Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.05.2006., 08:33   #1
Renci
Premium

Renci's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Ima ko kakav seminar ili tak nekaj vezano uz neku temu iz programiranja?

Trebal bi nekaj pa ako netko ima da je imao maturalnu ili nesto slicno...
Pozdrav!
Renci je offline   Reply With Quote
Staro 04.05.2006., 11:06   #2
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Kaj da ti velim. Pravac u neku knjižnicu i pogledaj malo. Imam osjećaj (varam se) da si na FOI-u pa pitaj nekoga od kolega ili profesora. Inače da i imam temu sigurno ti je ne bih tako dao jer sam u neke seminare utrošio tjedne da napravim tak da to samo tako nekome dati. Nema šanse.
Pogledaj još na www.foi-forum.com . Bilo je tam nekaj o tome, pa imaš i primjere kaj pisati.

Bran je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.05.2006., 12:39   #3
Renci
Premium

Renci's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Bran
Kaj da ti velim. Pravac u neku knjižnicu i pogledaj malo. Imam osjećaj (varam se) da si na FOI-u pa pitaj nekoga od kolega ili profesora. Inače da i imam temu sigurno ti je ne bih tako dao jer sam u neke seminare utrošio tjedne da napravim tak da to samo tako nekome dati. Nema šanse.
Pogledaj još na www.foi-forum.com . Bilo je tam nekaj o tome, pa imaš i primjere kaj pisati.
Gle, da mi se ide u knjiznicu nebi ovdje postao, ti mozda nebi dao, ali ima ljudi kojima nije zal pomoci pa bi dali. Malo sam u stisci s vremenom i nemam vremena ici u knjiznicu pa sam se javio ovdje ukolko netko ima i zeli pomoci, a ako ne nista, budem nekak valda...
Pozdrav!
Renci je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno