|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Problem s pop-upom (virusom)
Evo pokupio sam neki virus ili nesto takvo, svakih jedno minutu mi se otvara pop-up, cak i kad nisam na netu otvori se internet exploler i kao da oce otvorit taj pop-up. Probao sam sa vise antivirusa i sa jos nekim spam i spyweare programim al nista, probao sam i hijack this al nije pronasao nis sumnjivo. Jel ima tko prijedlog s kojim programom da ga pocistim i jel netko imao kakav isti problem i kako ga se rijesio? |
![]() |
![]() |
#2 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Kao što sam već mnogima ovdje preporučio, probaj s Ewido anti-malware, radi odlično samo traje 14 dana. www.ewido.net
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
driver
|
probaj ovdje pogledati, možda nađeš kakav dobar odgovor http://www.bullguard.com/forum/
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da nije messenger service? Nabaci screen shot...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Imas ti firewall?
__________________ |
![]() |
#8 |
driver
|
Može li ovo pomoći http://www.pchell.com/support/hotbar.shtml
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jel imas sta sumnjivo u msconfig-u ? EDIT: al i ako ga tamo iskljucis iz start apa to ti i nije neko rjesenje |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
imaš spyware pročisti sa reg mechanicom, ad-awareom, nekim antivirusom i nedavno otkrivenim za mene ali odličnim "ewidom" možeš i skinut hijack this pa iz stickya ovdje vidjet kaj ti ne valja. imaš tamo i link za automatsku provjeru loga... rješit će ti se s navedenim problem 90% |
![]() |
![]() |
#14 |
̣
|
instaliraj Zone Alarm... i ad-ware se |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
LOL, a šta koristi nego Operu?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
što se to nije instaliralo možda se nalazi u add/remove pa ga samo obrišeš ![]() kažem, možda ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ovaj CWShredder nije nista pronasao, niti ad-ware se, u operi imam u postavkama da mi ne otvara bilo kakav pop-up, ali svejedno. U add/remove programs isto nema nista sto ne bi smjelo biti tamo. Fakat neznam kaj da napravim, format mi ne odgovara jer imam puno podataka na disku pa onda sve moram przit. Sad se pojavljuje svako malo fakat me nervira... pokazuje vise od 50 razlicitih reklama... |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
provaj ga pronać u system ili system 32 možda se tamo ubacio, pa nešto sličnog imena provja proguglat kako se fajl možda zove ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
driver
|
Citiraj:
http://www.pchell.com/support/look2me.shtml
|
|
Oglas
|