|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Problem sa drajverima
Imam matičnu ploču Abit AN7 i dva diska, jedan Seagate 20gb ATA i drugi Seagate S-ATA 160gb.. Pošto mi je prvi disk krepao, ostao mi je samo ovaj od 160gb koji se spaja preko serial ata sučelja.. Imam problem da nikako nemogu instalirati windowse xp.. Stavim u BIOS-u da mi se komp starta s cd-a i on starta s cd-a.. Kad se pojavi plavi ekran pritisnem F6 i onda mi se uredno učitaju drajveri s diskete za SATA kontroler na matičnoj.. Kad se to sve sredi, izaberem na koju particiju da mi instalira windowse i on počne s kopiranjem fajlova.. Kad prvi put treba restartati kompa, komp mi se restarta i opet mi ponovo počne instalaciju, umjesto da samo nastavi dalje instalaciju, zašto? Probal sam staviti original bios s abitove stranice, isključiti da mi kompa starta s cd-a, i nikako da umjesto da dalje nastavi instalaciju, komp mi se uvjek starta s cd-a.. Moguče da mi drajveri na disketi ne valjaju, pa vas molim da mi netko tko ima isti matičnu da mi šera drajvere.. Nadam se da je dovoljno odjašnjeni moj problem.. Unaprijed hvala.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
jel sigurno u biosu dobro podešen boot redosljed? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Hmm... kad pritisnes F6 onda trebas odabrati koje drivere hoces, ali to nema veze buduci da ako ti nebi driveri bili dobri ti opce hard nebi vidio i particije nebi mogel slagati! Probaj ukljuciti opciju da ti boota sa drugih uredjaja, i pogledaj dal mozda ima opciju boot from: Serial ATA, ja imam NF7-S v2.0 i ona ima tak, e sad za AN7 neznam jer ju nisam videl... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|