|
![]() |
#4501 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4502 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4504 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4505 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4507 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4509 |
Premium
|
zna decko!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4510 | |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() a skužio sam kako se izvući: nije bitno da si najbrži, nego da si brži od igrača kraj sebe. a za virusa imam uvijek friško update-ani antivirus. može me dohvatiti jedino metkom, pa je malo frustriran. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4511 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
netko za napucaFanje?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4512 |
Premium
|
always |
![]() |
![]() |
![]() |
#4513 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4515 |
Premium
|
Izgleda da sutra izlazi patch tako da atha, zule i jos neki iskljucite aimbot,wallhack i ostale shitare da nebih bilo problema sa ulaskom na server!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4516 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4518 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Patch ću prvo istestirati da vidim kako se ponaša na serveru i da li će našim modemašima praviti probleme. Bude li, žao mi je. Svi sa problemima veze i limita na ADSL-u neka se jave onima koji nemaju te probleme. Patch ne bi trebao biti baš velik (35 Mb). Pripremite se za to. Za one bolesne umove koji su koristili razne "pomoći" kod igranja, tužan dan nastupa. Meni je jako žao takvih, ali meni je taj tužan dan trajao više mjeseci. Negdje oko 11. mjeseca će izaći CoD3. Naslučuje se da bi to trebale biti dvije odvojene igre. Poučen dosadašnjim iskustvom, nabaviti ću ih nakon nekoliko mjeseci, kada izađe prvi ozbiljan patch i kada bude igra imala punkbuster.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 11.04.2006. u 15:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4519 |
Feldwebel
|
Mape su na serveru. Vidim da je većina skinula i željno očekuje to. Sada se nalaze u Call Vote. Molim da imate razumjevanja prema onima koji je još nemaju. Pristojno pitajte sve igrače koji su nazočni.
![]() |
#4521 |
Feldwebel
|
![]() |
#4522 |
Premium
|
pa i nije nesto velik |
![]() |
![]() |
![]() |
#4528 |
Feldwebel
|
Evo i meni. Naravno, misam stigao testirati stvar na našem serveru nego samo na svojem. Treba to popraviti. Ali to ne mislim sada. Ovog trenutka mi se skinuo patch. Barem se nadam da je to on. To ide u postupak testiranja. Vidimo se prekosutra.
![]() |
#4530 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
dakle, nemojte call vote-ati nove mape do daljnjega.
![]() |
![]() |
|
|