|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
dali je ovo dobar komp za igre???
zanima me dali ce mi na ovome radit DOBRE igre jer sam dosta ulozio u njega... maticna ECS L4S5A/DX+ proc Intel Celeron D 2.6 Ghz grafa ATI Radeon 9800 PRO(Hercules) 1024 RAM(Kingmax.....2 X 256 i 1 X 512 ) DVD/RW NOVI LG to je to otprilike... ce mi radit dobro na tome igre itd. npr GTA:SA ili CoD 2 ???? Hvala unaprijed... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
tak tak
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
cod ce raditi dobro san andreas ce raditi ok
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
CoD2 ja igram na DX7 sa FX5700, sve na extreme texture, 4x AA, antistrofic mislim da je max 8x, i procesorom PIII 667MHz i 320MB rama, tak da nevidim razlog zakaj mu nebi dobro islo... Na dx7 naravno, za dx9 nemam pojma, cak na ovoj konfi iz siga igram na dx7... San Andreas takoder, na istoj toj konfi ide normalno glatko istina na medium zbog slabog proca... Ipak je konfa stara 6-7 ljeta... ![]() A ovo za celera, **************** ga nije to pentium... Ali taj celer D je dost bolji od starog celera, vise cachea i brzi FSB... Naclockaj ga kolko ide (ak ce ic s tim SIS chipsetom puno) i deri ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Hm tak tak? To je sasvim dobar comp i raditi ce sve nebrini.Ako ne na high onda na medium. Sto se tice oc-a mislim da nema potrebe,sasvim je ok taj celich. SiS645DX je bio ok chipset u to vrijeme i bio je uz rame sa konkurentom i850. Podrzava cak DDR400 i teoretski ide do 166mhz FSB iako je testirano da radi stabilno do cca 150-153mhz.Pitanje je ploce i cijelog layouta koliko ce moci oc-ati tako da chipset moze podnijeti.
![]() |
#7 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
OK ce raditi, mozda ne sve na high i AA, AF malo veci, ali ce biti dovoljno. Valjda nisi zahtjevan sto se tice detalja i velike kvalitete? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Što se tiće San Anderasa i COD-A sve na High nemaš brige...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
je i kaj imaš 3 fps-a na serveru: hitthewa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Na LAN-u ne pada ispod 40 jel je malo ljudi, od 4 - 6... Jos kad pogasim s modom ovaj dim i maglu kaj se vuce po stazama, letit ce...
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kak možeš FPS igre igrat na cca 30 fps, to mi je nezamislivo...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
imamo otprilike iste konfe,agp x2 tvoja ploča??meni je agp x2x4 intel 845ebg2,što nije tvoj novija ploča od moje???ja sam satvio još 1gb rama i mogu reći komp se preporodio i ja s njim: hello2 : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja inace igram na svojoj konfi iz siga na kojoj nikad ne padne ispod 60... Citiraj:
Mozda mislis na ovu konfu u sigu, e na njoj je sve ok, AGP 8x i sve super radi... Jos bi mi trabala koja giga memorije, a to ce s vremenom doc ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da si uzea moj proc bio bi ti bolji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() i850 je stariji sa onim propalim rambus memama...ali dobro nije sad to tak bitno... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|