|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
fe:
evo jedno par pitanja: 1)kako da napravim stranicu od cistoga plexia a da mi ne pukne kada ga casarafim kao sta sam vec napravio i puko mi je plexi??? 2)kako da papravim na prednjem dijelu mislim kako da ubacim vent od 92mm tamo gdje imam jos mjesta umijesto cd-roma???? 3) kako da dovedem direckt hladan zrak iz vana 4) ako mozete nekakve slikice staviti vasih kucista da vidim kako su majstori to napravili a planiram malo kuciste povisiti odozdol sa plexijem tako da ima se gdije staviti spremnik za vodeno i i radijator i ostalo. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
1) plexi nemoj sarafit na bocnu stranicu nego ga lijepi npr. silikonom ako ga i oces sarafit, njega ili bilo sta drugo onda najprije u tom izbusi rupu busilicom 2) ovisi koliko slobodnog mista imas i od cega to oces radit dva prazna mista su ti visoka 8cm sto je idealno za 80mm vent mozes dvi maskice (ili vise ako je veci vent) preoblikovat tako da u njima bude rupa za vent mozes napravit odgovarajucu plocicu od plexia i sl. rjesenja ima puno 3) pa valjda s ventilatorom koji ce upuhavat zrak ako si mislija na neku odredjenu komponenetu, navedi koju
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
moj plexi ne puca kada ga rezem nego kada sam ga nasarafio. evo par slikica: http://img75.imageshack.us/img75/5254/picture0010er.jpg http://img75.imageshack.us/img75/6614/2111251118pe.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
imo sam isto tako cijele stranice od plexia,ali prije sam izbusio rupe na kucistu pa onda zasarafio lagano(samo da drzi,ali opet da je dosta stegnuto)...sve u svemu nije to bas tako fino i bajno...svaki put kada trebas nesto u kucistu raditi moras odsarafljivat sarafe i onda plexi zamazes prstima...i tako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
ja sam sada stavio drugcije sarafe pa tako ne diram plexi kada ga skidam.: goood : a sada planiram raditi kuciste sam o cistog plexia p ako ima ko kakvu jos ideju neka mi kaze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
nevidim zasto bi bio problem zadnju stranicu napravit vrlo lako se to napravi cirka 30 min ne vise sve se lagano istokari dremlom iako je slika losije kvalitet vidi se sve sto se treba vidjeti svrdlom se izbuse rupe male te prosire do potrebne velicine portovi isto tako a kartice sam izrezo brusilicom i borerom te malo turpijom obradijo i to je to ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|