|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Nevjerovatna vijest
..neznam jeste li vidjeli zadnju stranicu današnje Slobodne dalmacije.... naslov je "HT im poništio dug za upad dialera" gdje piše kako je povjerenstvo HT-a usvojilo žalbu bračnog para iz Makarske na račun od 5063 kune..itd..kao prvima u Hrvatskoj.......šteta što na web stranici Slobodne nema tog članka...............ali ovo jednostavno ne mogu virovat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
i meni je nevjerovatno.... samo ja se jos uvjek drzim onoga da su to sve u tcomu sredili jer nemoguce da su samo u jednom periodu bili ti dajleri pa nije to ljudski virus pa da smo ga istrijebili...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
prema zakonu Republike Hrvatske o telekomunikacijama: svaku štetu u telekomunikacijama nastalu prijevarom (ako imas dokaze) snosi davatelj usluge T-NAZI. To sam negdje bio citao prije cca 3mj. Nisam 100% |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja bih se zakleo da sam puno puta i još odavno čuo priče kako su mnogima oprostili dug, odnosno preuzeli trošak nakon dokazane prisutnosti dialera i njihove zloćudne aktivnosti rezultirajući oštećivanjem krajnjih korisnika... ![]() Tako da me ovo šokiralo pročitavši "...kao prvima u Hrvatskoj...".
![]() |
#10 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
AFAIK - upravo tako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|