|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
OT: ipod nano
namjeravan si kupit navedeni player, ali cijene u ducanima su bezobrazno skupe (vani 1 gb model pocetna cijena je kojih 160 dolara, a kod nas je taj isti 1300 kn - pljackasi)... pa znate li koga ko bi ga prodavo za bar malo jeftinije pozdrav sorry za OT ali nisan zna di da stvaim ovaj post : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Evo nalazim se u sličnoj situaciji, hehe. Najbolje ti je ako imaš nekog vani da ti to kupi i pošalje busom ili nešto slično. Meni će mama poslati iz Njemačke, nadam se =) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
dobro neka mod prebaci... nista izgleda cu morat pricekat do svjetskog prvenstva pa da dovucen jednoga iz njemacke, samo moran pogledat kako tamo stoje cijene... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da si mu link za krivi ipod, to nije nano ![]()
MOB: Gigabyte GA-8S655FX(-L) CPU: P4 Northwood 2,8@3,2 VGA: LeadTek 6800LE 16/6 MEM: Dual 3200 DDR(Kingmax 256mb + Vdata 256mb) HDD: 80gb SG Barracuda + 20gb Maxtor OP: DVD RW LG GSA-4163B + DVD Samsung TS-H352A PSU: Fortron 350W, 12cm vent |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
na kraju mi tih 159 dojde na skoro pa isto ka ovde, opet mi je to nekako previse, ali li idalje tnx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|