|
![]() |
#2 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
geniusova-320 kn u makromedija pogledaj...www.makromedia.hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
a jer moze netko reci jer se da naci neka tv kartica(samo tv i teletext da ima) za recimo 200kn? prije 2 god. sam imao leadtek tx200 expert , oko 450kn sam ju platio i spajana je bila na kablovsku ali je kvaliteta bila dosta losa . sad razmisljam o nekoj ultra jeftinoj i samo dvosobnu antenu gore da hvata novu , rtl i htv2( ipak svjetsko dolazi) i da snima onak da zauzima sto manje prostora . nasao sam jednu za 150kn u Kvarku , jer imao ko kaj slicno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam imao V-Gear MyTV2 ...došla je tak negdi 200kn a kartica je odlična! Inaće V-Gear ima jeftine kartice a dosta su dobre.
![]() |
#5 |
Hejter
|
to mi je previse , kad uzmem u obizr za kaj cu je koristit - samo za svjetsko prvenstvo , tak sam kupovao i prije 2 godine za europsko . ova je neka Intex , nema ni FM ni nista nego taman sve kaj mi treba i da kosta sto manje. ma za 146kn treba i riskirati . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nebelwerfer
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() Support im je očajan. Softver katastrofalan. A moja kartica radi jer sam sasvim slučajno saznao da LifeView DVB-T radi praktički isti softver za isti čip, i to sa puno više opcija(teletext itd...). Nikad više...ja trenutno mjerkam Compro VideoMate T-300, jer mi je pun qrac ove šugave Geniusove kartice. Doduše, neznam koja je situacija sa analognim tunerima... Zaobiđi Genius u širokom luku...
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
kaj velite na ovu karticu(hgspot-350kn) TV tuner + FM card, LEADTEK, WinFast TV2000XP Expert, daljinski, PCI Ovom karticom također je moguće snimanje primljenog TV, audio i video signala u MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4/WMV/VCD/DVD video, te u MP3/WMA audio formate. Također, omogućen je audio i video streaming na net u realnom vremenu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
|
Takvu Expert sam imao spojenu na kablovsku i nisam bio zadovoljan - neki problemi su bili zbog kablovske , a neki zbog same kartice - daljinski je sam birao dane kad ce raditi , a prijem je ponekad znao biti prelos . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
da li je opcenito bolje uzeti pci ili usb? koju od ovih bi preporucili: TV tuner + MPEG 2 + FM card, SAPPHIRE, Theatrix Theatre 550 Pro, PCI Cijena 632,00 kn TV tuner + MPEG 4, LEADTEK, WinFast PalmTop TV, daljinski, USB 2.0 Cijena 423,00 kn TV tuner + MPEG 4, LEADTEK, WinFast TV2000XP RM, daljinski, PCI Cijena 202,00 kn TV TUNER TerraTec Cinergy 400 TV Stereo, stereo TV tuner (Philips), SVHS & video input, audio in/out, teletext, software Cijena 422,14 kn prve tri su iz hgspota, cetvrta iz nitela-vazno mi je samo da lovi domace postaje(hrt12,rtl,nova) i snima |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja bi ovu zadnju...imao sam je prilike koristiti i kartica je mrak!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|