|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Page numbering u wordu
ako ima itko u ovo doba noci da je trijezan: goood : da mi odgovori kako namjestit u wordu da numeriranje stranica krene od npr. 3. tj da 3. stranicu označi kao 1. Ako nekog zanima čemu ovakva debilna potreba; odgovor je maturalni rad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ovako ce dobit da mu na prvoj stranici pise 3, a to nije ono sta on zeli idi na pocetak 3. stranice, prije samog teksta/naslova, sta vec imas na pocetku odaberi insert/break/next page/ok nakon toga insert/page numbers i tamo sve podesi kako zelis, pod format/start at stavi 1 sada na prve dvi stranice imas brojeve 1 i 2, a na trecoj opet 1 itd. Brojeve s prve dvi stranice treba maknit stavi kursor na trecu stranicu View/Header and footer, na toolbaru koji dobijes prebaci se na footer te iskljuci same as previous (imas isto na toolbaru) sad scroolaj na prvu ili drugu stranicu (do jednog od ta dva footera) i pobrisi tekst box sa brojem stranice na jednom od njih i to bi trebalo bit to nadam se da nisam nista preskocija
![]() |
![]() |
#5 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ja bas tako sad napravio, hvala Tooma. Nije komplicirano. Dapace, vrlo je jednostavno. No mene sad zanima kako stavit broj stranica u odredjenu sekciju, ali da broji samo stranice te sekcije? Znaci ako dokument ima 25 stranice, prve tri su numerirane kao I...III, a onda sljedeca sekcija numerirana kao 1,2...,22 s tim da mi treba pisat 1/22, 2/22, 3/22,..., 22/22. Ako za broj stranica stavim polje "broj stranica", onda mi ne pise 22 nego 25. E sad, moze li se to nekako napraviti? Jos sam nesto mislio pitati, ali ne znam sto ![]()
![]() |
#6 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Na svakoj stranici ručno napiši broj koji želiš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|