|
![]() |
#1 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Pitanje u vezi potrošnje kazića
Evo idem sad na may, pa me nesta zanima Koliko je prosjecna R20 baterija ili vam D baterija ima mAh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
4-5 Ah.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Nebi se baš kladio,ja bi prije rekao da ima pola toga!
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
3-4 Ah ima C tip, a moja AA ima 2.5 Ah. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
a.k.a. Krompirator™
|
Ma , nabavio ja lipo kazić, nabavili mi lijepo akumulator od 66 Ah te sam izračunao da može svirati bez prestanka nekih 20 sati... sve super, samo sto sam naopako okrenio polaritet pri prvom paljenju i spalio 4 diodice, jedan kondenzator i dosta žica, a od glazbe ništa... Sva sreća da sam imao čiku didoa na bacanje pa sam ajde kako tako popravio i sad radi na 220 bar... Gretzov spoj je očito bio otišao iako neznam zašto su budale stavili da ide i sa istosmjerne struje direkt njega... Može LOCK |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Ma bravo... Da nije označeno reko bi ajd zabunio si se, al ovo je označeno, lol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
a.k.a. Krompirator™
|
pola gajbe pive, pola litre vodke na ex i 1 litra energi vodke... |
![]() |
![]() |
|