprilicno i to jos overclockan na 4ghz, i jos se cudis sto ti temp. u stressu prelazi 60ak stupnjeva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Dok je nama nas :)
|
A covjece ![]() Onda mi objasni kako je kad sam ga malo rukom pomakao temperatura pala za 10etak stupnjeva ![]() A i nije u stresu temp. 60 nego je bila u idilanju, sada je dok idla oko 50... Budem preko vikenda postavio ponovno
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
kaj si ti umišljaš ?? kaj se izderavaš na dečka bezveze kaj sad da mi svi napadnemo tebe zbog neke sitnice ? ***************emu ponašaš se ko iskompleksirani tinejđer što vjerojatno i jesi . . .: hitthewa Zadnje izmijenjeno od: Damarko. 17.05.2006. u 01:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A šta bi bilo da smo se svi rodili prepametni? Ovako, ima malo manje iskusnih (da ne kažem pametnijih, jer ne bi bilo točno), pa ljudi pitaju da nešto ne za(j)ebu. Drugi, koji su se rodili prepametni, zaseru stvar (ili ne). Nema glupih pitanja, ljudi moji, samo glupih odgovora.
![]() |
#44 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
na sami spomen Sonic tower-a izgubim živce, jer je to smeće od coolera. i na***************ao sam se s njim ko s ničim do sada na kompu. NE KUPUJTE ga... Freezer64pro je mnogostruko bolji cooler... i daleko jeftiniji.. isprike na tonu i ružnim riječima, nadam se da se neće ponoviti. : bonker : : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
@gabre nemaš beda, samo da se ne ponovi... : cheers2
![]() |
![]() |
#47 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
malo si temperamentan , ali sa dobrom primisli . isto kao i Rojs u Mjenjacnici ak si gledao prosli tjedan kad je puknuo na lika koji je popravljao bager . psuje i vrijedja ali iz ljubavi i paznje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() a i daleko sam od tinejdžerskih godina... imam auto koji je tinejdžer po godinama... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|