|
![]() |
#31 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Za ovakvu stranicu mi treba 5 min. Ali barem bude čitka i ne u takvim glupim bojama. A s tim certifikatom si more obrisati rit. Nebrem vjerovati. Pa ovi ni pisati neznaju. I kak nek onda netko cijeni informatičara kad ovakci postoje i bacaju ljagu na sve koji se profesionalno bave time. Gdje je smajli za povraćanje? |
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
dajte ljudi... najte coveku kvariti biznis ![]()
#34 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
LOL! ..."PROIZVODNJA SOTWERA"... : stoopid |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Stručno, kvalitetno, najbolji. uuuu oapki su! Uspješno uklanjuju višak novaca iz lisnice ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#37 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Ovdje postoji razlog zbog čega su cijene takve i prema tome su i previsoke. Njihova je "stručnost" na razini "izgleda" stranice. Ono što oni zovu instalacija operativnog sistema ja zovem utrpavanjem. S financijske strane je to vrlo isplativo, ako se ima obraza to raditi i naplatiti. Gledajući sebe, sam sam sebi neprijatelj. Naplatim pošteno (prema ovim cijenama abnormalno), napravim komp da traje i smeće traje više od dvije godine. Ne vidim ga više nikada, dok se gazda ne odluči za kupovinu novoga. Ne postoji dovoljno duga lista klijenata koja može pokriti takvo razdoblje. Zato radim malo, sa guštom i "zarada" mi pokriva odlazak u Bakinu kuhinju, dolazak na Žderonje, upgrade svog kompa i pokoju kavu u gradu. Dobro je to što mi ostaje puno vremena za CoD2 i posjet PCE.
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Kada se dogode sranja popust crknutog harda ili virusa, to ipak nije moja greška i ne može se brojati u statistiku. Tome nisam kriv. Događa se iznimno rijetko jer korisnici ne rade sa diskovima ono što i ja. Cijela tajna ti je ostaviti korisnicima što manje posla i sve staviti na automatiku. Korisnici će sve zaboraviti. Jednom sam ostavio da mu printer printa jedan list papira svaki tjedan. Zaboravio jednom, sasušila se boja pa je bacao printer.
![]() |
#40 |
E Pluribus UNIX
|
Argh, Pavel, legenda!
Jos jednom, sada u novom ruhu! (ovo vec postaje brutalno) http://www.hitna-pc-sluzba.hr/ Rece Pavel (obratite pozornost na grupu): Code:
Subject: Hitna Služba za PC From: pduga@mail.com Newsgroups: hr.rec.humor.best-of-usenet Vaše kritike su urodile plodom.Jedan od Vas mi se ponudio i napravio mi stranicu potpuno besplatno.I ne samo stranicu nego i novu ponudu.Postavio sam je na server kako sam i obecao.Mislim da je dobra.Kakvo je Vaše mišljenje?Nemojte samo komplimente jer onda nije objektivno.Stranica je još uvijek na: www.hitna-pc-sluzba.hr Code:
Plaćate nižu cijenu koja je s PDVom od 30% do čak 60 % niža u sporedbi s drugima.Zašto: ... -zato što nemamo zaštitare (???, op.postera) ...
![]() |
#41 |
Junior Member
|
Nemam puno negativnih komentara al ovaj citat je mrak: -zato što primjenjujemo drugačija rješenja nego oni.Mi odstranjujemo viruse a ne Windowse. ![]()
__________________ |
![]() |
#42 |
nemam kaj napisati
|
Barem sad nije ona luda zelena boja. Svaka im čast kaj ovi rade. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo ja sam uvjek svima koji su me nesto trazili da im sredim oko kompa to besplatno radio. Ali evo jednom me lik iz zgrade trazio da mu sredim malo komp jer ne moze instalirat neku igricu. Dobro ok doci cu pa cu vidjeti jel se da sta napraviti. Prvo kad sam dosao i pozvonio na vrata me docekala njegova stara i pustila me preko k**** unutra ( mogo se on dic i otvorit, nije se ni pomako iz sobe ). Dalje ulazim u sobu, a u sobi nereda ko da je roknula bomba. Cd-a po podu, odjece, krevet razbacan, casa 50.... nemas kak doc do njegovog stola a da nekaj ne pregazis. Uglavnom zadrzao sam se oko 1h jer naravno nije igru samo trebalo sredit, a disk clenup i defragmenter nije pokrenut 10 godina; ono sve crveno nema plavog. U tih sat vremena nije me ponudio ni sokom ni nista. Ono ne naplacujem svoj rad ali ova je prva osoba kojoj sam htijo naplatiti ali nisam. Tip me i nakon tiga dalje zicao da mu nekaj pogledam, sredim ali sam mu otvoreno reko kako sam se osjecao i da nema sanse da vise ikad dodem. A on na to kakav je debil " Pa dat cu ti sok", a ja: "Ne nego 200kn ako hoces da opet dodem".
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Cijenik je fakat primamljiv! mislim za ugradnju nove komponente platiti ću ''samo'' 100kn + PDV + 20kn za dolazak dakle 142kn za ugradnju jedne komponente? : hitthewa i kaj ako je tip kupio npr 56k modem za 40kn i traži ove da ga ugrade....: nono : i još ako će se namućit instalacijom drivera ''koji su loše napisani''
#53 |
Banned
|
Pa ljudi su poduzetni , šta fali tome ? Negdje prije dok sam kupovao simpa paket u pošti je došla ženska sa malcem možd 10-12g i bila se raspitivala tko joj i dali pošta ima servisera koji bi joj očistio komp od "nekog virusa" ! Tip sa šaltera je doslovce zagrzao kao morski pas i počeo sa prodavanjem priča i pričica... Vama je to možda smješno ali ona i malac su u tipu vidjeli boga , spasitelja itd !! Šta želim reć... 90% ljudi nezna a niti se želi bakćati sa tim stvarima nego će platit i gotovo , koliko sati je svako od vas proveo čitajući te gradio svoje znanje ? To treba naplatit jer svako spaljivanje neke komponente , svako učenje na svojim greškama postaje potpuno bezvrijedno ! O cjeni se ne raspravlja jer to je kao trgovina i onaj tko ima bolje uvjete prije će "prodati" svoju "robu" , tu se sprdate sa naplaćivanjem instalacije drivera i spajanja ne net jer je to vama jednostavno ali halo ? Ovo je PC Expert i 90% članova to zna napravit u odnosu na 90% običnih smrtnika koji to neznaju... Prijateljima ću napravit besplatno ili za pivo tj. to se uvjek vrati kroz neku drugu uslugu a ostali držite gaće , kog mogu oderem , ako vozi dobar auto i ima kuću ko pol zgrade oderem ga još više ![]() Ako neko neće učit nek plati , koliko puta nekom nešto pokažem i čovjek samo čuje i ono.. briga ga.. on želi da mu samo sve radi. Naravno , ako se šlampavo i nekvalitetno radi nitko nije lud da to ne skuži i nema onda deranja takve mušterije , treba radit kvalitetno te isto tako to kvalitetno naplatit. Nemojte omalovažavati i podcjenjivati svoje znanje , ako mislite da možete bolje i jeftinije od njih onda ponudite svoje cjenike i usluge a nas druge ostavite da zaradimo poštenu paru... p.s. klikeri se naplaćuju po kunu a znanje vrijedi puno više... |
![]() |
![]() |
#54 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
JA neznam sta ste svi tolko napali sam izgled stranice ... ili su ju poromjenili u meduvremenu? sad zgleda ok . informativna jednostavna . cijene su naravno abnormalne , brijem da vrijednost radnji , po tom cjeniku , koje sam ja napravio na svom kompu , premasuju vrijednost onak osrednjeg stana ![]() ali ak mogu nac ljude koji ce to plačat , apsolutno se slazem s tim . i sa ovim stublininim postom ... u cijelosti. |
![]() |
![]() |
#55 |
E Pluribus UNIX
|
Apropo novog ruha...
Rece Pavel negdje na bespucu Uselessneta, jos davno, ali zaboravih prenjeti: "Povratna informacija svima koji su kritizirali moju stranicu. www.hitna-pc-sluzba.hr Platio sam covjeku 2 000 kuna za stranicu koju mi je napravio jer je napravio dobar posao i pokazao da može. /..." Odsurfajte na http://www.elated.com/pagekits/uncle/index.html i ne znam vise... Sada se u meni bude oni cudni osjecaji, nedefinirani. Kao kad ti punica pogine u prometnoj nesreci s ganz novim Mercedesom...
![]() |
#56 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
meni je to isto u redu ako ima suckera koji ce ga pozvat...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Dajte ljudi postajte jos malo "bisera" iz stvarnog zivota. Evo u mojoj firmi: nedavno naš kadrovik trazi od sefa za informatiku modem kak bi se spojio na udaljenu bazu podataka u centrali firme, a lik mu kaze: - nemoze - (jer mora komp nosit u ovlastenu firmu na ugradnju) - pa dobro, kaze ovaj, ajd kupi mi externi modem, - e nemoze to je skupo 400 kn - jesi ti normalan?, - ma ne, onaj za sto kn - ne, takav ne postoji i točka. Drugi primjer: direktor kaze istom informaticaru daj umrezi nam firmu (oko 30 kompova) kaze ovaj: moze, to košta najmanje 100.000 kn (tada su switchevi 10-port bili oko 1000 kn) |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
netko je davno rekao, mislim možda mao tse tung; UNOVČI SVOJE ZNANJE!
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ufff..:clap: tako Pavela nasamarit..a nema veze, po njegovim cjenama to mu je samo prijepodnevna zarada ![]()
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
: roller :LOL samo mu još fali: -ali to nije sve, dobit cete potpuno besplatno tavu itd.. ![]()
|
|