|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
problemi oko maturalnog rada-stereo pojacalo za slusalice
evo zapeo sam neznam kako da spojim ulaz i izlaz evo objasnjene rada pojacala i shema http://img117.imageshack.us/img117/3...img60459dh.jpg http://img117.imageshack.us/img117/8...img60490ed.jpg i rad http://img216.imageshack.us/img216/5...img60483tu.jpg ajd ako imate kakvu ideju samo recite hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Jesi to već polotal? Po električnoj shemi spajas ulaz izmedju p1 i mase, sa p1 podesavas glasnocu. Izlaz spojis tam di je neko već poplavio sa kemijskom a i nacrtane su slusalice.Predpostavljam da tu treba stavit zenski konektor u koji ce se slusalice samo ustekat.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
to ti je finalna plocica ili na ovoj samo testiras? neces valjda ovakav rad predati ![]() bruno je sve ok rekao, normalno... valjda si to i skuzio...ali sta tebe tocno muci?
![]() |
#4 |
Premium
|
ovo je finalna al sve budem pocistio i u kuciste stavio gle znam ja nac po shemi ulaz i izlaz al neznam ga spojit mislim da mi na ulazu trebaju 2 potenciometra po jedan za svaki kanal,al opet to mi nema smisla izlazi su mi t1 t2 i t2' i t1' kaj nebi bilo logicno da imam 2 izlaza? kaj da radim s ova preostala 2? ajd nek se javi neki maher u ovom podrucju |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Procitaj ovo, tu ti lezi zeko: It should be noted that the amplifier outputs are floating! This amplifier can not be used with headphones which use a common return lead, the two earphones must be completely isolated from each other. Znaci nema obicnih sluski sa 3 zice nego moraju biti odvojene, kao one stare koje su imale jack za 4 zice...znaci za L slusalicu + i - i isto tako za desnu. Probaj spojit neke male zvucnike gore, samo da vidis jel radi bar.
![]() |
#6 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Probaj uzet sluške pa im razdvoji masu(-) i onda probaj spojiti svaki zvučnik za sebe na sluškama!
![]() |
#7 |
Premium
|
ma skuzio sam sad moram prakticki kupit 2 sluske i raskopat ih tak da dobijem jedne :mad: i jos te slusalice trebaju imat visoku impedanciju bas super poruka svima koji idu u teslu Hi-Z stereo amplifier for headphones nemojte uzimat za maturalni rad |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
no problem! i ja isao u teslu ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Nemeš je legenda! No Sruk je nenadjebiv!
![]() |
#13 |
Premium
|
jel vam nemes ikad poceo na meksikanski rokat? jedan tip iz naseg razreda je markirao stalno njegov sat, i nemes pita nas pa di je taj ombre? : roller : pisemo test i frend se zali da to nismo radili, dode nemes do njega i kaze aaaaaa, karamba a sruk, ubit cu se ko siroce, a u 3 pi na kvadrat..... legenda je sruk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|