|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() imam problem win xp sp2. nemogu pokrenuti ni jedan program .niti windows aplikaciju. bilo koja exe datoteka. cak ni command prompt.npr control panel add remove neradi ?? bilo koji doslovno . probao sam boot last known good configuration . safe mod. safemod with command prompt .u command promptu rade exe file-ovi cim se vratim u win neradi neradi ni msconfig .servise od programa sam rucno zaustavio ali svejedno neradi ??????????????ako neko ima kakvu ideju molim za pomoc. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Uh, uh. Ovo može biti posljedica milion problema. Od virusa do pitaj boga čega.. Odskeniraj ti s nekim antivirusom u safe modu, pročešljaj komp s nekim od alata protiv spya i sl. pa onda vidi. Koliko je stara instalacija? Ako nije održavana možda je i vrijeme za clean instal winbloza? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Kako ti se to dogodilo? pretpostavljam da ti ni system restore ne radi, probaj s njim ako radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
moj savjet,iscupaj hard van,odfuraj do frenda,sve vazno nek ti on skopira na svoj komp.zatim format hdd-a i instalacija winXP na novo. zatim ti vrati vazne podatke. naravno da ih on dokle moze pregledati sa AV.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
hvala ali :TOR -virusa i govana spy nema odneo hd kod frenda.naravno da ce nove windoze . odrzavan je comp updatiran: PAVA:-naravno da neradi sys restore ![]() ROBERT7:- vec napravio ![]() LADYBUG:- naravno da sam admin ![]() hvala svima !samo sam pomislio da je neka glupost i da se neko vec s tim pozabavio . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To sranje sam imao sa sirc32 virusom (mislim da se tak zvao).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ma daj, to je zhivi vrag. imao sam par slichnih sluchajeva, shto u firmi shto van firme. mozgao sa prilichno, trazhio rjeshenja, nuzgruppe gledao, ali nishta. sad - nisam siguran jesam lbash taj problem rijeshio jednom, i na koji nachin...ne mogu se sjetiti vishe. ali znalo je bilti problema sa gubljenjem exe veza.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|