|
![]() |
#31 |
Killing Is My Business...
Datum registracije: Feb 2006
|
E SniperWolf pa koliko vi imate dve tate i dve mame ko u filmu: hello2 : , pa nije rasprava o tome vec o napajanju, ja imam Aopen od 350 W i radi bez greske raspitaj se ko ih drzi jer ja sam svoje dosta tesko nabavio u Rijeci s time da sam prohodo cijeli grad dok sam naso nekog ko ce ga nabavit, a sto se tice preformansi zar stvarno mislis da se to moze tako jako osjetit. : nono :
![]() |
#32 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
mene vise brinu ovi obiteljsko odnosi - sestra moga brata . uhhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Uopće ne mislim ništ komentirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
hehehe
Ajde, bas sam se slatko nasmijao. Nego sto se napajanja tice, ja imam neko no-name, i drzi vec 2-3 godine, a nedavno sam na njega pristekao 6600GT. Nego da objasnim: Isao sam ceprkati po 3dmark stranicama i forumu i naletio na tipa koji ima 3D Mark 06 preko 10000. Tip tvrdi u svom postu da je bio ogranicen na 9000 i nesto 3D marka dok nije kupio to napajanje, dakle uvjeren je da je to bilo usko grlo. Ne znam da li grafa bolje radi sa stabilnijim naponima? Inace njegov stroj je 7900 GTX Sli i athloncic x2 4800+ sa 2 giga rama na dfi ut expert ploci. Moj je dakako daleko od toga: Athlon 1800+ @ 1920 Mhz @ 65 C Spire Cooler neki od 100kn sa bakrenom jezgrom 512 MB Ram A-data @ 2,5 3 3 8 @ 400 Mhz 256 MB Ram PQI @ 2 2 2 6 @ 333 Mhz Gainward golden sample 6600GT Agp MBO Leadtek K7NCR18D-PRO2 80GB Seagate Barracuda 7.200 2MB Lite-On DVD-RW DL plus ostatak. Zahvaljujem bogu sto mi maticna radi, 3 puta mi je crkavala i dobivao sam novu iz Ve-Mil-a. A one memorije zajedno rade na 2,5 3 3 7 @ 333 Mhz. Cim se zaposlim kupujem zalmana za procesor, jerbo svako ljeto moram deklokirati komp. Mozda da osnujem kakvu zakladu za strastvene gejmere? : bonker2 : bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
e sad pitanje je kakvo je on imo napajanje prije. tj dal su grafe dobivale dosta soka jer ipak ima SLI U glavnom odi pogledat po DFI Street di će ti bogatunčići tvrdit da npr DFI NF4 Ultra-D + 3000+ i 7800GT ne mogu delat s napajanjem ispod 500W U glavnom tam se razbacuju Watt-ima ko da im napajanja rastu na poljima ![]() Mislim priče da jedan OCZ 450W Mod Stream ne valja nego radije kupi 600W power Stream jer je bolji ili da je 480W Tagan slab mogu objesit mačku o rep i valjat koliko hoće kad oni imaju para da kupe napajanje od 1kW
![]() |
![]() |
|
|