|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hdd to 5.25
htio bi staviti hdd u 5.25 utor, a time bi ga odmah htio i hladiti (stavio bi ga u 5.25 jer imam 2 diska i ne mogu ih staviti tamo dolje jer su onda jedan uz drugog,a to baš i ne valja) jedan je ata133, drugi 100 čini mi se da su najbolje rješenje ladice jel može kakve preporuke pa da vidim ništa skupo ajdte vidite odavde pa recite šta da gledam http://www.links.hr/index.php?option...egorija=051517 može i iz neke druge trgovine prvo sam mislio stavit neke silencere, al onda ne mogu hladit diskove |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
možeš sam nešto izmudrovati i stavit jedan 92mm da puše po hardovima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
In the lab...
|
Evo i ja se javljam na ovu temu,imam potpuno isti problem kao i blablu, dva harda jedan ATA133, drugi 100,prekomplicirano za stavljati ventove da pušu po hardovima. Koliko su učinkovite te ladice? Temperature hardova su 35 i 41 stupanj u idle.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture Zadnje izmijenjeno od: Babaloo. 19.04.2006. u 00:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja sam imao 2 harda jedan do drugog, ovaj seagate iz siga i maxtor 40GB koji mi je sad u drugoj konfi. Bili su jedan do drugog, i jedan vent 80mm ispred njih... temp oko 28-32 stupnja...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pogledaj malo po cjenicima. Mislim da sam vidio negdje i ladice s ventovima. To bi ti bilo najjednostavnije rješenje. Kod mene je vent na kućištu originalno 'parkiran' ispred hardova i direktno puše na njih tako da od zagrijavanja nema ni z.
![]() |
#7 |
Premium
|
da ja sam mislio uzimat kučište s time(ovo na što misli coconut, takva su sva nova) no gledam što mi se više isplati, nije mi sada problem s temperaturama ali se bojim preko ljeta("gornji disk" maxtor od 40GB koji nema nikakv pritok zraka se zasad ne grije previše jer ga previše i ne koristim, ali se bijm ljeta, tako da ću morat nešto smisliti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Novo kućište je isto tako dobro rješenje, ali bar 2x skuplje u odnosu na ladicu sa ventom. Ako lova nije problem, radije si nabavi novo kućište.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kucista za hdd diskove ugl vise griju nego hlade, kolko god glupo zvucalo ako nemas mogucnost ugradnje ventilatora ispred diskova radje kupi novo kuciste koje ima tu mogucnost u svakom slucaju je jedino bitno da imas neki ventilator koji puse po diskovima, makar oni bili jedan na drugom |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
puše mi samo po jednom a drugi je na njemu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Neradnik
|
ma te ladice su s***e ako imas love kupi si neko kuciste i stavi vent.. da puse po diskovima i amen ...a nemoj bezveze bacat pare u ladice |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|