|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Problem, plavi ekran
Na laptopu sam svježe instalirao Windowse, i nakon nekog vremena samo se pojavi Plavi Ekran, i restarta se, koji mu je sada... Ima li netko ideju šta mu može bit. Unaprijed Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
driveri? jesi instalirao one koje si dobio sa lapom? jel se restarta pod opterećenjem ili u normalnom radu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šta piše na tom plavom ekranu? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma odma se restarta, drivere sam instalirao koji su došli, jedino sam za chipset sa BUG-a, nekad se resetira kad je pod opterećenjem, a nekad kad ništa na njemu ne radim, ajde pomozite, nije moj |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo opet mi se pojavio plavi ekran, ali se gubi slika, nije mi jasno kako, samo trepne plavi ekran par sekunda, pa onda sve plavo, pa opet trepne par sekunda, čini mi se da je ono da je nešto sa hardwareom, ako je prvi put da se to pojavljuje... Znate na što mislim? Šta mu je? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Clockao ga nisam, mislim da se ne može, Gericom Hummer 30660XL Mobile Intel P4 3.06 GHz 512 MB DDR-Ram I još jedna stvar, primjetio sam kad 100% napunim bateriju ne može pola sata pisanja u Wordu izdržat Ni Hummer nije što je bio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ajde neka troši nije moj, ali na meni je da riješim ovaj problem, zna li itko nešto molim vas |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
kmh...grafa....khm....si mozda stavljao gore..tipa omega drivere ili tako nesto..neki overlock..dali ti je laptop pao ili? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
NVIDIA GeForce FX 5600, 128 MB RAM Drivere sam stavio koji su došli uz laptop, nije meni padao, mislim da nije ni rođaku padao, nema na njemu oštećenja, iz vana izgleda ko nov |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ne znam, ajde mogo bi |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Sada sam vratio Default na biosu pa ću vidjet oće li se dešavat, ako ne bude ne formatiram, ako bude formatiram |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Nisam ja šupao, ali to nije nov laptop, i nije moj nego od mog rođaka windows mu je bio sranje pa je meni dao da mu formatiram jer on nema vremena, pa možda je on šupao po biosu zato sam vratio na default |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Još ništa, nema plavog ekrana, valjda će tako nastavit |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pod naletima kopita zla
|
e da da je domy tu bio on bi ti reko odmah CLEAR CMOS ![]() ![]() ne to bi uspijelo 100% a cuj ako si rijesio problem odlicno...ako ne..napisi kaj te muci pomoci ce ti ljudi ![]() odo ja igrati COD2 so cya |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ma znam, dobri su ovdje ljudi, nemoj ti na Domy-a, on je meni riješio barem 100 problema, preko MSN-a smo svaki par sati rješavali, i svaki nekako riješili |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pitao sam ga samo jel kopao šta po BIOS-u, al svejedno bi mu predložio clear CMOS. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
E idem format jer se opet pojavio plavi ekran |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
daj si iskljuci da ti se restarta nakon plavog ekrana da vidis ako ti mozda pise koji zbog kojeg ti se fajla rusi.... desni klik na my computer->properties->advanced->startup and recovery (settings) i makni kvacicu kod automatically restart
![]() |
#25 |
Premium
|
Uradio sam to, a pojavi se plavi ekran, pa nestane, i tako stalno, prije par postova sam napisao, a sada se već instalira novi windows |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
e i ja imam problem s tim plavom ekranom.... dakle počeo mi se pojavljivati prije nekih mjesec-dva.... od tada sam napravila već 4 reinstalacije vindowsa.... i sad mi stvarno nije jasna jedna stvar.... prekjučer napravim predzadnju instalaciju wina....i samo sam uspjela instalirati drivere matične i pojavi mi se plavi ekran sa textom kao akomi se to pojavljuje prvi put da samo restartama a ako ne onda mi govori kako da idem u safe mod---i bla bla...kao nije mi dobro napravljena instaalcija hardwera ili softwera.... a ništa nisam mjenjala niti drugačije radila nego inče..... ne vidim pravilo pojavljivanja plavog ekrana...nema veze da li imam otvoren jedan proces ili 5.... piše mi sad na zadnjem da pokrenem run CHKDSK/F pa da čekiram hard drive????...ja to nemam pojma šta je to i nisam ništa htjela napraviti.... a i piše mi stop 0x00000024(0xF482F71C,0X001902FF........) I nTFS,SYS-ADRESS F83A4A71 base at F83A4000 datestamp 41107eea i još jedan imam problem...ali to nema veze sa ekranom....neće mi nikako prepoznati skener....(nisam čupala kabl od skenera iz compa prije reinstalacije) i nakon što sam stavila instalacijski cd i instalirala drivere..ne mogu ga nikako pronaći...ni pod add new hardwer niti tamo pod system propertise....jednostavno ga ne mogu pronaći...( da li to ima veze što nisam vadila van kabl prije reinstalacije???) |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
A da probaš skinut sve nove drivere za komp, ja sam skinuo za laptop i sada nema nikakvih problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
a zašto su bili onda do nedavno u redu??? a i ne znam di trebam te drivere instalirati.. i za šta točno drivere...za matičnu.grafičku ili za šta???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Kernel panic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#30 |
Premium