|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
instaliranje nero 6 komponenti odvojeno?
Da li je moguće instalirati nero 6, tocnije verziju 6.6.0.18, ali kao odvojene komponente, dakle da ne instaliram nero smart start, nero wave editor, nero backitup, image drive, cover designer i te ostale komponente koje bas i ne koristim nego samo nero burning rom i komponente koje zelim. sam nero setup je ustvari sfx arhiva, pitanje je jeli moguce izbaciti pojedine komponente da se ne instaliraju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Obicno imas opciju, custom install ili nesto slicno i tamo izaberes sto ces instalirati, recimo u verziji 7 znam da to ima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U Neri 6 nema custom instalacije, baš sam si danas stavio zadnju 6-icu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Vidim u install direktoriju od Nere da su komponente odvojene, pada mi na pamet jednostavno ih obrisati i ostaviti samo Neru i eventualno WMPBurn, obrisati shortcute iz start menia i sa nekim od reg claenera malo procistit zaostale unose. Kontam da start smart nece raditi ( obrisi i njega :clap: ) Nisam testirao, nemam zivaca ponovo renstalirati u slucaju da mu amputacija ne legne dobro. ![]() Ako ti se isprobava... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
pokusao sam...ali ne radi, setup prekida instalaciju jer nemoze naci neke foldere, naravno te koje sam izbrisao. mozda bi se dalo rijesiti editiranjem setupa ali tu vec gubim interes. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Contra bonos mores
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
aha...ali moja ideja je bila bolja. nakon instalacije nero vec rasprostrani po sistemu registrije i .ax filtere, ubaci u stratup "nero check" i jos svasta, a to cistiti je jos veca muka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Imaš programčić na Ahedovom sajtu koji sam čisti registry i sve ostalo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|