|
![]() |
#1 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Outlok express - kako sacuvati mailove?
Radio sam to par puta ali svaki put hebeno zaboravim kako sam to napravio, mozak mi stane. Uglavnom postoje negdje filovi tipa inbox.mbx , outbox.mbx i ja bi ih sacuvao te ih kasnije vratim u isti dir i imam sve poruke. Trazim sa serchom ali nemogu ikako naci te filove. ima netko nekakvu ideju kak da si spasim mailove, sam ne tipa one da si pošaljem pa da primam ponovo jer ih imam hrpu. Moram napraviti reinstall tj mjenjam maticnu i sve stigla mi nova pa mi je zato hica. THX: cheers2
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Naravno da nisi našao kad su to datoteke s dbx nastavkom. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
da to sam i ja nasao i prekopirao sam si ali mi je bilo cudno zasto mi je mal direktorij imam dosta mailova. imam neke stare kopije koje sam radio i one su imale extenziju mbx a ove imaju dbx pa mi to bas i nije najjasnije. adresar sam sacuvao. nista pribat cu ovo sto smo skontali pa ce mo vidjet. Hvala decki bila je ovo zaista brza pomoc
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Off topic malo, ali zašto jednostavno i elegantno ne promijeniš mail client? Mislim, svijet je prepun izvrsnih zamjena za OE, uključujući tu i MS Outlook koji je dio Office paketa. A za njega možeš skinuti s M$ stranice izvrstan i jednostavan backup plug-in koji radi backup kada i gdje hoćeš. Da ne spominjem Poco mail, Pegasus, Eudoru, Mozillin client i mnoge druge. OE je takvo ***** od programa i pri tome ne mislim na njegovu nikakvu zaštitu od raznih sranja nego čisto na njegovo rješenje kao programa za mail. Jes, jes dolazi s winblozama, ali koliko programa imaš instaliranih koji ne dolaze s win? Jedan više ili manje ne znači puno, ali sigurnost podataka i mogućnosti koje nude drugi programi u usporedbi s OE je... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Dark side Moderator
|
Tor, to je samo glupa navika, razmisljao sam nekada o eudori al mi se iskreno nije dalo navikavati ali definitivno cu pokusati s nekim od njih. microsoft Outlok ne zelim ni vidjet, jednostavno ga nikada nisam volio i nezelim ga, ali to je osobni dojam. Sta ti koristis Tor?
![]() |
#9 |
Guest
|
ovo ti je putanja gdje su ti spremljene poruke od outlooka: C:\Documents and Settings\tvoj_user_name\Local Settings\Application Data\Identities\{0D0239BC-B964-43D6-9814-3C7B0E1B5E9A}\Microsoft i kopiras si jednostavno cijeli folder 'Outlook Express' i kad reinstaliras win, opet ga vratis... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
Bio sam prisiljen početi koristiti MS O zbog posla i mogu ti reći da sam se skroz privikao na njega i sad ne mogu zamisliti takav oblik komunikacije bez njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Administrator
|
Program se točno zove pfbackup.exe - ![]() Samo odi na M$ stranice, pod download kategoriju Office i potraži MS Outlook backup. Da ne misliš obratno? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|