|
![]() |
#1 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Dakle, par pitanja u svezi outlooka... Može li se nekako podesiti da poruke koje mi stižu u određeni folder imaju drugačiji zvučni signal od ostalih? Po mogućnosti da ga ja mogu sam odabrati/importirati... I može li se nekako postaviti da se, ukoliko u tom folderu ima nepročitanih poruka, konstantno i u određenim intervalima(cirka 1 minuta) oglašava neki zvuk(drugačiji od onoga za dolazak poruke)? Važno mi je razlikovati u koji mi je folder poruka stigla te ako nisam u prvi mah skužio da je stigla, podsjetitelj na to da ju moram pročitati. Ah, svašta sam nadrobio tu... Mislim da to nije izvedivo u Outlooku, am I right? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
hm, ne znam dali je u outlooku, ali lotus notes ima to fantastichno sredjeno, shto ti mozhe svaki korisnik notesa rechi. ![]() ako takvih ima. ![]() iskreno, sumnjam da je ms toliko napredan. no, volio bih se iznenaditi. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam jedan od korisnika, doduše rijetkih. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije, to je IBM-om software napravljen kao neka konkurencija MS-ovom Officeu, ne znam točno. Cijeli taj paket se zove Lotus Notes i u njemu, kao i u Officeu, ima nekoliko programa - svaki za nešto namijenjen. 1-2-3 je kakti Excel, Word Pro se zna, FastSite kao FrontPage, Freelance Graphics kao PowerPoint,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
pomochu lotus designer-a mozhesh vrlo lako prilagoditi notes da ti radi tochno onako kako zhelish.... par linija koda, i vuoila....(onima koji znaju programirati, of course...)
![]() |
#8 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|