|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Pitanje u vezi harda
Koji mi je najbolje kupiti hard disk??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
1. wd sa 16mb cachea 2. samsung bilo koji 3. hitachi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim stvarno... Pa daj malo više detalja... Ko da si pito koji auto je najbolji za kupit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
maxtor |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Pa šta fali maxtoru, evo meni radi još uvijek, a VEĆ mu je negdje godina i pol, LOL ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Joj, nemojte opet poceti nabrajati tko ima koji disk i koliko mu radi. To je nebitno. Sta bi sada svi maxtori trebali crkavati? Cinjenica je da je maxtor uvijek bio na zacelju na listi pouzdanosti a to je imho najbitniji detalj kod HDD, te je nakon financijskih poteskoca otkupljen od strane Seagatea. Seagete je na trzistu diskova za "kucne korisnike" no1 vec dulje vrijeme. Kako po kvaliteti tako i po udjelu u prodaji. Cinjenica je da su novi SATA seagate diskovi nesto glasniji i topliji od konkurencije ali to ne umanjuje njihovu kvalitetu. Hitachi i WD su se malo trgnuli i izbacili dobre serije diskova i takoder ulaze u preporuku. Maxtor ti nebi preporucio. kiko napisi lijepo zelis li ata,sata,sata2 disk i kapacitet pa ce ti ljudi moci konkretnije preporuciti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|